Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
27 Aralık 2022 - 18:50

Ümraniyespor deplasmanda kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü, HangiKredi Ümraniyespor'u ağırladı. İstanbul temsilci, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu. Ümraniyespor'a galibiyeti getiren goller Avounou(2)'dan geldi. Ankara ekibinin tek sayısını Zahid kaydetti.
Futbol - Futbol
27 Aralık 2022 - 18:45

Başakşehir zirve takibini sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Medipol Başakşehir, Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Başakşehir ikinci yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Deniz Türüç ve Aleksic'den geldi.
Futbol - Futbol
27 Aralık 2022 - 18:38

Galatasaray'a Mauro Icardi müjdesi

Dünya Kupası arasına girilmeden önceki üç maçta Galatasaray'ı attığı gollerle sırtlayan ve ardından talihsiz bir sakatlık yaşayan yıldız golcü Mauro Icardi saha çalışmalarına başladı.
Futbol - Futbol
27 Aralık 2022 - 18:21

6 Süper Lig ekibi PFDK’ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Spor Toto Süper Lig’in 15. haftası sonrası 6 Süper Lig ekibinin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı.
Futbol - Futbol
27 Aralık 2022 - 17:26

Boluspor Alex de Souza'yı transfer etti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Dyorex Boluspor, Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'yı kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
27 Aralık 2022 - 11:34

Fenerbahçe’de Altay Bayındır alarmı! Hollanda devi pusuda bekliyor, bedelsiz gidebilir

Fenerbahçe’nin genç kaptanı ve yıldız futbolcusu Altay Bayındır için Hollanda devi Ajax devreye girdi.  Sarı lacivertli takımla henüz sözleşme uzatmayan Bayındır için Hollanda devi Ocak ayında transfer teklifinde bulunacak.
 - Fenerbahçe'de 'kırmızı' alarm!
27 Aralık 2022 - 10:19

Sarı-lacivertli takımda 'kırmızı' alarm! Jorge Jesus önlemini aldı! (Fenerbahçe- Hatayspor muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe’de üst üste görülen kırmızı kartların ardından Portekizli Jorge Jesus harekete geçti. Takımının son idmanlarda 11’e 10 idman yaptıran Jesus, sahada bir kişi eksik kalınması durumunda nasıl mücadele edileceği konusunda çalışma yaptırdı. Öte yandan Fenerbahçe'nin bugün evinde ağırlayacağı Hatayspor mücadelesinde sahaya çıkacağı muhtemel 11 de belli oldu.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 22:37

FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilk: Filistinli hakem görev yapacak

Heba Saadia, FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda görev alacak ilk Filistinli hakem olarak tarihe geçecek.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 22:30

Futbolda 90 dakika tarih oluyor: Süper Lig'de uzatma dakikaları arttı!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda uygulanmaya başlanan uzatma dakikalarındaki güncelleme, Süper Lig'e de yansıdı. 15. haftanın tamamlanmasıyla karşılaşmalarda oynanan uzatma dakikaları ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 21:54

Dünyanın en iyi genç futbolcuları listesine Arda Güler damga vurdu!

Dünyaca ünlü futbol menajerlik oyunu Football Manager 2023 oyunundaki en iyi genç futbolcular belli oldu. En iyi 10 wonderkid listesine Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler yıldız isimleri geride bıkarak damga vurdu.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 21:42

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor: Sağlık kontrolünden geçecek!

Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaşayan Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeye hazırlanan Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübünün Portekizli yıldızı sağlık kontrolünden geçireceği ifade edildi.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 21:32

Anthony Nwakaeme, Süper Lig'e dönüyor!

Trabzonspor'da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan başarılı kanat oyuncusu Anthony Nwakaeme'nin Süper Lig'e yeniden döneceği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 21:29

Andrea Bertolacci, Fatih Karagümrük’e döndü

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük, eski oyuncusu Andrea Bertolacci’yi kadrosuna katarak 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 20:16

Jesse Sekidika'nın yeni takımı belli oldu

Bir dönem Galatasaray forması giyen, yaz transfer döneminde TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer olan Jesse Sekidika, İstanbul ekibinden ayrıldı. Sekidika'nın yeni takımı belli oldu.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 19:48

Semih Kaya'dan transfer itirafı: Juventus'u reddettim

A Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın unutulmaz stoperlerinden Semih Kaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu Kaya, dünya devi ile imza aşamasına geldiğini ilk kez ancak o dönem teklifi reddettiğini söyledi.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 19:43

Lucas Torreira sessizliğini bozdu

İstanbulspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Galatasaray'ın yıldız orta sahası Lucas Torreira, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 19:11

Galatasaray ile karşılaşacak Sivasspor teknik direktörsüz çalıştı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Sivasspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yer almadığı idmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 19:03

Rıza Çalımbay: Galatasaray'a karşı çok dikkatli olacağız

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulunun belirlediği Fair Play/Adil Oyun Ekim Ayı Ödül töreninde en centilmen teknik direktör ödülünü alan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde acil ihtiyaçları olduğu için Galatasaray maçından puan veya puanlar almayı amaçladıklarını söyledi.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 18:58

Ahmet Ağaoğlu: Maçları hakemler üzerinden okumayalım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulunun belirlediği Fair Play/Adil Oyun Ekim Ayı Ödül töreninde takımı adına ödül alan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp yöneticilerinin, maçları hakemler üzerinden okumayı bırakması gerektiğini ve Türk futbolunun dünyada ekonomik manada en dipte olmasının sebebinin bu bakış açısı olduğunu söyledi.
 - Liderlik pahalıya patladı
26 Aralık 2022 - 10:53

Liderlik Galatasaray'a pahalıya patladı! 3 kayıp birden...

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'nin puan kaybını iyi değerlendiren Galatasaray, sahasında ağırladığı İstanbulspor'u 2-1 mağlup ederek uzun bir aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu. Ancak kritik mücadelede verilen 3 kayıp moralleri bozdu. Sarı kırmızılılarda 2 isim sakatlanırken, bir oyuncu da sarı kart görerek zorlu Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.
Futbol - Futbol
26 Aralık 2022 - 09:39

Süper Lig'de lider değişti

2022 Dünya Kupası sonrası Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam etti. Trabzon’da 3 puan kaybeden Fenerbahçe, liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptırdı. Beşiktaş ise Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Başa Dön Sona Git