Tgrt Haber

Kadıköy’de kızlar birbirine girdi, vatandaş film gibi izledi! Korkunç kavga kamerada

28 Mart 2022 11:40 - Güncelleme : 28 Mart 2022 11:44

İstanbul’un göbeği Kadıköy’de iki kız grubu arasında çıkan kavgada taraflar birbirine girdi. Saç saça baş başa kavgayı çevredeki vatandaşlar film gibi izlerken bazıları ise öfkeli kızları ayırmaya çalıştı.

İstanbul Kadıköy’de henüz bilinmeyen bir sebeple aralarında kavga çıkan iki grubun kavgası kameralara yansıdı. Sokak ortasında saç saça baş başa kavga eden kızları yanlarındaki erkekler ayırmaya çalışırken çevredeki vatandaşlar ise olayı film gibi izledi.

KOŞARAK GELİP YERE DEVİRDİ

Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde yaşanan olayda, aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkan iki kız grubu sokak ortasında sözlü tartışmada bulundu. Kızlardan birini yanlarındaki erkek şahıslar tutarak sakinleştirmeye çalışırken, koşarak gelen bir kızın saldırmasıyla taraflar arasında kavga başladı.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Gruptaki diğer kızların da dahil olmasıyla kavga büyüdü. Kızlar saçlarını çekip tekme atarak birbirlerine saldırdı. Kızların yanında bulunan erkek şahıslar ise saç saça baş başa kavgayı ayırmaya çalıştı. Tanık olan bazı vatandaşlar ise kavgayı film izler gibi izlediler. Çevredekilerin de müdahalesiyle bir süre sonra kavga sonlandırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...