Tgrt Haber
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 23:28

Trump'ın canlı yayın teklifine ABD başkan adayı Harris yeşil ışık yaktı

Joe Biden'ın çekilmesi sonrası başkanlığa aday olan Kamala Harris, Donald Trump'ın canlı yayında tartışma isteğine cevap verdi.
 - "Gururlu siyonist" 50 yıllık destek için teşekkür etti
25 Temmuz 2024 - 21:45

İsrail Başbakanı Netanyahu protestolar eşliğinde Beyaz Saray'da Joe Biden tarafından ağırlandı

Gazze'deki katliam sürerken ABD'ye giden İsrail Başbakanı Netanyahu Beyaz Saray'da Joe Biden ile görüştü. Ülkede istenmeyen ve halkın tepkisiyle karşılaşan Netanyahu için yollar kapatıldı.
 - Yerleşim yerlerinde büyük panik
25 Temmuz 2024 - 18:26

Kanada’da yangın alarmı: 58 binden fazla yıldırım yerleşim yerlerinde paniğe yol açtı!

Kanada, orman yangınlarıyla boğuşuyor. Kanada'nın batısında yaşanan orman yangınları, ülke genelinde alarma neden oldu. Son bir haftada British Columbia'da düşen 58 binden fazla yıldırım, yeni yangınlara zemin hazırladı. Alberta'da ise 176 aktif yangınla mücadele ediliyor. Jasper Milli Parkı'ndan başlayan ve rüzgârın etkisiyle hızla yayılan alevler, Jasper kasabasına ulaşarak ciddi hasarlara yol açtı.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 17:15

Farelerden yayılan hastalık 4 kişiyi öldürdü! Vakalar artıyor

ABD'de 4 kişinin ölümüne neden olan, farelerden yayılan hantavirüs yayılmaya başladı. Virüse yakalanan hastaların yüzde 38'i hayatını kaybediyor. 
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 16:59

Etiyopya'daki toprak kaymasında bilanço ağırlaşıyor: Can kaybı 500'ü bulabilir

Etiyopya'nın Gofa bölgesinde meydana gelen toprak kaymasında can kaybı 257'ye yükseldi. Hayatını kaybedenlerin sayısının 500'ü bulabileceği ifade edildi.
 - Beyin yiyen amip paniği!
25 Temmuz 2024 - 16:43

Beyin yiyen amip bir kişiyi öldürdü, bir çocuk hastanede! İsrail'de vakalar artıyor

İsrail'de beyin yiyen amip paniği baş gösterdi. Bir kişi, beyin yiyen amip nedeniyle hayatını kaybetti, aynı şüpheyle bir çocuk hastaneye kaldırıldı. Vakalar ise artıyor. 
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 16:40

Azerbaycan, Ermenistan İHA'sını uzaklaştırdı

Ermenistan ordusu bölgede tansiyonu yeniden yükseltti. Azerbaycan ordusu tarafından yapılan açıklamada Ermenistan İHA'sının uzaklaştırıldığı bildirildi. Yetkililer İHA ile keşif uçuşunun yapıldığını belirtti.
 - 150 yıl sonra kıyıya vurdu
25 Temmuz 2024 - 16:27

Dünyanın en eski şişe mesajı! 150 yıl sonra kıyıya vurdu

Amy Smyth Murphy adındaki bir kadın ABD'nin New Jersey eyaletindeki bir sahilde ilginç bir şişe buldu. Şişenin için açtığında 6 Ağustos 1876 tarihli bir not ve 1800'lere ait bir Philadelphia enstrüman şirketinin kartviziti bulundu. 148 yıl boyunca okyanusta kalmış olan şişe, bırakıldığı yerden sadece 24 km uzaktaydı.
 - "Masada mültecilerin geri dönüşü var"
25 Temmuz 2024 - 16:10

Türkiye-Suriye arasında iyileşme açıklamalarının perde arkası! "Masada mültecilerin geri dönüşü var"

Siyasal iletişim uzmanı Nur Tuğba Aktay, Türkiye ve Suriye arasında son günlerde gelişen iyileşmeye yönelik yapılan açıklamaları yorumladı. Sürecin perde arkasının altını çizen Aktay, masada mültecilerin geri dönüşü ve sınırda güvenlik oluşturma noktaları olduğunu belirtti.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 15:54

Dedesi direksiyon başında fenalaşınca 10 yaşındaki çocuk hayat kurtardı

ABD'nin Georgia eyaletinde otoyolda ilerlerken fenalaşan dedesinin kucağına atlayarak aracı durdurmayı başaran 10 yaşındaki çocuk, hem kendisinin hem de dedesinin hayatını kurtardı. Olağanüstü cesareti, polisler tarafından ödüllendirildi.
 - Terliklerini kaybetti, ayakları cayır cayır yandı!
25 Temmuz 2024 - 15:03

Dünyanın en sıcak yerinde terliklerini kaybetti ayakları cayır cayır yandı! Helikopterle kurtarıldı

Dünyanın en sıcak yeri olarak kabul edilen ABD'de bulunan Ölüm Vadisi Milli Parkı'nda terliklerini kaybeden bir turistin ayaklarında 3. derece yanıklar meydana geldi. 
 - Stratejik bombardıman uçaklarından ortak devriye
25 Temmuz 2024 - 14:39

Rusya ve Çin'den gövde gösterisi! Stratejik bombardıman uçaklarından ortak devriye

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ve Çin stratejik bombardıman uçaklarının Çukçi ve Bering denizleri ile Pasifik Okyanusu'nun kuzey kesiminde ortak hava devriyesi gerçekleştirdiğini bildirdi. Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Rus ve Çin uçaklarının ortak uçuş süresinin 5 saatten fazla sürdüğü aktarıldı.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 13:40

Kraliçe Mary kraliyet gezisi sırasında scooterın hedefi oldu

Danimarka Kraliçesi Mary'nin yakın zamanda Grönland'a yaptığı bir gezide kendisini tebrik edenlerle buluşurken yanlışlıkla bir scooterın çarptığı aktarıldı. Kraliçenin yere düştüğü görülen video sosyal medyada gündem oldu.
 - Asansörde korkunç ölüm!
25 Temmuz 2024 - 13:37

Asansörde korkunç ölüm! Lityum pil önce alev aldı sonra patladı

Çin'de elinde taşıdığı lityum iyon pil ile asansöre binen bir adam, pilin alev alıp patlaması sonucu yanarak can verdi. Olay anı asansör kamerası tarafından anbean kayda alındı.
 - Gaemi Tayfunu 3 ülkeyi yerle bir etti!
25 Temmuz 2024 - 13:23

Filipinler'i Gaemi Tayfunu yerle bir etti: Çok sayıda kişi öldü! Tayvan ve Çin de etkilendi

Filipinler'de etkili olan Gaemi Tayfunu en az 21 kişinin ölümüne neden oldu. Tayvan ve Çin'i de olumsuz etkileyen tayfun nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda ölüm nedenleri arasında ağaç devrilmesi, elektrik çarpması gibi nedenler de bulunuyor.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 12:32

İşi nedeniyle yakalandığı hastalık şirkete 105 milyon TL'ye patladı

Avustralya'da bulunan bir kömür madeninde çalışan kişi, solunum hastalığına yakalanınca şirket tazminat olarak 3,2 milyon dolar yani 105 milyon TL ödemek zorunda kaldı. 
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 11:15

Polis yerde yatan adamın kafasını tekmelemişti! Korkunç şiddet sonrası soruşturma kararı

İngiltere'de bir polis memurunun havaalanında yerde yatan ve elleri kelepçeli bir şahsın kafasını acımasızca tekmelediği görüntüler infiale neden oldu. Göçmen olduğu değerlendiren adamın, karısının yanında gördüğü şiddet anbean kameralara yansıdı.
Dünya - Dünya
25 Temmuz 2024 - 10:47

Hamas'tan Netanyahu'nun ABD'deki açıklamalarına cevap: Tamamen yalan!

Hamas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına yanıt niteliğinde bir açıklama yaptı: Aşağılık propagandayı ve yalanları tekrarladığı bir konuşma!
 - İnsan kalıntılı restoran herkesi şoke etti!
25 Temmuz 2024 - 10:46

İnsan kalıntılı restoran herkesi şoke etti! Görüntüler yayıldı, herkes peşine düştü

İtalya'nın tatil bölgesi Frattocchie'deki insan kalıntılı bir restoran herkesi şoke etti. Sosyal medyada yayılan görüntülerle tuhaf restoran herkesin ilgisini çekmeye başladı.
 - Orka kendi eğitmenini vahşice öldürdü
25 Temmuz 2024 - 10:43

Şovu izlemeye gelen seyirciler şoke oldu! Orka kendi eğitmenini vahşice öldürdü

Katil balina Keto, Tenerife'deki Loro Parque'ın en önemli cazibe merkezlerinden biriydi. Bir anda kendini kaybeden orka yıllardır tanıdığı eğitmeni Alexis Martinez'e saldırdı.
Başa Dön Sona Git