Tgrt Haber

'Giydiğim kıyafetleri bile biliyor' demişti! Hadise'ye taciz cezasız kalmadı

21 Şubat 2022 10:13 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 10:37
'Giydiğim kıyafetleri bile biliyor' demişti! Hadise'ye taciz cezasız kalmadı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, kendisine cinsel içerikli mesajlar attığını, giydiği kıyafetleri ve gittiği yerleri bildiğini öne sürdüğü saplantılı hayranı hakkında açılan davada karar çıktı.

Ünlü Belçikalı-Türk şarkıcı Hadise'nin kendisini takip ve taciz ettiği iddialarıyla hakkında şikayetçi olduğu saplantılı hayranı hakkında karar verildi. Şarkıcının "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" ifadeleriyle anlattığı olayın ardından Ümit S. hakkında 6 yıl 6 ay hapis istemiyle dava açılmıştı.

'SENİ KİMSEYE YAR ETMEYECEĞİM'

Hadise'yi 3-posta yoluyla taciz eden ve cinsel içerikli mesajlar gönderen sapık, ünlü şarkıcıya kabus dolu günler yaşattı. Dava açtığı Ümit S. isimli şahsın tacizlerine devam ettiğini söyleyen Hadise, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Uzun zamandır taciz edilen Hadise'nin saplantılı hayranıyla ilgili mahkeme kararı çıktı.

Şarkıcının "Beni sürekli takip ediyor. 'Korkma seni kimseye yar etmeyeceğim. Sen benim tek aşkımsın' diye mesajlar atıyor" diye şikayetçi olduğu Ümit S. hakkında 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ümit S., basit tehdit ve cinsel taciz suçlarından 3 bin 300 TL adli para cezasına çarptırıldı.

'Giydiğim kıyafetleri bile biliyor' demişti! Hadise'ye taciz cezasız kalmadı

HADİSE KİMDİR?

22 Ekim 1985'te Belçika'da Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak doğan Hadise Açıkgöz, 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldıktan sonra albüm teklifi alınca ilk albümünün hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.

EUROVISION'DA DÖRDÜNCÜ OLDU

2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de hit oldu. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarışma sayesinde popülerliğini artırdı. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahraman'ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer aldı. 2011'de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?'i yayımladı. Albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" şarkılarına klip çekti. 2014'te Tavsiye ve 2017'de Şampiyon albümlerini satışa sundu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé'den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. 7 Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...