Tgrt Haber

Bebeğine çamaşır suyu ile işkence yapmıştı! İddianamede korkunç detaylar ortaya çıktı

04 Şubat 2022 16:59 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 17:46
Bebeğine çamaşır suyu ile işkence yapmıştı! İddianamede korkunç detaylar ortaya çıktı

Avcılar'da 2 yaşındaki öz çocuğunun vücuduna şırınga ile çamaşır suyu enjekte eden anne hakkında istenen ceza belli oldu. Bebeğine bir türlü ısınamadığını ve bu nedenle ölmesini istediğini söyleyen anne için 20 yıla kadar hapis cezası istenirken tamamlanan iddianamede kan donduran detaylar açığa çıktı.

İstanbul Avcılar'da iki yaşındaki öz bebeğine sistematik olarak işkence yaptığı belirlenen anne Ezgi K.'nin yargılamasına devam edildi. Çocuğuna bir türlü ısınamadığını ve bu sebeple ölmesini istediğini söyleyen sanığın işkenceleri kan dondururken hakkında 13 yıldan 20 yılan kadar hapis cezası istendi.

ÇAMAŞIR SUYU VE SIVI SABUN ENJEKTE ETTİ

Avcılar’da farklı zamanlarda 2 yaşındaki öz bebeğine iğne ile çamaşır suyu enjekte ettiği, şırınga batırdığı ve darp ettiği iddiasıyla yargılanan Ezgi K.’nın yargılanmasına devam edildi. Annenin, bebeğinin vücuduna şırıngayla çamaşır suyu enjekte ettiği, kulağının içine, ağzına, burnuna ve göbek deliğine iğne batırdığı, son oalrak hastaneye kaldırılan bebeğin bu kez de serum şişesine sıvı sabun enjekte ettiği ortaya çıktı. Sanık Bakırköy 8'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada müşteki Eray K., avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Tutuklu sanık Ezgi K. ise duruşmaya ses ve görüntü bilişim sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

20 YILA KADAR HAPSİ TALEP EDİLDİ

Cumhuriyet savcısının açıkladığı mütalaada, tutuklu sanık Ezgi K.’nın 2 Kasım 2017 tarihinde doğurduğu mağdur E.M.K.’ya bir türlü ısınamamasının üzerine onu öldürmeye karar vermesi, bu kapsamda Kasım 2017 ve Ocak 2019 tarihleri arasında birçok kez savunmasız durumdaki mağdura yönelik işlediği eylemleri gerekçesiyle, tutuklu sanık hakkında ‘çocuğa karşı tasarlayarak, canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep edildi.
Duruşmada müşteki baba ve avukatları mütalaaya katıldıklarını söyleyerek sanığın cezalandırılmasını talep ettiler. Sanık avukatları ise müvekkillerinin 3 senedir tutuklu olduğunu da belirterek mütalaaya karşı savunma yapabilmeleri için mahkemeden süre talep ettiler. Mahkeme, tutuklu sanık Ezgi K.’nın tutukluluk halinin devamına ve mütalaaya karşı savunma yapabilmeleri için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Bebeğine çamaşır suyu ile işkence yapmıştı! İddianamede korkunç detaylar ortaya çıktı

İDDİANAMEDE KAN DONDURAN DETAYLAR

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede 20 Şubat 2019 tarihinde tutuklanan anne Ezgi K.'nın polis merkezinde verdiği ifadesi aktarılmıştı. İddianamede anne Ezgi K.'nın çocuğu E.M.K.'ya bir türlü ısınamadığı için ölmesi amacıyla şırınga iğnesini ağzına batırıp kan gelmesini sağladığı ve bu nedenle hastaneye götürdüğü belirtilmişti. İddianamede anne Ezgi K.'nın çocuğunun burnuna, ağzına, kulağının iç kısmına ve göbek deliğine şırınga iğnesini birçok kez batırarak kan gelmesini sağladığı, vücudunun çeşitli yerlerini sıkarak morluklar oluşturduğu bu nedenle bebeğin hastanede 20 gün yatırıldıktan sonra teşhis konulamayarak başka bir hastaneye sevk edildiği anlatılmıştı.

Anne Ezgi K.'nın bebeği hastanede tedavi gördüğü sırada koluna takılı damar yolu iğnesine sıvı sabun enjekte ettiği, durumu fark eden doktorun, baba Eray K.'yı uyardığı da iddianamede açıklanmıştı. Anne Ezgi K.'nın polis merkezine giderek suçunu itiraf ettiğinin anlatıldığı iddianamede sanık hakkında ‘çocuğa karşı tasarlayarak, canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...