Tgrt Haber

Son dakika! CHP'den açıklama: Kongre sürecini başlattık

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 15:33 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 16:16
CHP,MYK,Kongre

Son dakika haberi... CHP'de yeni MYK kadrosuyla ilk toplantısını yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Kongreler sürecinin bugün başlatılmasına karar verildi" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kadrosuyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. 2023 seçim sonuçlarını değerlendiren Parti Sözcüsü Faik Öztrak, kongre ve yerel seçimler sürecine başladıklarını belirtti.

Öztrak'ın toplantının ardından yaptığı konuşmadan öne çıkanlar:

"Ülkemizde neresinden baksanız kirletilmiş meşru olmayan bir seçim süreci yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok çalıştık. Her iki seçmenden biri oyunu Kemal Bey'e verdi. Ama istediğimiz sonuca ulaşamadık. Yılgınlığa uğramadan tüm yurttaşlarımızın haklarına sahip çıkacağız.

YEREL SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

CHP, bir asırdır süren demokrasi mücadelesine devam edecek. Biz bölen değil birleştiren olacağız. Seçim sonrası özeleştirilerimize devam ediyoruz. Yerel seçimler için hazırlıklarımızı başlattık. Kongreler sürecinin bugün başlatılmasına karar verildi. Asgari süreler dikkate alınarak hızla tamamlanmasına karar verildi. Tüzüğün bazı maddelerinde değişiklik yapılması için komisyon kurulacak. Örgütler yenilenecek, tazelenecek."

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...