Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin başı dertte: Asitle yakacağım, şarjör boşaltacağım

18 Şubat 2022 10:22 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 12:15
Tehdit mesajlarının boyutunun artması üzerine ünlü çift, Sinan Altıntaş hakkında üçüncü kez dava açtı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve meslektaşı olan eşi Başak Dizer'in başı dertten kurtulmuyor. Ünlü çift, daha önce birçok kez tehdit aldıklarını belirterek 2 kez şikayetçi oldukları Sinan Altıntaş hakkında üçüncü davayı açmaya hazırlanıyor. Dizer'e karşı tehditlerin boyutunun arttığı ve Altıntaş'ın hem Dizer'i hem de Tatlıtuğ'u öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı.

Tehdit mesajlarının boyutunun artması üzerine ünlü çift, Sinan Altıntaş hakkında üçüncü kez dava açtı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftini daha önce tehdit eden, hakaretler savuran ve hakkında iki kez dava açılan Sinan Altıntaş uslu durmuyor. Çiftin üçüncü davayı açtıkları ve hakkında 4 yıla kadar hapis istenen Altıntaş'ın Dizer'e "Seni asitle yakacağım, kocana şarjör boşaltacağım" dediği öğrenildi.

"HAZAR'I ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla geçen yıl hakkında iki yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Sinan Altıntaş, ünlü çifti tehdit etmeyi sürdürdü. Altıntaş, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini, sosyal medya üzerinden yeniden ölümle tehdit etmeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer çifti, tekrar Instagram üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını iddia ederek şikayetçi oldu. Altıntaş, Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu, yedi yıldır sevgili olduklarını, Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftinin görüşmelerine engel olduklarını, Hazar'ı öldürmeye çalıştıklarını ve bu nedenle tehdit mesajları gönderdiğini kabul edince Altıntaş hakkında ikinci bir dava açıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin başı dertte: Asitle yakacağım, şarjör boşaltacağım

"SENİ ÖLDÜRMEDEN ÖLÜRSEM..."

Hakkında iki dava açılan Altıntaş, iddiaya göre sosyal medya üzerinden çifte yönelik tehditlerine devam etti. Tehditlerin boyutunu artıran Altıntaş bu kez Kıvanç ve eşine yönelik ölümlü tehditler savurmaya başladı. Instagramdaki kişisel hesabından, müşteki Başak Tatlıtuğ'un hesabına çeşitli tarihlerde mesaj gönderen Altıntaş, "Seni bidona koyup asit dökeceğim, ardından kocana şarjör boşaltacağım. Benim adım Sinan Altıntaş... Seni öldürmeden ölürsem dünya alem..." şeklinde mesajlar gönderdi.

4 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Bunun üzerine yeniden savcılığa başvuran Tatlıtuğ çifti, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılıkça başlatılan soruşturmada ifadesi alınan Sinan Altıntaş, üzerine atılı suçu kabul ederek mesajları bilerek gönderdiğini söyledi. Savcılık, dosyaya uzlaştırmacı atadı ancak Tatlıtuğ çifti, Sinan'ı affetmedi. Sinan Altıntaş hakkında 'Tehdit ve Hakaret' suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istemiyle bir iddianame daha düzenledi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...