Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 19 dakika önce

Alman turistlere motosiklet kiraladı başka bir motosiklet çarptı

İki genç Alman turist Manavgat'ta kiraladıkları motosikletle gezerken başka bir motosikletle çarpışarak kaza yaptı. Biri ağır üç kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
4 saat 41 dakika önce

Kontrolden çıkan minibüs kaldırıma çıktı: Araçtan dışarı uçan sürücü öldü

Gaziantep'te feci kaza meydana geldi: Minibüsün kontrolden çıkarak kaldırıma çıkmasıyla şoför araçtan fırlayarak yaşamını yitirdi.
Gündem - Gündem
4 saat 45 dakika önce

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarında düzenleme kanununda 5 madde daha geçti

TBMM fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılmasını sağlayacak yeni kanun teklifinin görüşmelerini sürdürüyor. Meclis'te 5 madde daha görüşüldü.
Gündem - Gündem
4 saat 48 dakika önce

İbrahim Kalın'dan sırtı dönük üçlük! Notu dikkat çekti 

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, potaya yüzü dönük olmadığı halde üçlük atışı yaptı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Kalın'ın bu basket atışını sosyal medya hesabında "Şimdi onlar düşünsün" notuyla paylaştı.
Gündem - Gündem
4 saat 58 dakika önce

Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu şehit olduğunu açıkladı.
 - Ceset topraktan çıkarılıp morga kaldırıldı
5 saat 14 dakika önce

Mezara yanlış cenazeyi koydular! Ceset topraktan çıkarılıp morga kaldırıldı 

Çorum'da yanlış aileye verilen cenaze, savcılık kararıyla mezardan çıkarılıp morga nakledildi. Yaşanan skandal olayla ilgili ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. 
Gündem - Gündem
5 saat 18 dakika önce

Boya fabrikasında patlama! Yaralı işçiler var

Kahramanmaraş'ta bir boya fabrikasının kazan dairesinde patlama oldu. Olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edilirken, yaralı işçilerin olduğu öğrenildi.
 - Kuvvetli geliyor, 15 ilde etkili olacak 
6 saat 13 dakika önce

Meteoroloji ve AFAD'tan sel uyarısı! Kuvvetli geliyor, 15 ilde etkili olacak 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 il için sarı alarm verdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, kısa süreli şiddetli yağışların ani su baskınlarına, uzun süreli yağışların ise nehir taşkınlarına yol açabileceği konusunda uyarılarda bulundu. 
 - e-Devlet'te yeni hizmet
6 saat 37 dakika önce

e-Devlet'te yeni hizmet! Sürücüleri sevindirecek uygulama başladı

E-Devlet Kapısı'nda yeni bir hizmet devreye girdi. Trafik kazaları sonrası tutulan kaza tespit tutanağı artık e-Devlet üzerinden doldurulabilecek.
Gündem - Gündem
8 saat 11 dakika önce

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 3'ü ağır 13 kişi yaralandı

Kütahya'da yolcu minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada 3'ü ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
12 saat 22 dakika önce

Milli tanklar ilk defa kafesli görüntülendi!

Türk ordusuna ait M60TM tankları, dışarıdan gelecek her türlü tehdide karşı kafes olarak adlandırılan zırhlarla donatıldı. M60TM tanklarının yeni hali ilk kez sahada görüntülendi.
Gündem - Gündem
12 saat 25 dakika önce

THY'den İmamoğlu'nun Roma seyahati hakkında açıklama: Uçak kiralama yöntemiyle tahsis edildi

Türk Hava Yolları'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma seyahatiyle ilgili bir açıklama yapıldı. Bahsi geçen seyahatin yapıldığı uçağın THY tarafından kiralama yöntemiyle tahsis edildiği aktarıldı.
Gündem - Gündem
12 saat 37 dakika önce

Barış Boyun'un yanındaki çete üyelerinin kimlikleri belli oldu

İtalya, İsviçre, Almanya ve Türkiye'de çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı Barış Boyun ve beraberinde çete üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda yakalananların isimleri belli oldu
Gündem - Gündem
12 saat 54 dakika önce

Yoldan çıkan otobüs ağaca çarptı! Çok sayıda yaralı var

Isparta'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Yüreklerin ağza geldiği kazada; 11 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
12 saat 57 dakika önce

Önce kendini sonra polis memurunu vurmuştu: Olay anı kamerada

İstranbul Kadıköy’de cinayetten aranan Gökhan Yıldız, önce kendini sonra da polis memurunu vurarak yaralamıştı. Ölen kişinin metrobüs durağında polisten kaçtığı anlar kameraya yansıdı.
 - 24 yıla kadar hapis istemi
13 saat 31 dakika önce

24 yıla kadar hapis istemi! Ata Emre Akman'ın katili için iddianame hazırladı

Son dakika haberi... Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman'ı öldüren E.Ö. için iddianame hazırlandı. 18 yaşından küçük olan katli zanlısının 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı öğrenildi.
Gündem - Gündem
13 saat 48 dakika önce

Son dakika! İstanbul'da sanayi sitesinde yangın çıktı

Son dakika haberi.. Başakşehir İkitelli organize sanayi bölgesinde bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği iş yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Gündem - Gündem
14 saat 18 dakika önce

Ekipler, AK Parti ve CHP'li başkanlara cezayı kesti

Bolu Belediyesi, yere izmarit attığı tespit edilen CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'e para cezası kesti.
Gündem - Gündem
14 saat 20 dakika önce

Deniz aslanları, nefes kesen tatbikatı başlattı!

Deniz Aslanı-2024 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı'nın fiili bölümü Ege Denizinde başladı.
 - Dikkat çeken detay!
14 saat 32 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı helikopterin özellikleri! Dikkat çeken detay

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki heyetin ölümle sonuçlanan helikopter kazası sonrasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı helikopter merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığına ait helikopterin nakliye emniyetinde yüzde 99.9’luk başarı oranına sahip olduğu öğrenildi.
Sona Git