Tgrt Haber
 - Açgözlülüğün de bu kadarı...
01 Ağustos 2023 - 17:21

Açgözlülüğün de bu kadarı... Rus turistin odasından çıkanlar görenleri şoke etti

Rus turistin odasından çıkanlar görenleri şoke etti
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 16:52

Motosikletli gençler 'bu kadarına da pes' dedirtti! Yaptıkları hareketlerle trafiktekilere korku dolu anlar yaşattılar

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir grup gencin kullandıkları motosikletlerin üzerinde yaptıkları hareketler yürekleri ağza getirdi. Gençlerin motosikletlerin üzerine yüzü koyun yatarak adeta ölüme davetiye çıkardıkları anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 14:40

Çektiği karın ağrısının sebebini 18 yıl sonra öğrendi: Artık yüzde 73 engelli

Geçirdiği anjiyo ameliyatında karnında üç parça gazlı bez unutulan ve 18 yıl sancı çeken Yaşar Çakmak gerçeği öğrenince şoka uğradı. Üstelik bu ihmal nedeniyle artık yüzde 73 oranında engelli.
Yaşam - Yaşam
01 Ağustos 2023 - 14:32

Soyu tehlike altında! Şırnak'ta görüldü, koruma altına alındı

Şırnak'ta görülen soyu tehlike altında olan yavru saz kedisi, Doğa Koruma Milli Parklar Şırnak Şube Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 14:25

Elektrik kabloları bomba gibi patladı

İstanbul Sultangazi'de bir anda alev alan elektrik kabloları bomba gibi patladı. Elektrik ekiplerinin bölgeye gelen enerji hattını kesmesinin ardından yangın söndürüldü. Yaşanan o anlar kameralara anbean yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 13:31

Arkadaşları ile çay içerken yorgun mermi isabet etti! O anlar kamerada

Sakarya’da arkadaşlarıyla birlikte çay içtiği esnada nereden geldiği belli olmayan yorgun merminin hedefi olan 47 yaşındaki iki çocuk babası Hakan Mutlu yaralandı. O anlar kamarelara anbean yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 12:36

İETT otobüsünde akbil tartışması kamerada

Ataşehir’de yolcu ile şoför arasında akbil tartışması çıktı. Bir yolcunun öğrenci kartı kullanmasına itiraz eden şoför karta el koyarak bildirince ikili arasında tartışma çıktı. Hakaretlerin yaşandığı tartışma kameraya yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 11:08

İstanbul'dan 'Süper Ay' manzaraları! Megakent'e çok yakıştı...

Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği "Süper Ay" İstanbul'un çeşitli bölgelerinde kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
YAŞAM - YAŞAM
01 Ağustos 2023 - 11:08

Yine yol verme dehşeti... Küfür etti, araca tekme ve yumruklar savurdu

Başakşehir'de bir şahıs, yol verme tartışması yaşadığı bir doktorun aracına trafiğin ortasında saldırdı. Aracından inerek küfürler savuran şahıs, ardından araca tekme ve yumruklar savurdu. Yaşananları kaydeden doktor, emniyete giderek şikayetçi oldu.
Yaşam - Yaşam
01 Ağustos 2023 - 10:09

Bahçesini temizlemek isterken bir yıllık emeğini yaktı!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yaşayan bir çiftçi, bahçedeki otları yakmak isterken bir yılda elde ettiği 3 bin saman balyasını küle çevirdi.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 17:05

İnternetteki ek iş ilanına tıkladı, hayatı kabusa döndü! Tam 300 bin lira...

İnternette ek iş arayan bir kişi karşısına çıkan ilana tıklayınca hayatının şokunu yaşadı. Kendisine gönderilen hesaba 300 bin lira yatırınca, dolandırıldığını anlayıp soluğu emniyette aldı.
YAŞAM - YAŞAM
31 Temmuz 2023 - 15:26

Herkes ileri, tır geri gitti, trafiği birbirine kattı! Sürücülerin panik anları kamerada

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün uyuduğu iddia edilen tomruk yüklü tırın geri geri gelerek arkasındaki otomobillere çarpması sonucu meydana gelen ve 6 aracın karıştığı zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmadı. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan görüntülerde, tırın aniden geri gelmesi, diğer araçların panikle kaçmaya çalışması ve araçlara çarpması kayda girdi. Tırın çarptığı kadın sürücü, "Hem kornaya bastım, hem bas bas bağırdım ama duymadı" dedi.
YAŞAM - YAŞAM
31 Temmuz 2023 - 14:04

Bursa'nın aylak leylekleri kartpostallık görüntü sunuyor

Bursa İnegöl ilçesinde objektiflere takılan aylak leylekler kartpostallık manzara keyfi sunuyor.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 11:48

Takside kan donduran olay! Yolcu gibi binen 2 çocuk şoförü öldürdü

Kastamonu'da bir taksi şoförü aracına yolcu olarak aldığı 2 çocuk tarafından bıçaklandı. Sürücü hayatını kaybederken, yakalanan 2 çocuk gözaltına alındı.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 11:34

'Yan baktın' tartışması kavgaya dönüştü! Yumruklar havada uçuştu

Bursa'da iki genç arasında 'yan bakma' tartışması sokağı ringe çevirdi. Yumrukların havada uçuştuğu kavga kameraya yansırken, birbirlerine saldıran gençleri çevredekiler güçlükle ayırdı.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 10:18

Tavuklu pilav 90 kişiyi zehirledi! Acil servis doldu taştı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde mevlitte dağıtılan tavuklu pilavdan 90 kişi zehirlendi. Zehirlenenler hastanelerde tedavi altına alınırken, yemeği yapan şirketin sahibi gözaltına alındı.
YAŞAM - YAŞAM
31 Temmuz 2023 - 09:29

Hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

Bursa'da seyir halindeki hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 15:47

Düğünde istek parça kavgası! Sandalyeler havada uçuştu, en mutlu günleri zehir oldu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde müzik seçimi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada düğün salonu karıştı. Tekme, tokat ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga anları cep telefonuyla görüntülendi.
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 12:11

Et ve süt verimi artıyor! Yaylalarda koyun kırkma mesaisi başladı

Ağrı yaylarında koyun kırkma mesaisi başladı. Kırkıldıktan sonra et ve süt verimi artan koyunların üzerinden çıkan yünler daha sonra yastık ve yorgan yolculuğuna çıkıyor.
Yaşam - Yaşam
30 Temmuz 2023 - 11:02

Kayseri’de ‘Sarıkız’ örümceği paniği

Kayseri’de havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan 1 metre yüksekliğe zıplayabilen ‘Sarıkız’ örümceği vatandaşları tedirgin etti.
Başa Dön Sona Git