Tgrt Haber
Dünya - Dünya
3 saat 43 dakika önce

Netanyahu için çember daralıyor: Üç ülkenin Filistin kararıyla köşeye sıkıştı

İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları 7 Ekim'den bu yana devam ederken bugün Norveç, İrlanda ve İspanya da Filistin'i devlet olarak tanıyacağını duyurdu. Konuyla ilgili TGRT Haber’e değerlendirmelerde bulunan Hukukçu analist Pınar Hacıbektaşoğlu, “Batı’dan gelecek tanıma kararlarının İsrail'in küresel siyasette daha da köşeye sıkıştıracağını belirtti.
Dünya - Dünya
4 saat 33 dakika önce

3 günde 160'tan fazla deprem oldu halk sokağa döküldü

İtalya'nın güneyinde bulunan Napoli şehri ve çevresinde iki günde 160'ı aşkın deprem meydana geldi. Halk, korkudan geceyi sokakta geçirdi. 
Dünya - Dünya
4 saat 50 dakika önce

Şiddetli türbülansa giren uçakta olan 20 kişi yoğun bakıma alındı

Singapur Havayolları'na ait yolcu uçağının türbülansa girmesi nedeniyle havada dehşet anları yaşandı. Yaralanan 20 yolcunun tedavilerine yoğun bakımda devam ediliyor.
Dünya - Dünya
5 saat 9 dakika önce

Yılanlar ülkeyi sardı: Evcil hayvanları yiyorlar

Ada ülkesi Porto Riko'yu boa yılanları ve pitonlar ele geçirdi. Yılanlar, ülkedeki çiftlik hayvanlarını, evcil hayvanları, kuşları için büyük tehlike oluşturuyorlar. 
 - Rusya'dan AB'ye 'hırsızlık' suçlaması
5 saat 37 dakika önce

Rusya'dan Avrupa Birliği'ne 'hırsızlık' suçlaması

Avrupa Birliği'nin Rusya'nın dondurulan varlıklarından elde edilen gelirlere el koymasına Kremlin'den tepki geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, AB'yi hırsızlıkla suçladı. 
Dünya - Dünya
5 saat 48 dakika önce

Hindistan'da yolcu uçağı flamingo sürüsüne çarptı.

Hindistan'ın Mumbai kentinde Emirates Hava Yollarına ait uçağın flamingo sürüsüne çarpması sonucu 36 kuşun öldüğü belirtildi. Öte yandan kazada "hafif hasar" alan uçağın 310 yolcusuyla güvenli şekilde iniş yaptığı kaydedildi.
Dünya - Dünya
5 saat 56 dakika önce

Dünyanın en pahalısı: Bir kuş tüyü yaklaşık 1 milyona satıldı!

Dünyanın en pahalı tüyü Yeni Zelanda'da satışa çıktı ve dudak uçuklatan fiyata satıldı. Nesli tükenmiş Huia kuşunun bir tüyü 28 bin dolar yani 1 milyon TL...
 - Arap ülkesi riski tercih etti
7 saat önce

F-35’ler için imza çok yakın! Arap ülkesi riski tercih etti

Çin ile kritik anlaşmalar yapan Suudi Arabistan, teknik hata ve kazalarla gündemden düşmeyen 5. Nesil savaş uçağı F-35 için bu kez ABD’ye yönünü çevirdi.
Dünya - Dünya
7 saat 26 dakika önce

Türkiye otomobil devlerini salladı: Milli gurur TOGG Fransız basınında

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile hızla gelişen Türk otomotiv sanayi, Fransız basınında geniş yankı uyandırdı. Yayınlanan haberde, dikkat çeken ifadelere yer verildi.
Dünya - Dünya
7 saat 26 dakika önce

İsrailli aşırı sağcı bakandan polis korumasıyla Mescid-i Aksa'ya baskın

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir ve çok sayıda fanatik Yahudi yerleşimcinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.
 - Yunanistan-Türkiye arasında 4 işbirliği
7 saat 53 dakika önce

Yunanistan ve Türkiye arasında 4 alanda işbirliği! Yunan yetkili örneklerle anlattı

Yunan yetkili Kostas Frangoyannis, Yunanistan ve Türkiye arasında tarım ve gıda, inşaat ve lojistik alanlarındaki işbirliğini duyurdu. İki ülke arasında pozitif seyreden ilişkilere dikkat çeken Yunan yetkili, ''Hedeflerimiz çok net'' açıklamasında bulundu. 
Dünya - Dünya
8 saat 7 dakika önce

Meghan Markle'ın reçel projesi tutmadı: Paralar suyunu çekti saraya dönebilirler

İngiltere'den ayrılan Meghan Markle ve Prens Harry, Amerika'da yeni bir hayat kurdu. Yeni kazanç kapısı bulmak için harekete geçen Markle’ın markası American Riviera Orchard, istenileni veremedi. Markle'ın markası tutmadığı için depresyona girdiği öğrenildi.
Dünya - Dünya
8 saat 19 dakika önce

Türbülansa giren uçaktaki yolcular ve mürettebat Singapur'a geri döndü!

Singapur Havayolları'na ait Londra-Singapur seferini yapan uçak, ölümle sonuçlanan şiddetli türbülans nedeniyle Bangkok'a acil iniş yapmıştı. Mürettebat ve yolcular bu sabah Singapur'a döndüler.
 - ''Enkazı Akıncı değil, İran İHA'ları buldu''
8 saat 22 dakika önce

İran'dan şoke eden yalanlama: Helikopter enkazını Akıncı değil İran İHA'ları buldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasında enkazı, Türk AKINCI İHA'sının bulmasını İranlı yetkililer reddetti. Helikopter enkazının İran İHA'larıyla bulunduğunu söylediler. 
Dünya - Dünya
8 saat 57 dakika önce

Korkunç ölüm! Talihsiz kadın kendi köpeklerine yem oldu

İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusundaki evinde kendisine ait iki köpeğin saldırısına uğrayan 50'li yaşlardaki Angeline Mahal isimli kadının yaşamını yitirdiği bildirildi. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, saldırının ertesi günü yaptığı açıklamada, "American Bully XL" cinsi köpeklerin toplum için tehlikesinin açık olduğunu belirterek, bu türün yıl sonuna kadar yasaklanması için acil talimat verdiğini bildirmişti.
Dünya - Dünya
9 saat 6 dakika önce

Ordu hakkında söyledikleri Putin'i kızdırdı! Rus Tümgeneral tutuklandı

Geçen yıl Temmuz ayında görevden alınan Tümgeneral Ivan Popov, "geniş çaplı dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklandı. Popov, soruşturma kapsamında 2 ay tutuklu kalacak.
 - Dev hortumlar kamerada
9 saat 19 dakika önce

Dev hortumlar kamerada: Çok sayıda can kaybı var

ABD’nin Iowa eyaletinde etkili olan hortum kameralara saniye saniye yansıdı. Büyük bir yıkıma yol açan hortum nedeniyle birçok kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Bazı kişiler ise hortumu cep telefonu ile görüntüleyebilmek için hayatlarını adeta hiçe saydı...
 - Dehşet anlarının ayrıntıları
9 saat 36 dakika önce

Türbülansa giren uçaktaki dehşet anlarının ayrıntıları! Ölen kişi yönetmen çıktı

Singapore Airlines'a ait yolcu uçağında türbülans sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 30'dan fazla kişinin yaralandığı dehşet anlarına dair ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 
 - Reisi için Tahran'da mahşeri kalabalık
10 saat 19 dakika önce

Reisi'nin Tahran'daki cenaze töreni için mahşeri kalabalık, on binler toplandı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve üst düzey yetkililer için Tahran'da on binlerce kişi saf tuttu. Cenaze namazını, İran dini lideri Ali Hamaney kıldırdı. 
Dünya - Dünya
10 saat 29 dakika önce

İngiltere'de 'enfekte kan' skandalı: Binlerce kişiye HIV ve hepatit virüslü kan verdiler

İngiltere “enfekte kan” skandalını konuşuyor. 30 bine yakın hastaya HIV ve hepatit virüsü taşıyan enfekte kan verilmesiyle ilgili soruşturma raporuna ilişkin İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "İngiliz devleti için bir utanç günü" dedi. İngiltere “enfekte kan” kurbanlarına milyarlarca pound tazminat ödeyecek.
Sona Git