Tgrt Haber

Lara Öntürk kimdir?

25 Ağustos 2022 15:46 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 15:53
Lara Öntürk kimdir?
lara öntürk

Vitze Home markasının kurucusu Lara Öntürk, iç mimari alanında çalışmalarda bulunan bir isimdir. Kendin Yap projeleri üzerinde de çalışmaları bulunan Öntürk, aynı zamanda halı kesimi, halı dikimi gibi alanlarda da faaliyetlerini sürdürüyor. Kendi markası üzerinden müşterilerine yenilikçi ürünler sunmakta olan Öntürk, aynı zamanda kendisini farklı alanlarda yetiştirmiştir. Peki ama Lara Öntürk kimdir, kariyer hayatına dair bilinmesi gerekenler nelerdir?

2000 Yılında Kıbrıs’a Taşındı

26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelen Lara Öntürk, birçok alanda yenilikçi çalışmaları bulunan bir isimdir. İki erkek kardeşe sahip olan Öntürk, 2000 yılında Kıbrıs’a taşınmış ve Refet Bele İlkokulu’nda eğitimine devam etmiştir. Lise eğitimine ise Çengelköy Lisesi’nde başlamıştır. İç mimarlık alanında eğitim almak isteyen Öntürk, üniversite eğitimini Beykent Üniversitesinde almıştır.

Beykent Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümünde Eğitime Başladı

Kendin yap projeleri bulunan ve bu alanda dikkatleri üzerine çeken Lara Öntürk, Beykent Üniversitesinde İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitimini almıştır. Lisans eğitimine devam ederken iç mimarlık alanında da çeşitli çalışmalarda bulunmuştur. 2019 yılında Beykent Üniversitesinden mezun olmuş ve iç mimarlık alanına yönelim göstermiştir.

Lara Öntürk kimdir?

2019 Yılında Decor Net Akademi’den İç Mimarlık Eğitimi Aldı

İç mimarlık alanında kendisini yetiştirmek ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen Lara Öntürk, 2019 yılında Decor Net Akademi’den iç mimarlık eğitimi almıştır. Bunun yanı sıra alanıyla ilgili farklı eğitimlere de katılmış, iç mimarlık alanında profesyonel çalışmalara başlamıştır.

Lara Interiors Adlı Marka Üzerinden Online Dekorasyonlar Yapmaya Başladı

Instagram üzerinde tescilli bir marka olan Lara Interiors kapsamında online dekorasyonlar yapmaya başlayan Lara Öntürk, kendini bu alanda geliştirmeye devam etmiştir. Online dekorasyonun yanı sıra Kendin Yap projelerini de Instagram üzerinden takipçilerine sunmuştur.

2022 Yılında Vitze Home Markasını Kurdu

Başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Lara Öntürk, 2022 yılında Vitze Home adlı markayı kurmuştur. Yenilikçi halı üretiminde bulunan Öntürk, bir yandan da Kendin Yap projelerine devam etmektedir. En büyük hobisinin Kendin Yap ürünlerini tasarlamak olduğunu belirten Öntürk, çalışmalarına profesyonel bir şekilde devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...