Tgrt Haber
ATAKAŞ HATAYSPORBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EYÜPSPOREMS YAPI SİVASSPORFENERBAHÇE A.Ş.GALATASARAY A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.GÖZTEPE A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Merih Demiral'ın yardım kampanyasına yıldız yağdı
11 Şubat 2023 - 23:56

Merih Demiral'ın yardım kampanyasına yıldız yağdı

Merih Demiral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıldız futbolcuların imzalı formalarını açık artırmaya çıkardığını açıklamış ve toplanan gelirin deprem bölgesine gönderileceğini duyurmuştu. Milli futbolcumuz çağrısına dünya yıldızları kayıtsız kalmadı. Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci formalarından 5 milyon TL'lik bağış toplayan Merih Demiral tüm dünyada ses getirdi ve yıldız isimler formalarını vererek Türkiye'ye yardım için sıraya girdi.
 - Türkiye için seferber oldular
11 Şubat 2023 - 23:56

Merih Demiral'ın yardım kampanyasına yıldız yağdı

Merih Demiral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıldız futbolcuların imzalı formalarını açık artırmaya çıkardığını açıklamış ve toplanan gelirin deprem bölgesine gönderileceğini duyurmuştu. Milli futbolcumuz çağrısına dünya yıldızları kayıtsız kalmadı. Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci formalarından 5 milyon TL'lik bağış toplayan Merih Demiral tüm dünyada ses getirdi ve yıldız isimler formalarını vererek yardım için sıraya girdi.
Futbol - Futbol
11 Şubat 2023 - 21:44

Vitor Pereira depremzedeler için bağış topladı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın antrenörlüğünü yaptığı Brezilya ekibi Flamengo'da Portekizli çalıştırıcı, teknik heyet ve futbolcular, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yaklaşık 30 milyon lira bağışladı.
Futbol - Futbol
11 Şubat 2023 - 21:30

Trabzonspor-Basel maçının gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü İsviçre'nin Basel takımı ile sahalarında oynayacakları karşılaşmanın tüm gelirlerini depremden etkilenenlere bağışlama kararı aldıklarını, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Süper Lig kulüplerinin başkanlarını da maça davet ettiklerini bildirdi.
 - Hükmen galibiyet
11 Şubat 2023 - 20:09

TFF ligden çekilen kulüpler hakkında kararını verdi: Hükmen galibiyet!

TFF, depremden etkilenen kulüplerin ligden çekilme taleplerini kabul etti. Yönetim kurulu toplantısında 6 Şubat'tan itibaren kalan maçlarda rakiplere 3 puan verilmesi kararını aldı. Diğer alınan kararlar şu şekilde...
Futbol - Futbol
11 Şubat 2023 - 19:38

Kim Min Jae Türkiye'yi unutmadı

Fenerbahçe'nin Güney Kore'li eski futbolcusu Kim Min-Jae, UNICEF Kore'ye depremzede çocuklar için kullanılması kaydıyla 100 milyon Won (Yaklaşık 1.5 milyon Türk Lirası) bağış yaptı.
Spor - Spor
11 Şubat 2023 - 18:59

Dursun Özbek'ten firmalara çağrı: "Bu desteği kesmesinler"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, depremzedeler için Nef Stadyumu’nda faaliyet gösteren yardım merkezini ziyaret etti. Özbek, yaptığı çalışmalara destek veren firmalara, verilen desteği kesmemeleri gerektiğini söyledi.
Spor - Spor
11 Şubat 2023 - 18:10

Türkiye can derdinde Beşiktaş Başkanı Çebi puan derdinde

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem sonrası bölgede Hatay, Gaziantep gibi takımlar ligden çekilme kararı aldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Süper Lig'in durumuyla ilgili puan hesabına tepki gösterildi. Çebi, ''Ligin bu şekilde tescil edilmesi gerekir. Aksi halde büyük haksızlık ve adaletsizlik olacak. Çünkü birileri gitmiş onlarla deplasmanda oynamış. Puan anlamında her kulüp mücadelede ediyor'' dedi. Çebi'nin bu sözlerine sosyal medyada büyük tepki gelirken Beşiktaş taraftarları da Süper Lig'deki diğer takımlardan özür dileyerek yönetime istifa çağrısı yaptı.
Futbol - Futbol
11 Şubat 2023 - 17:12

Son dakika: Adanaspor ligden resmen çekildi!

Türkiye'de yaşanan deprem sonrası bölgedeki bazı takımlar ligden çekilme kararı aldı. Hatayspor ve Malatyaspor'un ardından, Adanaspor'da Spor Toto 1.ligden resmen çekildi.
Spor - Spor
11 Şubat 2023 - 16:47

Depremin 113. saatinde kurtarılan Mesut, Arda Güler ile görüştü

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde ağır hasara neden olan deprem sonrası Adıyaman'da göçük altında kalan ve 113 saat sonra kurtarılan küçük Mesut, Fenerbahçeşi futbolcu Arda Güler ile telefonda görüntülü görüştü.
Spor - Spor
11 Şubat 2023 - 14:35

Stefan Kuntz kasiyerlik yaptı, geliri depremzedelere bağışlanacak

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Almanya'da ülkenin en büyük market zincirinin şubesine giderek depremzeler için kasiyerlik yaptı.
Spor - Spor
11 Şubat 2023 - 13:19

Yeni Malatyaspor ligden çekilme talebini TFF'ye bildirdi

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen deprem sonrası, Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligden çekilme taleplerini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) ilettiklerini duyurdu.
Basketbol - Basketbol
10 Şubat 2023 - 22:02

Yunanistan Basketbol Ligi'ndeki her sayı depremzedelere yardım olacak

Yunanistan Basketbol Ligi'nde bu haftaki maçlarda atılan her sayı için Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenenlere 10 avro bağış yapılacak.
Futbol - Futbol
10 Şubat 2023 - 21:13

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi mucize çocuk Kadir'in isteğine kayıtsız kalmadı

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız golcüsü Mauro Icardi, enkazdan çıkmayı başaran Kadir için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
 - "Hocaya söyleyin seni de oynatsın"
10 Şubat 2023 - 20:52

113 saat sonra enkazdan kurtarılan Mesut, Arda Güler'e seslendi

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde 113 saat sonra kurtarılan Mesut, Arda Güler'e seslendi. Minik depremzede, "Arda Güler ağabey seni çok seviyorum" dedi. Arda Güler'in Mesut'a cevabı gecikmedi.
Futbol - Futbol
10 Şubat 2023 - 19:42

Ahmet Nur Çebi'den tartışılan sözler: Taraftarlar tepki gösterdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in devamı hakkında açıklamalar yaptı. Çebi, "1-2 takımımız ayağa kalkana kadar ligde olmayacak. Onların ligden düşmemesi konusunda mutabık kaldık" derken sonrasında kullandığı ifadeler futbolseverlerin büyük tepkisini çeki.
Spor - Spor
10 Şubat 2023 - 19:37

Stefan Kuntz, depremzedeler için kasiyerlik yapacak

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın Almanya'da yaşadığı kasabada ülkenin en büyük süpermarket zincirinin şubesine giderek depremzedeler için kasiyerlik yapacak. 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte elde edilen gelir AFAD'a bağışlanacak.
Futbol - Futbol
10 Şubat 2023 - 19:31

Premier Lig'den depremzedelere 1 milyon Sterlin'lik destek

İngiltere Premier Lig yönetimi, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen deprem felaketi için 1 milyon Sterlin bağışta bulunulacağını duyurdu. Bu hafta oynanacak maçlar öncesinde de saygı duruşu yapılacağı ve futbolcuların da siyah kol bandı takacağı belirtildi.
 - "Biz artık yokuz"
10 Şubat 2023 - 16:15

Başkan ligden çekilme kararını 'biz artık yokuz' diyerek duyurdu!

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, ligden çekilme kararı aldıklarını ve kararı Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı olarak ilettiklerini duıyurdu.
Spor - Spor
10 Şubat 2023 - 16:07

Dursun Özbek: "Hedefimiz 500 konteyner"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, deprem bölgesine ilk başta 100 konteyner ev göndereceklerini, hedeflerinin ise bu sayıyı 500'e çıkarmak olduğunu söyledi. Galatasaray eski başkanı Adnan Polat da bölgeye 50 tane konteyner ev gönderdiklerini açıkladı.
Spor - Spor
10 Şubat 2023 - 16:01

Altınordu'nun psikoloğu Zeynep Yıldız, depremde anne, baba ve ağabeyini kaybetti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun psikoloğu Zeynep Yıldız’ın, Kahramanmaraş merkezli depremde annesini, babasını ve ağabeyini kaybettiği açıklandı.
Başa Dön