Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
21 Nisan 2022 - 10:28

Instagram algoritmasında önemli değişiklik: Orijinal içeriği olanlar kazanacak

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da önemli değişiklik yapıldı. Firma, kullanıcıların paylaşım sıralamalarında neye önem verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 21:56

Samsung, Galaxy S9 için sürpriz bir güncelleme yayınladı

Bu ayın başında Galaxy S9 serisi için güncelleme desteğini sonlandırdığını açıklayan Samsung, cihazlar için sürpriz bir güncelleme yayınladı.
 - Apple’a şarj darbesi
20 Nisan 2022 - 21:25

AB ülkelerinde tek tip şarja geçiliyor: Apple değişiklik yapmak zorunda kalacak

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarda tek tip şarj aleti kullanımına yönelik yönetmelik onaylandı. Buna göre alınan kararla, AB ülkelerinde artık sadece USB-C şarj kullanılacak.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 18:30

Abone kaybeden Netflix’in hisseleri de çakıldı

Dijital platform olan Netflix yayımladığı rapor ile abone sayısının yaklaşık 10 yıl sonra azaldığını duyurdu. Abonedeki düşüş hisselere de yansırken Netflix ABD borsalarının açılışında yüzde 38'in üzerinde değer kaybetti.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 14:33

Google Pixel Watch’un yeni görüntüsü sızdı: Tasarımı netleşti

Google'ın merakla beklenen ilk akıllı saatine ait yeni görüntüler sızdı. Önümüzdeki I/O 2022 etkinliğinde tanıtılması beklenen saatin tasarımı da belli oldu.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
20 Nisan 2022 - 13:58

Bayraktar DİHA'nın yeni görüntüleri damga vurdu: Test uçuşunda

Selçuk Bayraktar'ın direnişin sembolü olarak gösterdiği Türk İHA ve SİHA'larına bir yenisi daha ekleniyor. Taktik İHA sınıfındaki Bayraktar Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı (DİHA)'nın yeni videosu yayınlandı. Bayraktar DİHA, keşif ve istihbarat görevleri için faaliyetler yürütebilecek.
 - Bayraktar DİHA mat edecek
20 Nisan 2022 - 13:45

Bayraktar ailesine yeni üye: İşte DİHA'nın test uçuşu görüntüleri

Selçuk Bayraktar'ın direnişin sembolü olarak gösterdiği Türk İHA ve SİHA'larına bir yenisi daha ekleniyor. Taktik İHA sınıfındaki Bayraktar DİHA'nın yeni videosu yayınlandı. Bayraktar DİHA, keşif ve istihbarat görevleri için faaliyetler yürütebilecek.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 12:56

Tesla'nın yeni ürünü çalıntı çıktı! Aylardır Elon Musk'a ulaşmaya çalışıyor

Elektrikli otomobil devi Tesla, Cyberbackpack isimli sırt çantası prototipini geçtiğimiz günlerde tanıttı. Cybertruck isimli geliştirme aşamasındaki kamyonetinden esinlenilerek geliştirilen bu sırt çantasının bir Tesla hayranı tarafından daha önce tasarlandığı ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 12:32

Ming-Chi Kuo paylaştı: iPhone 14'ün kamerasında önemli değişiklik olacak

Apple'ın yeni nesil iPhone 14 modeli için bir gelişme daha yaşandı. Tanınmış analstlerden Ming-Chi Kuo, yeni iPhone'un kamerası hakkında bilgi verdi.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 12:14

Google, Android 13'de can sıkan sorunu giderecek: MGLRU sisteme entegre edilecek

Google'ın bir süredir test ettiği Android 13'ten yeni bilgiler geldi. Önümüzdeki aylarda resmi olarak sunulacak güncelleme ile, arka plan uygulamalarına yeni düzenleme gelecek.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 10:54

Abone sayısı düşen Netflix'ten yeni hamle: Reklamlı abonelik sistemine hazırlanıyor

Son on yılın en kötü dönemini geçiren Netflix, 200 binden fazla abone kaybetti. Kullanıcı kaybının önüne geçmek isteyen platform, yakında yeni aboneliği hayata geçirecek.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 10:47

Dünyanın ilk elektrikli yük gemisi 'Asahi' denize iniyor

Dünyanın elektrikle çalışan 62 metre uzunluğundaki ilk yük gemisi ‘Asahi’, Nisan ayı sonunda Japonya’dan denize açılacak. Asahi, diğer gemilere kıyasla daha az gürültü ve titreşim yayıyor.
Teknoloji - Teknoloji
20 Nisan 2022 - 10:21

Windows 11 güncellemesi yaparken dikkat: Verileriniz çalınabilir

Microsoft'un Windows 11 güncellemesine henüz yükseltme yapmadınız mı? Eğer bilgisayarlarınızın sürümünü yükseltecekseniz dikkat etmeniz gereken önemli bir konu var.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
19 Nisan 2022 - 15:35

Yeni ÖTV Düzenlemesi ile Hangi Telefonların Fiyatı Ne Kadar Düşecek?

Cep telefonları için yeni ÖTV oranları değişti: Peki telefonların yeni fiyatlandırması nasıl olacak? Cihazlarda indirim görünecek mi? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
19 Nisan 2022 - 14:07

Dolandırıcılar Google'a sızdı: Arama yaparken dikkat

İnternetin nimetlerinden faydalanan dolandırıcılar, kullanıcıyı tuzağa düşürecek yeni yöntemlere başvurmaya başladı. Emniyet, örnek göstererek uzak durulması gereken tuzakları açıkladı.
 - Apple'ın yeni iPhone 14 serisi sızdırıldı
19 Nisan 2022 - 11:58

Apple iPhone 14 serisinin tamamı sızdırıldı: Tasarım netleşti

Apple'ın Eylül ayında piyasaya süreceği iPhone 14 serisinin tamamı sızdırıldı. Daha önce ortayha çıkan konsept görüntüleriyle eşleşen sızıntı, cihazın tasarımını da doğruluyor.
Teknoloji - Teknoloji
19 Nisan 2022 - 11:48

Elon Musk'tan şaşırtan Twitter açıklaması: Yönetim kuruluna maaş ödenmeyecek

Geçtiğimiz haftalarda Twitter’ın yüzde 9,2’lik hissesini satın alan Elon Musk, bu kez platformu satın aldığında yönetim kurulu üyelerine maaş vermeyeceğini açıkladı.
 - “Biz yapmadık eskiden yapılmış”
19 Nisan 2022 - 11:25

Ukrayna’da askeri üsleri deşifre eden görüntülere Google’dan savunma: Eskiden çekilmiş

Rusya'nın Ukrayna'ya işgalinde sıkça gündeme gelen Google, bu kez de Rus Askeri Tesisinin yüksek çözünürlüklü görüntüsünü göstermekle suçlandı. Ancak ABD'li şirket, görüntüler eski diyerek karşı çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
19 Nisan 2022 - 10:33

WhatsApp grup anketleri işte böyle görünecek

Bir süredir test edilen ve geçtiğimiz günlerde sızıntısı yapılan WhatsApp özelliği bir kez daha ortaya çıktı. İşte önümüzdeki günlerde gelecek yeni grup anketleri...
 - NASA, insanları uzaya ışınladı
19 Nisan 2022 - 10:13

Bilim kurgu filmleri gerçek oldu! NASA, Holoport ile insanları uzaya ışınladı

NASA, Holoport yöntemiyle bilim insanlarını Uluslararası Uzay İstasyonu'na ışınladı. Oluşturulan 3 boyutlu görüntüler istasyona gerçek zamanlı olarak aktarıldı. Hologram teknolojisiyle uzaya ışınlanan Dr. Josef Schmid, “Bu yeni tür bir insan keşfi” dedi.
Başa Dön Sona Git