Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 16:35

Zirveden dibe vuran kariyer! Guardiola'nın eski öğrencisi TFF 3. Lig ekibinde top koşturacak

Bir dönem Alman devi Bayern Münih'te forma giyen Sinan Kurt, TFF 3. Lig ekibi Karaman FK ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunduğu ve işlemlerin tamamlanmasının ardından imzayı atacağı öğrenildi. Kariyeri zirveden dibe vuran futbolcunun, Karaman FK ile çıkış yakalayabileceği belirtiliyor.
 - İki aydır sahalardan uzaktı
02 Kasım 2022 - 15:04

Ünlü kaleci Manuel Neuer cilt kanserine yakalandığını duyurdu: Üç kez ameliyat geçirdi

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in tecrübeli file bekçisi Manuel Neuer, cilt kanserine yakalandığını ve üçüncü kez ameliyat geçirdiğini duyurdu. Omzundaki sakatlık nedeniyle son maçlarda oynayamayan başarılı kalecinin, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.
Futbol - Futbol
02 Kasım 2022 - 11:23

İngiliz basınından Dele Alli analizi! Şenol Güneş'in yorumuna vurgu: Umutlar azalıyor

Yaz transfer döneminde transfer olduğu Beşiktaş'ta beklentilerin altında performans sergileyen İngiliz futbolcu Dele Alli, ülkesinin basınında da eleştirildi. İngiliz Daily Mail'de yayımlanan analizde oyuncu için umutların azaldığı kaydedilirken Şenol Güneş'in sözlerine vurgu yapıldı.
 - Yüzünü görenler şaşırdı
01 Kasım 2022 - 22:43

Sergen Yalçın’ın son hali olay oldu! Yüzünü görenler şaşırdı

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın son hali şaşırttı. Zayıf görüntüsüyle dikkat çeken Yalçın’ın estetik yaptırdığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu.
Futbol - Futbol
01 Kasım 2022 - 20:05

Fenerbahçe'den erken transfer hamlesi: Menajerler önerdi, Jesus onay verdi! İngiliz devinden geliyor

Fenerbahçe, bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig’de zirvede bulunuyor. Yoluna dolu dizgin devam eden Sarı-Lacivertliler, şimdiden devre arası transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe, Portekizli yıldız Ronaldo’nun takım arkadaşını transfer etmek için harekete geçti.
Futbol - Futbol
01 Kasım 2022 - 17:08

Galatasaray'a derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber! Abdülkerim Bardakcı...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi evinde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Galatasaray'a dev derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber geldi.
 - 'Çok büyük kulüpler gördüm ama bu taraftar çok özel'
01 Kasım 2022 - 15:38

Juan Mata'dan Galatasaray taraftarına büyük övgü: Stadımızdaki atmosferi gördükten sonra...

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Juan Mata, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ligde 3 büyükler dışında 2 takımın daha şampiyonluk yarışında yer aldığını söyleyen Mata, takımdan beklenen gollerin Beşiktaş maçında geleceğini dile getirdi. Sarı kırmızılı taraftarlara da övgüler yağdıran İspanyol futbolcu, "Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü. Stadımızda bulunduğum sırada şampiyonluğun bu statta ne kadar büyük bir coşkuyla kutlanabileceğini düşündüm. Çok büyük kulüplerde oynadım ama buranın çok özel bir taraftarı var" diye konuştu.
 - UEFA geri adım attı!
01 Kasım 2022 - 14:05

UEFA geri adım attı! Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına skandal Ivan Bebek ataması gelen tepkiler sonrası değiştirildi

UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunda olan Fenerbahçe grup aşamasının son maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Perşembe günü Polonya’da yapılacak olan kritik maçın hakemi belli olurken UEFA skandal bir atama kararına imza attı. Fenerbahçe’nin 2016 yılındaki Braga maçında verdiği kararlarla saç baş yolduran Ivan Bebek 4. hakem olarak atandı. Sosyal medya üzerinden çok sayıda gelen tepkiler üzerine UEFA maçın dördüncü hakemini değiştirdi. Böylece Ivan Bebek'in yerine Marin Vidulin görev yapacak.
Futbol - Futbol
01 Kasım 2022 - 00:09

Emre Belözoğlu'ndan Volkan Demirel sözleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, sıralamada ikinci sıraya yükseldikleri ve Avrupa kupalarında yola devam ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 23:05

Rıza Çalımbay yenilginin faturasını oyuncularına kesti!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Fraport TAV Antalyaspor'a 2-0 yenilen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, üzgün olduklarını söylerken oyuncularını hedef gösterdi.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 22:05

Başakşehir üç puanı üç golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Ndayishimiye, Keny ve Ömer Ali Şahiner'den geldi. Giresunspor'un tek sayısını Serginho kaydetti.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 22:00

Antalyaspor deplasmanda Sivasspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yendi.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 19:45

Rachid Ghezzal Katar’a gitti

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Rachid Ghezzal, tedavisi için Katar’a gitti. 30 yaşındaki futbolcu, sakatlığını konusunda uzman bir ekip tarafından kontrolden geçecek.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 18:58

Galler Milli Takımı'nın ismi değişiyor

Galler Futbol Federasyonu, 2022 Dünya Kupası'nın ardından turnuvalarda ülkenin isminin İngilizce (Wales) yerine Galce (Cymru) yer alması için değişiklik yapmaya hazırlanıyor.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 14:00

Fenerbahçe’de kiralık gönderilen futbolcuların performansı dikkat çekiyor

Fenerbahçe’de bu sezon farklı kulüplere kiralık olarak gönderilen futbolcuların performansı dikkat çekti.  Berisha, Dimitrios Pelkas, Mbwana Samatta, Burak Kapacak, Tiago Çukur ve Eyüp Akcan’ın gösterdiği performanslar sarı-lacivertliler tarafından yakından takip edilip teknik heyete, futbolcular hakkında rapor veriliyor.
 - Jesus'tan skandal hareket!
31 Ekim 2022 - 11:56

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan skandal hareket! Yerde yatan rakip futbolcuyu tekmeledi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada skandal görüntüler ortaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yerde yatan bir rakip futbolcuya tekme atıp saçından çektiği anlar sosyal medyayı salladı.
 - Kanarya gol oldu yağdı!
30 Ekim 2022 - 21:50

Kanarya gol oldu yağdı! Maç sonucu: İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, İstanbulspor'a konuk etti. Kanarya etkili bir oyunla mücadeleden 5-2 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller Batshuayi(3), Enner Valenci ve İrfan Can Kahveci'den geldi. İstanbulspor'u sayılarını Topalli kaydetti.
Futbol - Futbol
30 Ekim 2022 - 19:42

Okan Buruk biletini kesti: Seferovic'in yerine Türk forvet!

Galatasaray'da beklentilerin bir hayli altında kalan Haris Seferovic, teknik direktör Okan Buruk'un da gözünden düştü. Icardi'nin ilk 11'e girmesi ve Mertens ve Mata'nın artan performansı sonrası Seferovic formayı tamamen kaybetti. Yıldız oyuncuyla devre arasında yollar ayrılacak.
Futbol - Futbol
30 Ekim 2022 - 19:33

Şenol Güneş, Fatih Terim'i geride bıraktı!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Ümraniyespor'u 5-2 mağlup etti. İkinci dönemine galibiyetle başlayan Şenol Güneş 51. farklı takımı yenerek Fatih Terim'i geride bırakmayı başardı.
 - Kartal'ın Güneş'i doğdu!
30 Ekim 2022 - 18:56

Kartal'ın Güneş'i doğdu! Maç sonucu: Beşiktaş 5-2 Ümraniyespor

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Beşiktaş, yeni hocası Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçta Ümraniyespor'u 5-2 yendi. Kartal'a galibiyeti getiren goller Cenk Tosun(2), Weghorst(2) ve Tayyip Talha'dan geldi. Ümraniyespor'un gollerini Avounou ve Del Valle kaydetti.
Futbol - Futbol
30 Ekim 2022 - 18:13

Gol düellosunda kazanan çıkmadı

Spor Toto Süper Lig 12. haftasındaki Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor'u konuk etti. Zorlu karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Kayserispor'un golleri Gavranovic ve Cardoso'dan geldi. Adana Demirspor'un sayılarını N'diaye ve Onyekuru kaydetti.
Başa Dön Sona Git