Tgrt Haber

Uber Türkiye’den ek ücret duyurusu: Bugün itibariyle başladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 14:14 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 15:28
Uber Türkiye’den ek ücret duyurusu: Bugün itibariyle başladı

Uluslararası taşımacılık şirketi Uber, Türkiye’de ek ücretlendirmeye ilişkin yeni bir duyuru yaptı. Kullanıcılar artık her araç çağırmasında ek 20 TL ücret ödeyecek.

Global çapta taksi taşımacılık hizmeti veren Uber, Türkiye​ pazarında yeni bir ek ücret duyurusu yaptı. Kullanıcılar artık mobil uygulama​ üzerinden çağıracağı araçlar için ek ücret ödemek zorunda kalacak.

Mesaj yoluyla kullanıcıları bilgilendiren Uber, 11 Aralık Pazartesi (bugün) gününden itibaren, Uber uygulaması üzerinden gerçekleştirilen her yolculuk için 20 TL tutarında sabit bir hizmet bedeli nihai yolculuk ücretine eklemeye başlayacağını açıkladı.

UBER ÜCRETLERİNE 20 TL EK ÜCRET GELDİ

Söz konusu hizmet bedeli, gerek nakit gerek uygulama içi kredi kartı ödemelerinde geçerli olup, yolculuk özetinde detaylı olarak belirtilecek. Kredi kartı ile yapılan yolculuklarda, hizmet bedeli otomatik olarak yolculuk ücretine yansıtılacak. Nakit ödemelerde ise sürücü, Uber adına tahsil edilecek sabit hizmet bedelini yolculuk ücretine ekleyecek.








Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...