Tgrt Haber

Ömer dizisine yeni katılan oyuncu kim? Oya Unustası kimdir, kaç yaşında?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 10:46 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 10:45
Ömer dizisine yeni katılan oyuncu kim? Oya Unustası kimdir, kaç yaşında?
Ömer dizisi,ömer yeni oyuncu,

Ömer dizisi kadrosuna katılan yeni oyuncu Oya Unustası kimdir? Ömer dizisinde merakla beklenen sürpriz sonunda açıklandı. Diziye yeni bir karakter giriş yaptı. Ömer yeni oyuncusu Oya Unustası kimdir kaç yaşında nereli? İşte detaylar... Ömer dizisine kim katıldı? Ömer dizisi Aliye kimdir?

Star TV'nin sevilen dizisi 'Ömer' kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Ömer dizisi kadrosuna başarılı oyuncu Oya Unustası dahil oldu. Oya Unustası’nın isminin duyurulmasının ardından genç ve güzel oyuncu merak konusu oldu. Oya Unustası kimdir kaç yaşında nereli? Hangi dizi filmlerde oynadı? Ömer dizisi yeni oyuncu kim? Ömer Dizisi Aliye Karakteri Kimdir?

OYA UNUSTASI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ömer dizisi her hafta pazartesi 20.00'de Star TV'de izleyicisi ile buluşuyor. OGM Pictures imzalı Ömer dizisi kadrosuna dahil olan Oya Unustası kimdir, sorusu araştırılıyor. Yönetmen koltuğuna Cem Karcı'nın oturduğu, başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın paylaştığı yapımın kadrosuna başarılı oyuncu Oya Unustası dahil oldu. Sergilediği performanslarla birçok dizide dikkatlerini üzerine çeken Oya Unustası kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte kariyeri...

Ömer dizisinin yeni bölümlerinde, Aliye karakteriyle ekranlara dönecek olan Oya Unustası kimdir?

Ömer dizisine yeni katılan oyuncu kim? Oya Unustası kimdir, kaç yaşında? - 1. Resim

ÖMER DİZİSİ YENİ OYUNCUSU OYA UNUSTASI KİMDİR?

Oya Unustası, 1988 tarihinde İstanbul Kadıköy'de doğdu. 4 kardeş olan Oya Unustası, üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın Flüt bölümü’nde aldı.

Oyunculuk alanında Ayla Algan’dan eğitim gören Oya Unustası, aslen İzmir Buca'lıdır. Baba tarafı Bulgaristan göçmeni, anne tarafı ise Selanik göçmeni olan Oya Unustası, 173 cm boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır. Oya Unustası hangi dizi filmlerde oynadı? 

OYA UNUSTASI ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2018 - Masum Değiliz (Ceyda Koruhan) (TV Dizisi)

2015 - Kalbim Ege'de Kaldı (Zeliş Gıpgıp) (TV Dizisi)

2014 - Beyaz Karanfil (Nergis) (TV Dizisi)

2013 - Sevdaluk (Gülben Gedik) (TV Dizisi)

2011 - İzmir Çetesi (Duru) (TV Dizisi)

2010 - Kaybedenler Kulübü (Bardaki Kız)(Sinema Filmi)

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...