Tgrt Haber

Duman ve yanık kokusu yayılınca anlaşıldı: Isınmak için sığındıkları evde yanarak öldüler

10 Aralık 2021 08:49
Duman ve yanık kokusu yayılınca anlaşıldı: Isınmak için sığındıkları evde yanarak öldüler
aydın,yangın,ölüm

Aydın’da ısınmak için girdikleri metruk binada ateş yakan iki evsiz feci şekilde hayatını kaybetti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sokakta yaşadığı belirtilen ve gece sığınmak için girdikleri metruk bir evde ateş yakan iki kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Feci olay, mahalleyi dumanların sarması ve yanık kokusunun yayılması üzerine ortaya çıktı.

Olay gece saat iki 02:00 sıralarında Türkmen Mahallesi'nde metruk bir binada yaşandı. Terk edilmiş haldeki bir binadan çevreye duman ve kötü koku yayıldığı fark edilince durum 112 Acil Servis hattına ihbar edildi.

ISINMAK İÇİN GİRDİKLERİ BİNADA ÖLDÜLER

İtfaiye ekipleri olay yerine geldi. Ekipler bir yandan metruk evin tamamını saran alevlere müdahale ederken bir yandan da yanan evin içerisini kontrol etti. Evdeki yangını söndüren ekipler diğer yandan da alevlerin içerisinde kalmış biri kadın iki yetişkin kişinin cesedine ulaştı.

Duman ve yanık kokusu yayılınca anlaşıldı: Isınmak için sığındıkları evde yanarak öldüler

YANGINA UYKUDA YAKALANDILAR

Yangının sokakta yaşayan 56 yaşındaki Fazmiye B. isimli kadın ile 51 yaşındaki Mustafa Ç. isimli adamın sığındıkları metruk binada ısınmak için yaktıkları tahta ve kağıt parçalarının çevredeki eski koltuk ve eşyaları tutuşturması sonucu çıktığı belirlendi. Yangına uykuda yakalanan iki evsiz de kısa sürede evi saran alevlerden kurtulamadıkları için yanarak can verdiler.

Cesetler olaydan sonra bölgeye gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından adli tıbba kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikatın da sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...