Tgrt Haber

Birce bu haberi bekliyormuş! İbrahim Çelikkol paylaşımını ilk beğenen isim oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
21 Kasım 2023 11:44 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 11:44
Birce bu haberi bekliyormuş! İbrahim Çelikkol paylaşımını ilk beğenen isim oldu
Birce Akalay,İbrahim Çelikkol

Ölene Kadar dizisiyle ekrana dönecek İbrahim Çelikkol’a ilk tebrik Siyah Beyaz Aşk ve Kuş Uçuşu dizilerindeki rol arkadaşı Birce Akalay’dan geldi.

Ölene Kadar dizisinin ilk başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol oldu. Çelikkol “Hakan Dağıstan” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Uzun süre sonra ekrana dönecek Çelikkol’u ilk tebrik eden ise yakın arkadaşı Birce Akalay oldu.

İBRAHİM ÇELİKKOL, YENİ DİZİSİYLE EKRANA DÖNÜYOR

Oyuncu İbrahim Çelikkol, Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Ölene Kadar dizisiyle ekrana geri dönüyor. Dizide İbrahim Çelikkol “Hakan Dağıstan” adlı ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden birinin sahibini oynayacak. Oyuncu seçimleri devam eden dizi Mevlana’nın “Aşk sandığın kadar değil, yandığın kadar” sloganıyla çekilecek. Oyuncu görüşmeleri devam eden dizide iki kadın başrol karşımıza çıkacak; biri Hakan’ın eşi İrem, diğeri ise İrem’e geçmişinden bağlı olan Sahra…

Birce bu haberi bekliyormuş! İbrahim Çelikkol paylaşımını ilk beğenen isim oldu

İLK BEĞENİ BİRCE AKALAY’DAN

Merakla beklenen dizi “Till Death” dizisinden ülkemize uyarlanan yeni dizi için Kanal D sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. “Hoş geldin yeniden” mesajıyla yayınlanan kareye Çelikkol'un mesajı haricinde hem “Siyah Beyaz Aşk”, hem de “Kuş Uçuşu” dizilerindeki partneri Birce Akalay'dan beğeni geldi. Kanalın paylaşımını ilk beğenen isimlerin başında Birce Akalay yer aldı. 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...