Tgrt Haber

Cinnet getiren adam hemşire eşini ağır yaralayıp intihar etti

07 Şubat 2022 11:27
Cinnet getirdiği öne sürülen adam eşini vurarak ağır yaralamasının ardından aynı silahla intihar etti.

Maltepe'de hemşire eşiyle tartışan Ö.T., cinnet getirerek kurşun yağdırdı. Önce eşini hedef alan ardından aynı silahla intihar eden Ö.T. olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan eşi ise hastanede tedavi altına alındı.

Cinnet getirdiği öne sürülen adam eşini vurarak ağır yaralamasının ardından aynı silahla intihar etti.

Maltepe'de cinnet getirdiği öne sürülen bir adam, hemşire olan eşini yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ö.T.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralı genç kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TARTIŞMANIN SONUNDA KAN AKTI

Olay, dün 14.00 sıralarında Maltepe Zümrütevler, Mahallesi Canay Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, oturdukları apartman dairesinde tartışmaya başlayan Ö.T. isimli şahıs hemşire olan eşi C.T.'yi silahla yaraladı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eşini silahla yaralayan Ö.T. ise aynı silahla kendini vurarak intihar etti. Sağlık ekipleri olayda ağır yaralanan genç kadını hastaneye kaldırırken Ö.T. ise hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...