Tgrt Haber

Alman basını Togg'u öve öve bitiremedi: Türk Tesla'sı çok iyi!

Editör: Merve Yaz / Kaynak: TRT Haber
26 May 2024 09:18 - Güncelleme : 26 May 2024 10:47
Alman basını Togg'u öve öve bitiremedi: Türk Tesla'sı çok iyi!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, dünya basını tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak Almanya’nın önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, Togg’a övgüler yağdırdı. T10X modelini analiz eden ve test sürüşü gerçekleştiren dergi, Togg’a tam not verdi.

Almanya’nın önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, “Türk Tesla'sı Çok İyi" başlıklı yazısında, Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg’a övgüler yağdırdı. Dergi Türkiye'nin otomotiv alanındaki deneyimine atıf yaptı. Türkiye’nin yıllarca farklı ülkelerin markalarını ürettiğine değindi. Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg’un Avrupa’ya açılmaya hazırlandığını yazdı.

TEST SÜRÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Dergi, ToggT10X ile test sürüşü gerçekleştirdi. Aracın iç ve dış tasarımına tam not verdi. Togg'un 4,59 metre uzunlukta ve bin 515 litreye kadar hacimli bagajının seyahate uygun, koltuklarının da çok konforlu olduğunu yazdı. Auto Bild dergisi TOGG’un T10X modelini birçok yabancı marka otomobil ile kıyasladı.

Alman basını Togg'u öve öve bitiremedi: Türk Tesla'sı çok iyi! - 1. Resim

UYGUN FİYATA TAM PERFORMANS

Kokpit bölümünün çeşitli dijital araçlar sunduğuna vurgu yapan dergi, TOGG’un Dijital ekosistem fikirlerini dışa aktarmayı da başarması halinde rakiplerini geride bırakabileceğinin altını çizdi. Fiyat performans analizinde ise aynı segmentteki araçlardan daha uygun fiyata sunulduğunu belirtti.

Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...