Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
10 Aralık 2022 - 18:51

Fenerbahçe hazırlık maçında rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasında Fenerbahçe, Salernitana ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 3-0 galip ayrıldı.
 - Arjantin yarı final biletini kaptı!
10 Aralık 2022 - 00:45

Muhteşem maça muhteşem son: Arjantin yarı final biletini kaptı!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Hollanda karşı karşıya geldi. Arjantin'in 2-0 öne geçtiği maçta Beşiktaşlı Wout Weghorst oyuna girdi ve attığı 2 golle skoru eşitledi. Uzatma dakikalarında skor değişmedi ve penaltı atışlarında Arjantin turu geçen taraf oldu.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 22:53

Arda Güler'in tapusu alındı: İşte bonservis bedeli...

Fenerbahçe, 2019 yılında Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı genç yıldız Arda Güler'in %20’lik sonraki satıştan pay hakkı için anlaşma sağladı.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 22:00

Brezilya'da istifa: Tite görevinden ayrıldı

Brezilya'da teknik direktör Tite görevine veda ettiğini duyurdu.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 21:49

Hatayspor, Burak Bekaroğlu'nu kadrosuna kattı

Hatayspor, Fatih Karagümrük'te forma giyen Burak Bekaroğlu'na kadrosuna kattı.
 - Hüngür hüngür ağladı!
09 Aralık 2022 - 21:19

Neymar önce tarihe geçti, sonra hüngür hüngür ağladı!

Neymar'dan Hırvatistan'a tarihi gol... 30 yaşındaki süper yıldız, Güney Kore'ye attığı golle Pele ve Ronaldo'dan sonra 3 farklı Dünya Kupası'nda gol atan 3. Brezilyalı futbolcu olmuştu. Neymar, Hırvatistan'a uzatmanın 105. dakikasında attığı golle Brezilya'nın Dünya Kupaları'nda Pele'yi yakaladı. Neymar ayrıca Dünya Kupalar'ında 8. kez gol sevinci yaşadı.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 21:15

Ziraat Türkiye Kupası'nda maç programı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu maçlarının programı açıklandı.
 - İlk yarı finalist Hırvatistan oldu!
09 Aralık 2022 - 20:40

İlk yarı finalist Hırvatistan oldu!

Son dakika spor haberi: Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde turnuvanın favorilerinden Brezilya, karşısında çok dirençli bir Hırvatistan buldu. Zorlu maçın normal süresi 0-0 uzatma dakikaları da 1-1 eşitlikle geçildi. Sambacıların golünü Neymar, Hırvastistan'ın golünü ise Petkovic kaydetti.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 18:06

Bafetimbi Gomis'ten Mauro Icardi yorumu: Daha çok gol atacak

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, takım içinde saygı çerçevesinde rekabet ederek iyi antrenmanlar yapmaları durumunda şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini söyledi.
 - Acun'dan 'gelecek' planı
09 Aralık 2022 - 17:11

Acun Ilıcalı, 'gelecek' planını açıkladı: Yeni takım satın alıyor

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına devam etmek istediğini söyledi. Genç yeteneklerin gelişmesine yardımcı olabilecek bir takım almayı planladığını belirten Ilıcalı, "Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" dedi.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 16:12

Son dakika! TFF, olaylı İzmir derbisindeki kararını açıkladı: İki takım da hükmen mağlup

Son dakika haberi: TFF, olaylı İzmir derbisi ile ilgili kararını açıkladı. Buna göre genel kurul, Göztepe ve Altay'ı hükmen mağlup ilan etti.
 - Öfkeyle kalktı zararla oturdu
09 Aralık 2022 - 09:36

Galatasaray'da gözler FIFA'nın kararına çevrildi: Muslera, derbide de forma giymeyebilir

Dünya Kupası'nda karşılaştığı Gana mücadelesinin ardından yaşanan olaylar sonrası FIFA tarafından Gimenez, Cavani ve Godin ile birlikte soruşturma başlatılan Muslera'nın alması beklenen ceza merak konusu oldu. Galatasaray'ın başarılı file bekçisin hakeme fiziksel müdahalesi nedeniyle "bireysel disiplin cezası" alması durumunda Süper Lig'de de forma giyemeyeceği ortaya çıktı. Bu durumda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı zora giren Muslera'nın Trabzonspor derbisine yetişip yetişmeyeceği cezanın miktarına bağlı olacak.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 09:24

Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismin bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe ara transfer dönemi başlamadan çalışmalarını hızlandırdı. Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran sarı lacivertli ekip, Süper Lig’de birçok takımın radarında olan genç yıldız ile anlaşma sağladı.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 08:36

Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı: Yarı finalistler belli oluyor

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda sıra çeyrek finale geldi. Arjantin ile Hollanda, Hırvatistan ile Brezilya yarı finale çıkmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşmadan galip ayrılan taraflar yarı finalde birbirleri ile eşleşecek.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 16:51

Burak Yılmaz futbolu bırakacağı takımı açıkladı

Kariyerine Hollanda ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da devam eden milli futbolcu Burak Yılmaz, gelecek planlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmediğini söyleyip futbolu bırakacağı takımı açıklayan tecrübeli futbolcu, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra ise teknik direktör olmayı istediğini dile getirdi.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 16:20

Portekiz'den Cristiano Ronaldo açıklaması: Dünya Kupası kampından ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde oynanan İsviçre maçına yedek olarak çıkan Cristiano Ronaldo için ayrılık iddiaları gündeme geldi. Portekiz Federasyonu'ndan açıklama geldi.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 11:24

Fenerbahçe’de yıldız golcünün sakatlığı ciddi! Koltuk değnekleriyle yürüyor, sezonu kapatabilir

Fenerbahçe’nin Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında sol ayak bileği ve dizinden ciddi şekilde sakatlanan Joao Pedro’nun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. Yıldız golcünün koltuk değnekleriyle yürüdüğü öğrenilirken sezonu kapatma ihtimali bile bulunuyor.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 11:17

Galatasaray'da yüzleri güldüren gelişme! Transfer teklifi için geliyorlar

Devre arasında yeni bir transfer harekatına çıkacak olan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncuya yapılan teklif yüzleri güldürdü.
Futbol - Futbol
07 Aralık 2022 - 16:02

Belçika'nın 'altın çocuğu' Eden Hazard milli takıma veda etti

Belçika futbolunun altın jenerasyonundaki yıldızların arasında başı çeken Eden Hazard, fiyaskoyla sonlanan 2022 Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bıraktığını duyurdu.
 - Son noktayı koydu
07 Aralık 2022 - 13:18

Cristiano Ronaldo'dan transfer açıklaması! Son noktayı koydu

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale çıkıp yoluna dolu dizgin giden Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo'nun geleceği merak konusu. Adı bir süredir Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de aralarında olduğu pek çok takımla anılan yıldız futbolcu, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a 500 milyon Euro karşılığında transfer olacağı iddiaları hakkında konuştu.
Futbol - Futbol
07 Aralık 2022 - 09:53

İtalyan devleri sıraya girdi…Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!

Fenerbahçe’de gösterdiği performans ile göz dolduran ve İtalyan devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli belli oldu. Devre arasında gelen teklifleri kapatan sarı lacivertliler genç yıldız için 25 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
Başa Dön Sona Git