Tgrt Haber

Fernando Muslera: "Çok da ciddiye almaya gerek yok"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2022 22:26 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 22:40
Fernando Muslera: "Çok da ciddiye almaya gerek yok"
Galatasaray,Fernando Muslera,Kayserispor

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Kayserispor yenilgisini değerlendirdi, "Kaybettiğimiz 2. maç oldu, dolayısıyla çok da ciddiye almaya gerek yok" ifadelerini kullandı. Muslera'nın bu sözleri taraftarları kızdırdı.

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Kayserispor yenilgisiyle ilgili olarak, "Kanatlar üzerinden hareket etmeye çalışırken, rakip ortayı kapattı. İlk yarıda çok iyi oynadılar. İki golden sonra bize dayanabildiler ve kazandılar. Güzel bir maç çıkardılar" dedi.

"Sahada farklı bir kadro olması uyum sorunu yaratmış olabilir mi?" sorusuna tecrübeli file bekçisi, "Bence beraber oynamış olmaktan ziyade, çok kaliteli ve deneyimli oyuncularımız olduğunu düşünecek olursak buradan pozitif şeyler çıkarıp onları kendimize katmamız lazım. İkinci kaybettiğimiz bir maçtı. Çok ciddiye almaya gerek yok. Buradan ders alıp kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz" cevabını verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...