Tgrt Haber

Dört ayda 415 bin dolar kazandıran yöntemin sonu kötü bitti! Bir ilk yaşandı: 4600 telefon sattı

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
22 May 2024 16:57 - Güncelleme : 22 May 2024 17:29
Dört ayda 415 bin dolar kazandıran yöntemin sonu kötü bitti! Bir ilk yaşandı: 4600 telefon sattı

Sosyal medyada canlı yayında para kazanmak için 4600 telefon satın alan Çinli bir kullanıcı 4 ayda 415 bin dolar kazandı. Kazancını görenler ise sosyal medya kullanıcısı adamı şikayet etti. Dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alınan adam akabinde tutuklandı.

Wang adıyla sosyal medyada yer alan bir kullanıcı sosyal medyayı salladı. Çin'in Zhejiang eyaletinde yaşanan olay bir yandan da bir ilke neden oldu. Wang adlı kullanıcı tam 4 ay boyunca yaptığı canlı yayında 4600 telefon satın aldı. Yayınlar izlenme rekoru kırdığından Çinli adam 415 bin dolar kazandı. 

4 AYDA 415 BİN DOLAR KAZANDIRAN YÖNTEMİN SONU KÖTÜ BİTTİ! 

Ningbo Evening News'in haberine göre; İçerik üreticisi olan Wang, yasa dışı yollarla ticaret yaptığı gerekçesiyle savcılığa şikayet edildi. Bunun üzerine ise gözaltına alındı.

Dört ayda 415 bin dolar kazandıran yöntemin sonu kötü bitti! Bir ilk yaşandı: 4600 telefon sattı - 1. Resim

Hakim karşısına çıkan adam dolandırıcılıkla suçlandı. Yasa dışı ticari faaliyet yaptığı gerekçesiyle 3 yıl hapis artı 7.000 dolar yani 50.000 yuan para cezasına çarptırıldı. Wnag'ın sosyal medyada yaptığı canlı yayının detayı ise daha sonradan duyuruldu. İzleyici sayılarını artırmak için cep telefonlarından aynı anda yayın açtı. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...