Tgrt Haber

Demet Evgar Bahar dizisinin neden yayınlanmadığını açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2024 14:18 - Güncelleme : 07 May 2024 14:45

Bu akşam yeni bölümü yayınlanması beklenen Bahar dizisi eski bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sosyal medya hesabından makyajsız fotoğraf paylaşan oyuncu, setin neden aksadığını açıkladı.

Başrolünde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisi bu hafta ekrana gelmeyecek. Başrol oyuncusu Demet Evgar, sosyal medya hesabından yaşanan sağlık probleminden dolayı bölümün aksadığını belirtti. 

"ARKADAŞIMIZ RAHATSIZLANDI"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demet Evgar  "Bir oyuncu arkadaşımızın rahatsızlığı sebebiyle 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık lütfen." diyerek duruma açıklık getirdi. 

YENİ BÖLÜMÜ HAFTAYA 

Yapılan açıklamada “Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız. Baharın en güzel günlerimde, 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her salı, yeni bölümlerimizle buluşmak üzere” denildi. 

Demet Evgar Bahar dizisinin neden yayınlanmadığını açıkladı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...