Tgrt Haber

Seda Sayan ve Safiye Soyman buluştu, ortaya eğlenceli diyalog çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 09:02 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 09:08
seda sayan,Safiye soyman

Yakın arkadaş olan Safiye Soyman ve Seda Sayan 3 ay sonra buluştu. Birbirine övgüler dizen iki ismin diyaloğu, yüzleri gülümsetti.

Sosyal medya hesabından eşi ve oğlu dışında herkesi takipten çıkan Seda Sayan, yakın arkadaşı Safiye Soyman’ın bu duruma kırıldığını açıklamıştı. 3 ay sonra buluşan iki ünlü ismin diyaloğu, takipçilerini gülümsetti.

YAKIN ARKADAŞLAR BULUŞTU, ORTAYA GÜLÜMSETEN DİYALOG ÇIKTI 

Yakın arkadaşı Safiye Soyman ile uzun süre sonra buluşan Seda Sayan, sosyal medya hesabından, "Görüyor musunuz kolyemi, eşim bana ‘Ç’ harfli kolye almış. Çok güzelsin Safiş’im. Fazla yakınlaşamıyoruz, hastalık var. Uzaktan sarıldık” derken, Safiye Soyman ise, “Seda ile epeydir beraber değilsiniz. Ne oldu küstünüz mü?’ diye haberler okudum. Allah esirgesin” dedi. İki ismin yüzlerine uyguladıkları filtre dikkat çekerken, eğlenceli diyalogları yüzleri gülümsetti. 

Seda Sayan ve Safiye Soyman buluştu, ortaya eğlenceli diyalog çıktı - 1. Resim

Çağlar Ökten ile 2022 yılında evlenen Seda Sayan, eşinin baş harfinin kolyesiyle de dikkat çekti. Taktığı kolyesini takipçilerine gösteren Sayan, sosyal medya hesabına attığı video ile de beğeni kazandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...