Tgrt Haber
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 10:11

Rusya'da Mi-28 model askeri helikopter düştü

Rusya’da Mİ-28 model askeri helikopter düştü. Kaza sonucu helikopterde bulunan tüm mürettebatın hayatını kaybettiği belirtildi.
 - Trump destekçisi komşusunu ATV ile biçti!
25 Temmuz 2024 - 09:47

Bahçesinde Trump tabelası olan komşusunu ATV ile biçti!

ABD'nin Michigan eyaletinde bahçesine Donald Trump tabelası asan bir kişi, komşusunun hedefi oldu. Trump karşıtı komşu, arazi aracıyla adamı ağır yaraladı.
 - Üzücü keşif sosyal medyayı sarstı
25 Temmuz 2024 - 09:34

Altın bulduğunu zannetti! Üzücü keşif sosyal medyayı sarstı

Eski bir biblo olduğu düşünülen şeyin Reddit kullanıcılarının kalbini "kıran" bir şey olduğu ortaya çıktı. Bir metal dedektörü sahilde hazine ararken altın bulduğunu sandı ama bunun yerine “son derece üzücü” bir keşif yaptı.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 09:31

Filipinler'de deniz faciası! 1,4 milyon litre petrol taşıyan gemi battı

Filipinler'de 1,4 milyon litre petrol taşıyan tanker alabora olup Manila açıklarında battı. 17 mürettebattan 16'sı kurtarıldı, biri kayıp!
 - Henüz 10 aylıkken kansere yakalandı
25 Temmuz 2024 - 09:29

Henüz 10 aylıkken gözü kan çanağına döndü acı gerçek aileyi kahretse de vazgeçmediler

İngiltere'de yaşayan ailenin henüz 10 aylık bebeğinde yumuşak doku tümörü keşfedildi. Şimdilerde 20 aylık olan bebek Nuala için protez göz çözümü bulundu.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 08:08

21 kişi ölmüştü! Batan geminin enkazı 55 yıl sonra ortaya çıktı

Avustralya'da 21 kişinin ölümüne yol açan MV Noongah gemisinin enkazı, batmasının üzerinden 55 yıl sonra gün yüzüne çıktı.
 - Harris'i bombardımana tuttu
25 Temmuz 2024 - 05:34

Trump, Harris'i bombardımana tuttu: Beceriksiz ve solcu bir deli

ABD Başkan Adayı Trump, Kuzey Carolina eyaletinin Charlotte şehrinde gerçekleştirdiği mitingde muhtemel rakibi Harris’i hedef aldı. Trump, Harris'i Amerikan tarihindeki “en beceriksiz ve aşırı solcu başkan yardımcısı” olarak niteledi. 
 - Biden yarıştan neden çekildiğini açıkladı
25 Temmuz 2024 - 04:45

Biden'dan yarıştan çekilme sonrası ilk açıklama: En iyi yol bu

Joe Biden, başkanlık yarışından çekildikten sonra ilk kez halka seslendi. Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i neden kendisinin yerine önerdiğini, "İlerlemek için en iyi yolun, bayrağı yeni bir jenerasyona devretmek olduğuna karar verdim. Ulusumuzu birleştirmenin en iyi yolu bu." sözleriyle açıkladı.
 - Netanyahu'dan yalan rüzgarı
25 Temmuz 2024 - 04:31

Netanyahu'dan ABD Kongresi'nde yalan rüzgarı! Elon Musk da alkışladı

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Kongres'inde 1 saat süren konuşma yaptı. On binlerce sivili katlettikleri Gazze'nin Refah kentindeki durum için, burada "hiç sivil öldürülmedi" yalanını söyleyen Netanyahu'yu kongre üyeleri ayakta alkışladı. Bu isimler arasında Amerikalı milyarder Elon Musk da yer aldı.
 - Trump'a suikast girişiminde dikkat çeken detay
25 Temmuz 2024 - 01:58

Trump'a suikast girişiminde dikkat çeken detay: 11 dakika dron uçurmuş!

FBI Direktörü Christopher Wray, eski Başkan Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un saldırıdan birkaç saat önce alanda dron uçurduğunu söyledi.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 01:07

Öksürüğü 2 yıldır geçmiyordu! Kanser sanıldı gerçek bambaşka çıktı

Çin'de 2 yıldır öksürüğü geçmeyen kişinin şikayetinin kanserden kaynaklandığı zannedildi. Yapılan testler sonucu gerçek bambaşka çıktı.
 - İçeride alkış dışarıda dev protesto
24 Temmuz 2024 - 23:12

İsrail Başbakanı Netanyahu'ya dev protesto: Yazıklar olsun size!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde yaptığı konuşmasında "esir takası anlaşmasının imzalanacağını bildirmemesi" ve konuşması sonrası alkışlanması büyük tepki çekti. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Netanyahu'yu alkışlayanlara tepki gösterdi...
 - Karadeniz'de gerilimli dakikalar
24 Temmuz 2024 - 23:01

Karadeniz'de gerilim! Rusya İngiltere savaş uçaklarını tespit etti, jetler havalandı

Rusya Karadeniz'de kendi sınırlarına doğru yaklaşan İngiltere'nin savaş uçaklarını tespit etti. Rus hava güçlerine ait jetler havalanarak müdahalede bulundu.
 - Gazze'deki hükümet duyurdu: 100'den fazla ölü!
24 Temmuz 2024 - 22:11

İsrail güvenli bölgeyi de yerle bir etti: 3 günde 129 Filistinliyi öldürdü!

Son dakika haberi... İsrail'in son üç günde Han Yunus'ta sözde güvenli bölgedeki Filistinlilere yönelik saldırılarında 129 kişi öldü. Gazze’deki hükümet, saldırılarla ilgili son durumu paylaştı...
Dünya - Dünya
24 Temmuz 2024 - 20:58

İngiliz polisi iki Müslüman kişinin yüzünü tekmeledi, görüntülere tepki yağdı

Manchester Havalimanı'nda yere yatan kişilere tekmelerle saldıran İngiliz polisine sosyal medyada tepki yağıyor. Yetkililer görüntülerdeki kişilerin polislere saldırdığını öne sürdü.
 - İHA kontrol merkezini ele geçirdi!
24 Temmuz 2024 - 20:14

Rusya İskender-M ile Ukrayna’nın kritik tugayını vurdu: İHA kontrol merkezini ele geçirdi!

Rusya, İskender-M ile Ukrayna 63'ncü Mekanize Tugayı komuta merkezini vurdu. Saldırıda, İHA kontrol merkezi ve personelinin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
 - Ahmedinejad'a suikast girişimi iddiası!
24 Temmuz 2024 - 18:33

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'a suikast girişimi iddiası: Olayın ayrıntıları belli oldu!

İran'ın eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'a suikast girişiminde bulunulduğu iddia edildi. Geçen hafta aracına yapılan sabotaj nedeniyle Ahmedinejad'ın ölümden döndüğünü öğrenildi.
 - Gizli Servis ile polisin konuşmaları ortaya çıktı!
24 Temmuz 2024 - 17:32

ABD Gizli Servisi ile polisin konuşmaları ortaya çıktı! Trump'ı vuran kişi önceden fark edilmiş

ABD'nin Başkan adayı Donald Trump'a suikast girişimini gerçekleştiren 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un etkisiz hale getirildikten sonra kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Crooks'un fark edildiğine ilişkin Gizli Servis yetkilileri ve polis arasında geçen diyaloğun görüntüsü de servis edildi.
 - Çok sayıda ölü var
24 Temmuz 2024 - 16:28

Kongo'da isyancılar köyü bastı: Çok sayıda ölü var

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin doğusundaki Kuzey-Kivu eyaletinde isyancıların saldırısında çok sayıda ölü olduğu bildirildi. Öte yandan evleri yağmalayan isyancılar birçok sivili de rehin alarak bölgeden uzaklaştı.
 - Artık 'ölü bölge'
24 Temmuz 2024 - 15:54

Her gün 16 bin ton çöp denizi öldürdü! Pakistan denizi artık 'ölü bölge'

Pakistan’ın Karaçi kentinde her gün 16 bin ton katı atık üretiliyor. Bu atıkların neredeyse tamamı denize karışıyor ve bölgede deniz yaşamı için “ölü bölgeye” neden oluyor.
Başa Dön Sona Git