Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy ile telefonda görüştü

26 Şubat 2022 16:07 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 17:15
Erdoğan telefon görüşmesinde, bir an önce ateşkes ilan edilmesi için çaba gösterildiğini belirtti.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan telefon görüşmesinde, bir an önce ateşkes ilan edilmesi için çaba gösterildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ve son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya'nın saldırısında hayatını kaybeden Ukrayna vatandaşları için başsağlığı diledi, yaralananlara acil şifa temennisinde bulundu.

"ATEŞKES İLAN EDİLMESİ İÇİN..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha fazla can kaybının yaşanmaması ve Ukrayna'nın daha fazla zarar görmemesini teminen bir an evvel ateşkes ilan edilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

ZELENSKİY'DEN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Öte yandan, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Türk halkı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, askeri ve insani yardımları için teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...