Tgrt Haber

Son Dakika! Malatya'da korkutan deprem

11 Şubat 2024 18:25 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 19:00
Son Dakika! Malatya'da korkutan deprem
deprem,malatya

Son dakika haberi... Malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depreme ilişkin ilk verileri paylaştı.

Deprem bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

ÇEVRE YERLEŞİM YERLERİNDE DE HİSSEDİLDİ

Merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Deprem Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Seyituşağı, Görgü, Işikli, İkizce ve Duruldu yerleşim yerleri başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Malatya Yeşilyurt'ta deprem.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Yeşilyurt ilçesine bağlı Seyitkuşağı olarak açıkladı. Kandilli, depremin büyüklüğünü 3.4 olarak paylaştı. Deprem, yerin 5 kilometre altında kaydedildi.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...