Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2022 - 21:30

Galatasaray-Alanyaspor maçında tartışmalı kararlar: Hakem Ali Palabıyık'a dev tepki!

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'ın, Alanyaspor'u konuk ettiği karşılaşmanın ilk yarısında sarı-kırmızılı ekipten Sacha Boey gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Hakem Ali Palabıyık'ın verdiği kararlar büyük tepki çekti. Sosyal medyada Palabıyık'a yoğun şekilde eleştiriler yapıldı.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2022 - 21:20

Galatasaray taraftarından Cumhuriyetin 100. yılına özel koreografi

Galatasaray tribünleri taraftar grubu ultrAslan'ın öncülüğünde, Alanyaspor maçında Cumhuriyetin 100. yılıyla ilgili 3 boyutlu koreografi yaptı.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2022 - 18:52

Romain Saiss: Sundukları teklif saygısızcaydı!

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Romain Saiss, Wolverhampton'dan ayrılmadan önce kötü bir teklif aldığını ve bu sebeple sözleşme yenilemediğini söyledi.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2022 - 18:45

Fırtına tek golle kazandı! Maç sonucu: Trabzonspor 1-0 Demir Grup Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde son şampiyon Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Fırtına, Marek Hamsik'in tek golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıdı.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2022 - 17:30

Galatasaray'dan Cristiano Ronaldo ve Memphis Depay açıklaması

Galatasaray, uzun süredir transferde isimleri sarı-kırmızılı takımla anılan Cristiano Ronaldo ve Memphis Depay ile ilgili bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2022 - 00:32

Antalyaspor 6 hafta sonra galip! İstanbulspor'u son saniyede devirdi

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın açılış karşılaşmasında Antalyaspor sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, 90+7'nci dakikada gelen golle sahadan 3 puanla ayrılarak tam 6 hafta aradan sonra galip gelmeyi başardı. Konuk İstanbulspor ise üst üste 3. mağlubiyetini aldı.
Futbol - Futbol
21 Ekim 2022 - 13:31

Aston Villa'da Steven Gerrard dönemi sona erdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da, alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Steven Gerrard'ın görevine son verildi.
Futbol - Futbol
21 Ekim 2022 - 13:10

Türk takımlarıyla anılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu

Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizinde ipler kopma noktasına geldi. İngiliz devinin yaptığı resmi açıklama sonrası kadro dışı kalarak hayatının şokunu yaşayan Ronaldo’nun yeni adresi belli oldu.
Futbol - Futbol
21 Ekim 2022 - 12:33

Son dakika! Galatasaray ve Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda rakipleri belli oldu

Son dakika haberi: Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi bugün yapıldı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın 4. eleme turundaki rakipleri belli oldu.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 23:32

GMG Kastamonuspor'da Metin Akpunar ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, teknik direktör Metin Akpunar ile yollarını ayırma kararı aldı.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 23:26

Yusuf Yazıcı'nın cezası belli oldu

Son dakika spor haberi: Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş-Trabzonspor maçında kırmızı kart gören bordo-mavili oyuncu Yusuf Yazıcı'ya 2 maç men cezası verdi.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 23:11

TFF, sezonun ilk Fair Play ödüllerini duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, sezonun ilk Fair Play/Adil Oyun Ödülleri'nin sahiplerini belirledi.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 21:57

Caner Erkin iddialarına dev tepki: 'Kapıdan içeri giremez!'

Galatasaray haberleri: Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda GMG Kastamonuspor'u 7-0 yenen Galatasaray, Süper Lig'de ise beklenen performansı bir türlü sahaya yansıtamıyor. Ocak ayında takıma takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılıların en öncelikli mevki olarak gördüğü sol bek transferinde gündemine Caner Erkin'i aldığı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 21:48

Beşiktaş'tan Ethem Sancak kararı: İhraç edildi!

Ünlü iş insanı Ethem Sancak, Beşiktaş Kulübü'nden ihraç edildi. Sancak'ın ihracına ' Bu derneklerle falan yönetilecek bir iş değil artık. Endüstriye uygun bir şirketleşme olursa ve bir gün Allah korusun, TMSF'ye düşerse Beşiktaş, ihaleye girip alacağım.' sözleri neden oldu.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 20:46

Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi büyüyor: Kadro dışı kaldı!

Manchester United'da Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Erik Ten Hag arasındaki gerilim artıyor. Portekizli dünya yıldızı, dün maç tamamlanmadan sahayı terk etti. Yaşananların ardından önce Ten Hag konuştu ardından İngiliz kulübünden bir açıklama geldi.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 20:03

Younes Belhanda krizinde yeni gelişme: Galatasaray CAS'a gidiyor

Galatasaray’ın merhum Başkanı Mustafa Cengiz tarafından, sözleşmesi bitmeden yollar ayrılan Younes Belhanda ile ilgili CAS gelişmesi yaşandı.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 19:53

TFF saldırganlarına istenen ceza belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul Riva'daki merkez binasına düzenlenen silahlı saldırı soruşturmasında fezleke hazırlandı. İki şüpheli hakkında 171'er yıldan 285'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 18:53

Galatasaray PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 18:53

Galatasaray'dan adalet çağrısı

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbol hakem yapısında derin bir yapılanma olduğunu belirterek, haksızlığa uğrayan diğer takımları kendileriyle birlikte adalet adına mücadele etme çağrısında bulundu.
 - İsim bile belli
20 Ekim 2022 - 17:00

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için yabancı hakem iddiası

Süper Lig’de hakemlerin üst üste kötü performanslarının ardından TFF’nin Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yönetimini yabancı bir hakeme vereceği iddia edildi. İddianın gerçekleşmesi halinde bir ilk olacak olan uygulamayla derbide düdük çalacak hakemin kim olduğu ortaya çıktı. İşte çarpıcı iddia ve detayları…
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 00:21

Okan Buruk: Oyuncularımdan çok memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GMG Kastamonuspor karşısında alınan 7-0'lık galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Gol atamama sorunu sezon başından beri en büyük sorunumuzdu. Oyuncularımdan çok memnunum. Hafta sonu için bize moral oldu." dedi.
Başa Dön Sona Git