Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Ronaldo Suudi Arabistan'da!
21 Aralık 2022 - 22:32

Son dakika transfer haberi: Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da!

Manchester United ile olan sözleşmesini sonlandırdıktan sonra kötü bir Dünya Kupası geçirerek nereye imza atacağı merak konusu olan Cristiano Ronaldo'nun transfer görüşmesi yapmak üzere Suudi Arabistan'a gittiği iddia edildi.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 21:57

Lionel Messi'den 1 yıllık sözleşme: İmzayı atıyor!

Arjantin'i 36 yıl sonra Dünya Kupası şampiyonluğuna taşıyan Lionel Messi'nin PSG'nin yeni sözleşme teklifini kabul ettiği iddia edildi.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 21:39

Fenerbahçe'ye çifte müjde: Takımla çalıştılar

Fenerbahçe’ye iki yıldız futbolcusundan iyi haber geldi. Arda Güler ve Altay Bayındır sakatlıklarını atlatarak takımla çalıştı.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 21:02

Bomba iddia: Roman Abramovich, Türkiye'ye yerleşip kulüp satın alacak!

İngiltere Premier Ligi devi Chelsea'yi Rusya'ya uygulanan ambargo nedeniyle satmak zorunda kalan Rus milyarder ve iş adamı Roman Abramovich'in Türkiye'den bir kulüp almayı düşündüğü ve İstanbul'da yeni bir yaşama başlayacağı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 20:47

Trabzonspor üç golle kazandı, son 16 turuna yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Trabzonspor, TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'u konuk etti. Bordo-mavililer, Umut Bozok ve Naci Ünüvar(2)'ın golleriyle rakibini rahat geçti ve son 16 turuna yükseldi.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 20:01

Galatasaray’ın file bekçisine İspanyollar kanca attı

Yerli kaleci olarak şansı bir türlü yaver gitmeyen Galatasaray'da Muslera'nın yedeği olarak 18 yaşındaki kaleci Jankat Yılmaz, Adana Demirspor maçında formayı kaptı. Genç yıldız performansıyla beğeni toplamıştı. Jankat’ın La Liga ekiplerinden Celta Vigo’nun radarında olduğu ortaya çıktı. İspanyol temsilcisinin, genç eldiven için scout görevlendirmesi yaptığı iddia edildi.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 19:57

Alanyaspor uzatmalarda turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçında, Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'u uzatmalarda 3-2 yenerek son 16 turuna yükseldi.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 19:46

Karagümrük-Uşakspor maçında yürekler ağza geldi

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde VavaCars Fatih Karagümrük ile Uşakspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin başlarında dördüncü hakem Cansu Tiryaki'nin yaşadığı rahatsızlık korkuttu. İlk tedavisi yedek kulübesinde yapılan Tiryaki, yönetime devam edemedi ve yerini yan hakeme bıraktı.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 19:32

Sacha Boey için dev teklif: Galatasaray'ın kasası dolacak!

Galatasaray'ın sezon başında takımdan göndermeyi planladığı Sacha Boey üstün performansıyla sarı-kırmızılıların vazgeçilmezi oldu. Fransız oyuncu için birçok kulüp devreye girdi. Sacha Boey için Galatasaray'a ödenecek bonservis bedeli de ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 18:09

Mauro Icardi'nin bonservisi alınacak mı? Dursun Özbek açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beykoz Üniversitesinde düzenlenen ‘Türk Sporunda Galatasaray’ söyleşisinde öğrencilerin sorularını cevapladı. Özbek, “Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye'ye gelecekse bunun tek bir adresi var. Galatasaray, hep enlerin ve ilklerin takımı olmuştur” derken Icardi’nin bonservisi ile ilgili de “Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisi ile ilgili çalışmaları var ama aynı zamanda bütçeyi de düşünmek zorundayız” ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 18:03

Karagümrük rahat turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda VavaCars Fatih Karagümrük, TFF 2. Lig ekiplerinden Uşakspor'u 3-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 15:22

Son dakika! Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev mücadelenin hakemi belli oldu. Zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 11:43

Sosyal medya Lionel Messi'nin bu görüntüsünü konuşuyor: Mbappe detayı gözlerden kaçmadı!

Katar'da şampiyonluğunu ilan edip Arjantin'e dönen futbolcular büyük coşkuyla karşılanırken, Lionel Messi'ye atılan oyuncak sosyal medyada gündem oldu.
Futbol - Futbol
21 Aralık 2022 - 10:22

Altay kaleci Ozan kendisine saldıran şahıstan şikayetçi olmadı!

Türk futbolunun kara günlerinden biri olan ve dünya kamuoyunda da gündeme oturan Göztepe-Altay maçında korner direği ile saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç kendisine saldıran Göztepe taraftarı Mehmet Nihat Aydın’dan şikayetçi olmadı.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 22:59

Fatih Terim'den sürpriz açıklama: Geri dönebilirim

Galatasaray efsanesi tecrübeli teknik adam Fatih Terim, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Terim, İtalya'da bir dönem çalıştırdığı Milan ve Fiorentina sorusu üzerine tekrardan dönebileceğini açıkladı.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 22:52

Fenerbahçe golcüleriyle turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçında Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'u 3-1 yenerek son 16 turuna yükseldi.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 21:05

Başakşehir rahat turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Medipol Başakşehir, Göztepe'yi 3-1 yenerek son 16 turuna yükseldi.
 - Cristiano Ronaldo kadroda!
20 Aralık 2022 - 20:33

Dünya Kupası'nın en kötü 11'i belli oldu: Cristiano Ronaldo da kadroda!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın ardından Sofascore, turnuvanın en kötü 11'ini belirledi. Cristiano Ronaldo'ya da yer verilen 11'de şampiyon Arjantin'den de bir oyuncu yer aldı.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 20:20

Beşiktaş'ın Onur Bulut teklifi ortaya çıktı!

Süper Lig'de gösterdiği etkili performansla Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarına giren Onur Bulut ile ilgili yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Kulübüyle sözleşme yenilemeyen Onur Bulut için Beşiktaş'ın Kayserispor'a 1.5 milyon Euro önerdiği ifade edildi.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 20:08

Çağlar Söyüncü İspanya yolcusu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oluyor... İspanyol basını tecrübeli savunma oyuncusunun İspanya'nın dev takımına gitmeye hazırlandığını duyurdu.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 19:58

Lionel Messi gözünü yeni rekorlara dikti: Hedef 2026!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda zafere uzanan Arjantin'de Lionel Messi'nin milli takımdaki geleceği belirsizliğini korurken bir başka Arjantinli efsane, yıldız futbolcuyla arasında geçen konuşmaları açıkladı.
Başa Dön Sona Git