Tgrt Haber
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 09:45

Havuzda elektrik akımına kapıldı! O anlar kamerada

Mersin Erdemli'de bir kişi temizlemek istediği evinin havuzunda elektrik akımına kapıldı. 2 günü yoğun bakımda bir süre hastanede kalan Saip Ersin sağlığına büyük ölçüde kavuştu. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
29 Temmuz 2023 - 17:00

'Kadın yapamaz' diyenlere inat başardılar, İstanbul'u çiçek gibi yaptılar

İstanbul'u çiçek gibi güzelleştiren yine kadınlar…. Yeşil alanlara, parklara, bahçelere çiçekleri diken kadınlar, sıcağa rağmen İstanbul’u daha güzel ve yaşanır olması için mücadeleye devam ediyor.  TGRT Haber’den Özay Erad, İstanbul'u çiçek gibi yapan o kadınlarla bir araya geldi ve bu kez mikrofonu onlara tuttu. 
YAŞAM - YAŞAM
29 Temmuz 2023 - 12:30

Yolda gördüğü ayıyla sohbet etmeye çalıştı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde bir kişi, yol kenarında oldukça nadir görülen alaca ayısını fark etti. Cep telefonu ile o anları kaydeden adam, 'koca oğlan' diye seslenerek ayıyla sohbet etmek istedi.
YAŞAM - YAŞAM
28 Temmuz 2023 - 11:58

Ölüme ramak kala...İki otomobil çarpıştı, yürüyen gençler son anda kurtuldu

Antalya'da kavşakta çarpışan iki otomobil sağa sola savruldu. Kaza anında yürümekte olan iki genç arabaların altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar kameraya anbean yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
28 Temmuz 2023 - 09:10

Hırsızların cep telefonunu çaldığı anlar kamerada!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 2 hırsızın sandalyede unutulan cep telefonunu çalarak olay yerinden hızla uzaklaştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 16:37

Yer Bursa...Evin mutfağına maymun girdi, nefes kesen operasyonla yakalandı

Bursa'da bir evin mutfağına giren yavru maymun, nefes kesen operasyonla yakalandı.
Yaşam - Yaşam
27 Temmuz 2023 - 12:58

Muğla'daki köy muhtarlarından termik santral açıklaması

Muğla'nın Milas ilçesindeki bazı köy muhtarları, Yeniköy Termik Santrali'ne yakın bir bölgede basın açıklaması yaparak santrallerin bölge halkı için önemine dikkat çekti.
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 12:30

Yangın evi küle döndürdü! Geriye sadece Kur'an-ı Kerim kaldı

Eyüpsultan'da çıkan yangında adeta küle dönen evde bulunan tek yanmamış nesne Kur'an-ı Kerim oldu. Duruma şahit olan ev sahibinin şaşkınlığı kameralara yansıdı
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 12:07

İstanbul sokaklarındaki kavgalar boks maçını aratmıyor!

Beyoğlu’nda 15 kişi parkta birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Esenler’de ise taksi şoförü ile araç sürücüsü bir anda yol ortasında yumruklaşmaya başladı. Yaşanan kavgalar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yaşam - Yaşam
27 Temmuz 2023 - 10:53

Vicdansızlığın böylesi! Feci kazada ağır yaralı kız arkadaşını bırakıp kaçtı

İstanbul'un göbeğinde meydana gelen trafik kazasında, otomobiliyle belediyenin yol temizleme aracına çarpan sürücü, olay yerinde ağır yaralı kız arkadaşını bırakarak kaçtı. Kazanın ardından polis ekipleri kaçan şahsın peşine düşerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 - Yerli deniz çayırları tehdit altında
27 Temmuz 2023 - 09:30

Yerli deniz çayırları tehdit altında: İstilacı balıklardan sonra bu kez Kızıldeniz göçmeni

Mersin'de denizde popülasyon kuran türlerle ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, istilacı balıklardan sonra, yerli deniz çayırlarının yerini Halophıla Stıpulacea olarak bilinen Kızıldeniz göçmeni deniz çayırı aldığı belirtildi. Uzmanlar bu türün Doğu Akdeniz’de büyük bir değişimin habercisi olduğunu söylüyor.
Yaşam - Yaşam
27 Temmuz 2023 - 09:01

Kuyuda kahreden ölüm! Arkadaşını kurtarmak için girdi, kendisi can verdi... Metan gazı detayı dikkat çekti

Bilecik'te kuyuya düşen şahsı kurtarmak isteyen arkadaşı da kuyuda mahsur kaldı. İhbar üzerine gelen ekipler ilk düşen kişiyi canlı, diğerini ise ölü bir şekilde kuyudan çıkartabildi.
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 06:22

İstanbul sabaha şimşeklerle uyandı! Çöl sıcakları sonrası ferah bir nefes...

İstanbul, son yılların en sıcak gününün ardından gök gürültülü ve yağmurlu bir sabaha uyandı. Gökyüzünü aydınlatan şimşekler kameraya böyle yansıdı.
Yaşam - Yaşam
26 Temmuz 2023 - 16:48

İstanbul'da sıcak havada beklenen kare! Güneşin altında tavada yumurta pişirdiler

İstanbul'da bugün en sıcak gün yaşanıyor. Durumu fırsat bilen vatandaşlar, kızgın güneşin altına bıraktığı tavada yumurta pişirdi. Yumurtanın saniyeler içinde piştiği anlar kameraya da yansıdı.
Yaşam - Yaşam
26 Temmuz 2023 - 16:24

Sıcak hava en çok onlara yaradı! 45 dereceyi fırsat bildiler...

Rekor seviyeye ulaşan sıcaklıklar kimi bölgelerde hayatı olumsuz etkilerken, sadece yaz aylarında üretim yapılabilen tuğlanın üreticilerinin yüzünü güldürdü. 45 dereceyi bulan sıcaklıklarda bir yandan hava şartlarıyla mücadele eden işçiler bir yandan da kış aylarında da satışı yapılacak tuğlaları üretmeye çalışıyor.
YAŞAM - YAŞAM
26 Temmuz 2023 - 13:12

Polisi görünce balkondan tek tek atladılar! Göçmenleri kaçma anı kameralara böyle yansıdı

Esenler'de polisler kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini fark eden kaçak göçmenler yakalanmamak için birinci kattaki evin camından atladı. Kaçak göçmenlerin camdan ardarda atladığı anlar kameraya yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
26 Temmuz 2023 - 12:40

Önce müşteri gibi inceledi sonra çalarak kaçtı! Telefon faresi kamerada

İstanbul Fatih’te bir cep telefonu dükkanında müşteri gibi gelen adam, önce uzun uzun alacak gibi telefonu inceledi. Satıcının kafasını çevirmesini fırsat bilen hırsız, telefonu çalarak kayıplara kaçtı.
YAŞAM - YAŞAM
26 Temmuz 2023 - 12:35

Gurbetçi çocuğun vatan sevgisi... Türk bayrağını görünce sevinçten ağladı

Norveç'ten akraba ziyareti için Türkiye'ye gelen 9 yaşındaki Hüseyin Temel'in Kapıkule Sınır Kapısı'nda Türk bayrağını gördüğü anda yaşadığı duygu seli ve döktüğü gözyaşları sosyal medyada gündeme oturdu.
YAŞAM - YAŞAM
26 Temmuz 2023 - 10:47

Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi! Görüntüler vahşi doğa belgesellerini aratmadı

Tunceli’de bir engerek yılanı yakaladığı kargayı yerken görüntülendi. Vahşi doğa belgesellerini aratmayan o anlar kameralara yansıdı.
Yaşam - Yaşam
26 Temmuz 2023 - 09:16

Hafriyat kamyonundaki beton otomobilin üzerine döküldü

Sultangazi'de seyir halindeki otomobile çarpan hafriyat kamyonunun damperinden taşan beton, otomobilin üzerine ve içine döküldü. Kazada yaralanan olmazken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı.
Başa Dön Sona Git