Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
03 Kasım 2022 - 19:03

Cenk Tosun ve Necip Uysal kongre üyesi oldu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak futbol takımıyla buluştu.
Futbol - Futbol
03 Kasım 2022 - 08:30

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor bugün son maçına çıkacak. Zorlu mücadele öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının tamamlanmasının ardından temsilcilerimizin gruplarını 2. bitirmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nden gelecek muhtemel rakipleri belli oldu.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 22:50

Luka Modric, Burak Yılmaz'ın rekorunu geçti

Real Madrid forması giyen 37 yaşındaki Luka Modric, Şampiyonlar Ligi maçında Celtic'e attığı penaltı golüyle Burak Yılmaz'a ait olan 'en yaşlı penaltı golü atan oyuncu' rekorunu eline geçirdi.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 21:35

Jorge Jesus: Hedefimiz lig şampiyonluğu

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, bu etapta harika bir performans sergilediklerini söyledi.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 21:27

Mircea Lucescu, 'Fenerbahçe'yi lider çıkarmayacağız' iddiasını yalanladı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, kendi ağızından "Fenerbahçe'yi gruptan lider çıkarmayacağız." şeklinde medyaya yansıyan sözlerin gerçek olmadığını söyledi.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 20:15

Galatasaray'a iyi haber: İki yıldız takımla çalışmalara başladı

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi hazırlıkları sürdü. Cimbom'da sakatlıkları bulunan Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş, tedavilerinin ardından antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 20:12

Enes Ünal'a İtalyan devi kanca attı: 30 milyon Euro!

İspanya La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal ile İtalyan devi Juventus'un ilgilendiği iddia edildi.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 19:57

Galatasaray'dan TFF'ye flaş başvuru: Maçın tekrar edilmesi isteniyor!

Eski hakem Deniz Çoban, Galatasaray'ın 2-2 berabere biten Corendon Alanyaspor maçıyla ilgili federasyona başvuruda bulunduğunu iddia etti. Galatasaray, maçın 65. dakikadan itibaren tekrar edilmesini talep ediyor.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 18:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk futbolunun daha da ileriye gitmesi, milletimizden gördüğü ilgiye layık bir konuma ulaşması için gereken her türlü adımı atıyoruz, atacağız." dedi.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 16:35

Zirveden dibe vuran kariyer! Guardiola'nın eski öğrencisi TFF 3. Lig ekibinde top koşturacak

Bir dönem Alman devi Bayern Münih'te forma giyen Sinan Kurt, TFF 3. Lig ekibi Karaman FK ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunduğu ve işlemlerin tamamlanmasının ardından imzayı atacağı öğrenildi. Kariyeri zirveden dibe vuran futbolcunun, Karaman FK ile çıkış yakalayabileceği belirtiliyor.
 - İki aydır sahalardan uzaktı
02 Kasım 2022 - 15:04

Ünlü kaleci Manuel Neuer cilt kanserine yakalandığını duyurdu: Üç kez ameliyat geçirdi

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in tecrübeli file bekçisi Manuel Neuer, cilt kanserine yakalandığını ve üçüncü kez ameliyat geçirdiğini duyurdu. Omzundaki sakatlık nedeniyle son maçlarda oynayamayan başarılı kalecinin, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 11:23

İngiliz basınından Dele Alli analizi! Şenol Güneş'in yorumuna vurgu: Umutlar azalıyor

Yaz transfer döneminde transfer olduğu Beşiktaş'ta beklentilerin altında performans sergileyen İngiliz futbolcu Dele Alli, ülkesinin basınında da eleştirildi. İngiliz Daily Mail'de yayımlanan analizde oyuncu için umutların azaldığı kaydedilirken Şenol Güneş'in sözlerine vurgu yapıldı.
 - Yüzünü görenler şaşırdı
01 Kasım 2022 - 22:43

Sergen Yalçın’ın son hali olay oldu! Yüzünü görenler şaşırdı

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın son hali şaşırttı. Zayıf görüntüsüyle dikkat çeken Yalçın’ın estetik yaptırdığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu.
Futbol - Futbol
01 Kasım 2022 - 20:05

Fenerbahçe'den erken transfer hamlesi: Menajerler önerdi, Jesus onay verdi! İngiliz devinden geliyor

Fenerbahçe, bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig’de zirvede bulunuyor. Yoluna dolu dizgin devam eden Sarı-Lacivertliler, şimdiden devre arası transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe, Portekizli yıldız Ronaldo’nun takım arkadaşını transfer etmek için harekete geçti.
Futbol - Futbol
01 Kasım 2022 - 17:08

Galatasaray'a derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber! Abdülkerim Bardakcı...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi evinde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Galatasaray'a dev derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber geldi.
 - 'Çok büyük kulüpler gördüm ama bu taraftar çok özel'
01 Kasım 2022 - 15:38

Juan Mata'dan Galatasaray taraftarına büyük övgü: Stadımızdaki atmosferi gördükten sonra...

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Juan Mata, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ligde 3 büyükler dışında 2 takımın daha şampiyonluk yarışında yer aldığını söyleyen Mata, takımdan beklenen gollerin Beşiktaş maçında geleceğini dile getirdi. Sarı kırmızılı taraftarlara da övgüler yağdıran İspanyol futbolcu, "Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü. Stadımızda bulunduğum sırada şampiyonluğun bu statta ne kadar büyük bir coşkuyla kutlanabileceğini düşündüm. Çok büyük kulüplerde oynadım ama buranın çok özel bir taraftarı var" diye konuştu.
 - UEFA geri adım attı!
01 Kasım 2022 - 14:05

UEFA geri adım attı! Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına skandal Ivan Bebek ataması gelen tepkiler sonrası değiştirildi

UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunda olan Fenerbahçe grup aşamasının son maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Perşembe günü Polonya’da yapılacak olan kritik maçın hakemi belli olurken UEFA skandal bir atama kararına imza attı. Fenerbahçe’nin 2016 yılındaki Braga maçında verdiği kararlarla saç baş yolduran Ivan Bebek 4. hakem olarak atandı. Sosyal medya üzerinden çok sayıda gelen tepkiler üzerine UEFA maçın dördüncü hakemini değiştirdi. Böylece Ivan Bebek'in yerine Marin Vidulin görev yapacak.
Futbol - Futbol
01 Kasım 2022 - 00:09

Emre Belözoğlu'ndan Volkan Demirel sözleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, sıralamada ikinci sıraya yükseldikleri ve Avrupa kupalarında yola devam ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 23:05

Rıza Çalımbay yenilginin faturasını oyuncularına kesti!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Fraport TAV Antalyaspor'a 2-0 yenilen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, üzgün olduklarını söylerken oyuncularını hedef gösterdi.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 22:05

Başakşehir üç puanı üç golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Ndayishimiye, Keny ve Ömer Ali Şahiner'den geldi. Giresunspor'un tek sayısını Serginho kaydetti.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 22:00

Antalyaspor deplasmanda Sivasspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yendi.
Başa Dön Sona Git