Tgrt Haber

Alişan ile Buse Varol’dan 100 bin liralık anlaşma! Barışmak bereketli geldi

21 Mart 2022 12:24 - Güncelleme : 21 Mart 2022 12:29
Alişan ile Buse Varol’dan 100 bin liralık anlaşma! Barışmak bereketli geldi

Aralarında çıkan ayrılma dedikodularının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından barıştırıldıkları iddia edilen Alişan ve Buse Varol çifti, bu kez yeni bir reklam anlaşmasıyla gündeme geldi.

Kızlarının doğum gününde aralarında kara bulutlar olduğu ortaya çıkan Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Alişan’ı aradığı ve ‘Kararınızı bir kez daha gözden geçirin’ dediği iddialarının ardından ünlü çift barıştı. Alişan’ın annesi Suzan Tektaş ile sorunlar yaşadığı öne sürülen Buse Varol kararlılığını koruyunca ikili tartışmış ve hatta evlerini ayırmıştı.

'EMİNE ERDOĞAN BARIŞTIRDI' İDDİASI

Ayrılık haberlerinin her geçen gün yayılması ve boşanma iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü çifti Emine Erdoğan’ın barıştırdığı iddia edildi. Alişan ile görüşen Emine Erdoğan’ın ünlü şarkıcıdan Buse ile barışmasını istediği ve “Bu evliliği kurtarın çocuklar, gözden geçirin" dediği öne sürüldü.

ÜNLÜ ÇİFTE TEKLİF YAĞDI

Boşanma süreciyle manşetlerden düşmeyen ikilinin barışması da gündem olunca; Alişan ile Buse Varol, firmaların gözdesi haline geldi. Takvim'in haberine göre reklam teklifi yağan çift aralarını düzeltince bir reklam anlaşmasına imza attı.

100 BİN LİRALIK ANLAŞMA

Güneşli'deki bir mağazada yeni koleksiyon tanıtımına katılacak olan çift, bu reklam ziyareti karşılığında 100 bin TL aldı. Üstelik çiftin başka çok sayıda firmadan da reklam teklifi aldıkları iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...