Tgrt Haber

Evden kaçıp başkasıyla fotoğraf paylaşan kadın tazminatı duyunca çark etti

10 Şubat 2022 12:01
Eşine 'dolaşmaya gidiyorum' deyip 3 çocuğunu da alarak evden kaçan kadın, telefonla bağlandığı televizyon programında kendisini savundu.

Bursa'da 3 çocuğuyla birlikte gezmeye gittiğini söyleyerek evden çıkan ve bir daha dönmeyen kadının eşi, kayıp başvurusunda bulundu. Kısa süre sonra eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrenen ve sosyal medyada eşinin, başka bir erkekle fotoğraflarını gören adam, tazminat davası açtı.

Eşine 'dolaşmaya gidiyorum' deyip 3 çocuğunu da alarak evden kaçan kadın, telefonla bağlandığı televizyon programında kendisini savundu.

Bursa'da üç çocuğunu yanına alarak 'sahile gezmeye gidiyorum' diye evden çıkan ve bir daha dönmeyen kadının eşi, çocuklarını görmek için 3 aydır mücadele veriyor. Eşinin başka bir adama kaçtığını sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fark eden adam, karısına tazminat davası açtı. Kadın ise fotoğrafları, eşinin kendisinden boşanması için sosyal medyaya koyduğunu öne sürdü.

EVE DÖNMEYİNCE KAYIP İHBARI VERDİ

Mudanya ilçesinde pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Arı, 18 yıldır eşi H.A. ile evliydi. Bu evlilikten 3 çocukları oldu. Mehmet Arı'nın eşi "sahile gezmeye gidiyorum" diye 11,12 ve 14 yaşlarındaki çocuklarını alarak evden ayrıldı. Eşinin eve dönmemesi üzerine büyük üzüntü yaşayan Mehmet Arı, Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLARINI GÖRDÜ

Daha sonra acılı adam, eşinin Bayram Y. ile birlikte Ankara'nın Sincan ilçesine kaçtığını ve eşinin kaçtıktan sonra kendisine boşanma davası açtığını öğrendi. 3 aydır çocuklarını göremeyen gözü yaşlı baba, çocuklarının hayatından endişe ediyor. Mehmet Arı, eşinin Bayram Y. ile sosyal medyada fotoğraflarını görünce tazminat davası da açtı. Mehmet Arı'nın tek isteği hayatından endişe ettiği çocuklarının velayetini almak.

"BOŞANMA DAVASI AÇTIĞINI ÖĞRENDİM"

Başından geçen olayları anlatan Mehmet Arı, "Eşim 26 Kasım Cuma günü 'sahilde dolaşacağım' diyerek 3 çocuğumla birlikte yanımdan ayrıldı. Geldiğimde evde olmadığını gördüm. Eve dönmeyince endişe ederek Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptım. Sonra hakkımda boşanma davası açtığını öğreniyorum. Eşimin Bayram Y. ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını gördüm. dedi.

"ÇOCUKLARIMIN VELAYETİNİ ALMAK İSTİYORUM"

Çocuklarına 2 aydır ulaşamadığını söyleyen Arı, "Çocuklarımla 2 ay sonra telefonda görüştüm. 3 aydır da hiç yüzlerini görmedim. Ben çocuklarımı istiyorum. Çocuklarımın hayatından endişe ediyorum. Eşim beni bırakıp gittiği için tazminat davası da açtım. Boşanıp çocuklarımın velayetini almak istiyorum" dedi.

"KOCAM BİR AN ÖNCE BOŞASIN DİYE"

Çocukların amcası İsmail Arı, "Biz 90 gündür çocukları göremiyoruz. Dava açılmış durumda, biz dava bitene kadar çocukların devlet tarafından alınmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Bir televizyon programına bağlanan H.A, "Evden ayrıldım, Bayram Y. ile gittim. Bayram Y. benim arkadaşımın kardeşi. Onunla beraber yaşamıyoruz, altlı üstü oturuyoruz. Ben kocam beni bir an önce boşasın diye Bayram Y, ile fotoğrafımı sosyal medyaya attım" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...