Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 23:49

Süper Lig’den Dünya Kupası’na 19 oyuncu

Spor Toto Süper Lig’de forma giyen 19 oyuncu, 20 Kasım Pazar günü başlayacak FIFA Dünya Kupası’nda ülkeleri adına mücadele edecek.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:45

Erling Haaland için ilginç teklif: "Şaka yapmıyoruz!"

İngiltere 7. Lig ekiplerinden Ashton United, Manchester City'nin dünyaca ünlü genç yıldızı Erling Haaland'ı Dünya Kupası arasında kiralık olarak kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Ashton United bu teklifi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. İngiliz kulübünün sitesi bu haberin ardından çöktü.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:27

Mauro Icardi, Arjantin Milli Takımı'nda neden oynamıyor? Lionel Messi etkili mi?

2022 Katar Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı günler kaldı. Kadrolarını duyuran takımlar Katar'a doğru yola çıkarken birçok yıldız sakatlığı ya da teknik direktör tercihi nedeniyle turnuvada boy gösteremeyecek. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi de turnuva kadrosunda yer almadı. Bu karar Icardi için ilk değil... Daha önce de formunun zirvesinde olduğu zamanlarda kadroya çağrılmayan Mauro Icardi neden milli takımda oynayamıyor?
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:20

A Milli Takım'da Merih Demiral kadrodan çıkartıldı

A Milli Takım'ın vazgeçilmez isimlerinin başında gelen başarılı stoper Merih Demiral, A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı. Demiral'ın kadrodan çıkarılması kulübü Atalanta'nın gönderdiği talep üzerine gerçekleşti.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:12

Galatasaray'da Yunus Akgün krizi!

Galatasaray'da deplasmanda 7-0 kazanılan Medipol Başakşehir maçı kadrosuna alınmayan Yunus Akgün ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, geniş kadro sebebiyle bazı oyuncuların bir hafta kadroda yer alıp bir hafta sonra yer almamasının normal olduğunu değerlendirse de, 22 yaşındaki futbolcunun bu durumdan rahatsız olduğu ve devre arası takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 19:59

A Milli Takım hazırlıklarına başladı

A Milli Futbol Takımı, 16 Kasım'da Diyarbakır'da İskoçya ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te yapacağı özel maçların hazırlıklarına başladı.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 19:32

TFF Fair-Play/Adil Oyun Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), fair-play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği sezonun ilk Fair-Play/Adil Oyun Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 13:30

''İhanete Uğradım'': Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo açtı ağzını yumdu gözünü!

Dünyanın en iyi futbolcularından Cristiano Ronaldo, son dönemdeki kötü gidişatı ve Manchester United ile ilgili yaşadıklarını anlattı.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 22:56

Berna Gözbaşı'dan istifa sinyali: Affımı istiyorum

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Konyaspor’a 2-1 kaybettikleri maç sonrasıı yaptığı açıklamada, “Bu şehrin dinamiklerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum” dedi.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 22:56

Alanyaspor'un acı günü

Corendon Alanyaspor Kulübünün asbaşkanlarından Oktay Cebeci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 21:13

Hatayspor tek attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 21:13

Kayserispor'un serisine Konyaspor son verdi

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Arabam.com Konyaspor, Yukatel Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 21:12

"Futbol konuşmak istemiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Arabam.com Konyaspor, Yukatel Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Teknik direktör Çağdaş Atan, "Anlayışınıza sığınarak bugün fazla futbol konuşmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 21:08

39 yaşındaki Atiba Dünya Kupası'na gidiyor

Katar'daki 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılacak Kanada Milli Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı. Beşiktaşlı Atiba Hutchinson ve Hatayspor forması giyen Samuel Adekugbe da kadroda yer aldı.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 20:06

Beşiktaş stadında taziye mesajı

Taksim'de yaşanan patlamanın ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçı ertelenirken, Vodafone Park'ta patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımlandı.
 - TFF'den ilk açıklama
13 Kasım 2022 - 18:12

TFF'den ilk açıklama: Beşiktaş-Antalyaspor maçı oynanacak mı?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşl, İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrası Beşiktaş-Antalyaspor maçının oynanıp oynanmayacağıyla ilgili bir açıklama yaptı. Maç ileri bir tarihe ertelendi.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 18:04

Son 17 yılın en iyisi

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'i 7-0 yenerek 2022 Dünya Kupası arasına ikinci sırada giren Galatasaray, deplasmanda son yıllardaki en başarılı performansını sergiliyor.
 - Aslan, Başakşehir'i yedi bitirdi!
12 Kasım 2022 - 21:45

Aslan, Başakşehir'e gol yağdırdı! Maç sonucu: Medipol Başakşehir 0-7 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Cimbom zor geçmesi beklenen karşılaşmadan tarihi bir skor olan 7-0 galip ayrılarak kritik bir üç puanıın sahibi oldu. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Kerem Aktürkoğlu (7), Abdülkerim Bardakcı, Rashica, Icardi(P) ve Mertens kaydetti.
 - Kanarya'ya evinde soğuk duş!
12 Kasım 2022 - 18:46

Kanarya'ya evinde soğuk duş! Maç sonucu: Fenerbahçe 1-2 Giresunspor

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Giresunspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve mücadeleden 2-1 mağlup ayrılarak Dünya Kupası arasına kayıpla girdi. Giresunspor'a galibiyeti getiren goller Borja Sainz'dan geldi. Kanarya'nın tek sayısını penaltıdan Enner Valencia kaydetti. Sarı-lacivertlilerde Joao Pedro 40. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
12 Kasım 2022 - 18:06

Valerien İsmael'e sürpriz talip: İngiltere yolcusu!

Fransız teknik adam Valerien İsmael'e İngiltere Championship ekiplerinden Luton Town'un talip olduğu iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Ismael, yakın zaman önce Beşiktaş ile yollarını ayırmıştı.
Futbol - Futbol
12 Kasım 2022 - 17:56

Fenerbahçe'de Arda Güler için sıkı pazarlık: 5 milyon Euro talep edildi!

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler için pazarlıklar başladı. Milli takıma da çağırılan 17 yaşındaki genç ismin bir sonraki satışından yüzde 20 paya sahip olan Gençlerbirliği'nin istediği rakam belli olurken, sarı-lacivertlilerin teklifi ise 1,3 milyon Euro oldu. İki takım arasındaki pazarlık devam ediyor...
Başa Dön Sona Git