Tgrt Haber
Gündem - Gündem
2 saat 10 dakika önce

FETÖ firarisinin Bebek'teki yalısı satışa çıkarıldı: Değeri 750 milyon lira

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te bulunan Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı. 750 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarılan FETÖ firarisi Akın İpek'in yalısı için ihale 27 Haziran'da yapılacak.
Gündem - Gündem
2 saat 11 dakika önce

Deniz suyu sıcaklığı rekor seviyeye ulaştı

Son yaşanan El Nino hava olayının iklim değişikliğiyle birleşerek çarpan etkisi yaptı ve deniz suyu sıcaklıkları rekor seviyelere ulaştı.
Gündem - Gündem
2 saat 30 dakika önce

Başsavcılık harekete geçti: HDP'li 5 eski vekile 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

6-8 Ekim Kobani soruşturması kapsamında harekete geçildi. HDP’li Hüda Kaya, Serpil Kemalbay, Fatma Kurtulan, Garo Paylan ve Pero Dündar'a 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.
Gündem - Gündem
2 saat 38 dakika önce

Okulda korku dolu anlar! Sınıfa girip bir anda öğretmene saldırdı!

Kocaeli’de bir okulda ders anında sınıfa giren veli, öğrencilerin gözü önünde öğretmene saldırdı. Büyük panik yaşanan olay sonrası bazı öğrencilerin gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi.
Gündem - Gündem
2 saat 45 dakika önce

İzmir'de pittbull dehşeti! Kediyi öldürtmüştü: O cani gözaltına alındı

İzmir'de Pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren, tepkilerin ardından ise köpeğini acımasızca tekmeleyen cani gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
2 saat 53 dakika önce

İstiklal Marşı'na büyük saygısızlık: Ayağa kalkmadı açığa alındı

Çankırı'da tepki toplayan bir olay yaşandı. Karatekin Üniversitesi’nde düzenlenen programda İstiklal Marşı okunduğu sırada bir araştırma görevlisi ayağa kalkmadı. Yetkililer yaşanan olayla ilgili harekete geçti, ayağa kalkmayan araştırma görevlisi açığa alındı.
Gündem - Gündem
3 saat 1 dakika önce

Sahte basın kartı ile 600 bin TL dolandırdılar

Antalya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bir derneğin ismini kullanıp vatandaşlara sahte basın kartı satarak dolandırıcılık yapan şüphelileri tespit etti.
Gündem - Gündem
3 saat 12 dakika önce

Dehşete düşüren olay! Apartmanda çocukların üzerine benzin döktü!

Antalya’da bir mahallede çocukları apartmana çağırıp üzerlerine benzin döken kadın korku dolu anlar yaşattı. Mahallelinin sokağa döküldüğü olayda çocukların yakınlarını gören kadın cama çıkıp intihar girişiminde bulundu. Polis tarafından indirilen kadın çocukların yakınları tarafından hastanelik edildi.
 - Dikkat çeken 'beyaz kova' detayı
3 saat 21 dakika önce

Parçalanmış ceset vahşetinde yeni gelişme: 'Beyaz kova' detayı dikkat çekti

İstanbul Pendik'te çöp konteynerinde bulunan parçalara ayrılmış cesedin ardından başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Dehşete düşüren olayla ilgili çöp konteynerine kovayla bir şeyler attığı tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
3 saat 22 dakika önce

Küçükçekmece'de iş yerine ses bombası atan şahıslar gözaltına alındı

Küçükçekmece’de bir iş yerine maskeli ve motosikletli 2 şahıs tarafından ses bombası atılması olayına ilişkin 7 kişi gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
3 saat 28 dakika önce

Dünyanın en zehirli yılanı rengi ve tüyleri ile dikkat çekiyor...

Artvin’de ölü olarak bulunan ve dünyanın en zehirli yılanları arasında gösterilen Hopa engereği rengi ve tüyleri ile dikkat çekti.
Gündem - Gündem
3 saat 29 dakika önce

Özel harekat destekli büyük operasyon! Rekor düzeyde yakalandı...

Antalya Döşemealtı'nda Özel Harekat destekli büyük bir operasyon yapıldı. Operasyonda rekor düzeyde metamfetamin ve çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.
Gündem - Gündem
3 saat 34 dakika önce

Samsun'daki fabrika yangını 9 saatte söndürüldü, son manzara şaşırttı

Samsun'da Tekkeköy ilçesinde çıkan fabrika yangını 9 saatte söndürüldü.
Gündem - Gündem
3 saat 34 dakika önce

Battal İlgezdi için 2 yıla kadar hapsi istemi: Kaçak yapıları yıktırmamıştı

Eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında, başkanlık yaptığı dönemde, ruhsata aykırı inşa edilen 6 yapıya ilişkin yıkım kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan iddianame düzenlendi.
Gündem - Gündem
3 saat 54 dakika önce

30 yıllık bitmeyen çile... Balıklar ölüyor, Nilüfer Çayı'ndan zehir akıyor

Uludağ'ın güneyinden akan ve Bursa ovasını tek başına besleyen Nilüfer Çayı zehir saçıyor. Yılın belirli dönemlerinde balık ölümlerinin de yaşandığı çayın görüntüsü petrolü andırıyor.
 - Gelin ve damatlara özel kampanya
4 saat 5 dakika önce

Gelin ve damatlara özel kampanya: Kaynanan ölmeden gel, yüzde 50 indirimi kap

Muş'ta bir granit ve mermer işletmecisi, gelin ve damatlara özel bir kampanya yaptı. Kaynanası ölmeden mezar yapmak isteyen gelin ve damatlar, yüzde 50 indirimden faydalanabiliyor.
Gündem - Gündem
4 saat 8 dakika önce

Ölümden döndüler: Başıboş köpek faciası

Başıboş sokak köpeği sorunu her yönüyle devam ediyor. Adana'da otomobil sürücüsünün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
4 saat 10 dakika önce

Bursa'da zincirleme kaza: 3 araç birbirine girdi

Bursa'da otobanda 3 araç zincirleme kazaya karıştı.
Gündem - Gündem
4 saat 41 dakika önce

Uzmanlardan kurban seçimi uyarısı: Mutlaka danışın, pişman olmayın!

Kurban Bayramı yaklaştıkça uzmanlarda uyarılar gelmeye devam ediyor. Kurbanlık hayvanlarını alırken mutlaka veteriner hekimlerden destek alınması gerektiğini aktaran uzman, "Kesim sonrasında muayeneleri dikkatli bir şekilde yapılmalıdır" dedi.
Gündem - Gündem
4 saat 42 dakika önce

Ticaret Bakanlığı rekora imza attı: Değeri tam 1 milyar lira

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda, 1 milyar TL değerinde kaçakçılık girişimine engel olunarak tarihi bir yakalamaya imza attı. Gümrük Muhafaza ekiplerinin Kocaeli Limanı'nda gerçekleştirdiği operasyonda ise yaklaşık 22 milyon TL değerinde muhtelif türde ticari eşya yakalandı.
Sona Git