Tgrt Haber

Florya’ya ses geçirmez duvar

15 Mayıs 2024 09:23 | Güncelleme :15 Mayıs 2024 09:24

Şu tarihi bir kenara not alın 19.05.2024. Bu anlamlı tarihte Galatasaray, Fenerbahçe’den 1 puan alması durumda 2023-2024 sezonun en büyüğü olacak. Geçen sene olduğu gibi şampiyonluğa kavuşacak. Bu sezonun farkı ise kupalar… Galatasaray yönetimi, Süper Kupa, Kadın futbol takımının şampiyonluk kupası ve Süper Lig kupasını aynı anda havaya kaldırmanın planlarına yapıyor. Sarı-kırmızılı takım, TFF ile bu 3 kupayı aynı anda almak için resmi yazışmalara başladı bile.

Kendini takıma adadı

Şimdi Galatasaray taraftarı diyecek ki; konsantrasyon elden bırakılmamalı. İşte orada iş Okan Hoca’dan geçiyor. Bu sezon kırdığı rekorlarla tarih yazan Okan Hoca, Florya’ya adeta ses geçirmez duvar ördü. Yönetim işin prosedür yanıyla uğraşırken, hoca oyuncularını sezon boyunca olduğu gibi saha içerisinde tutarak tam konsantre şekilde hazırlıyor. 25 Mayıs’ta seçime gidecek olan Galatasaray’da başkan adaylarının birbirleriyle atışmaları bile Florya’ya etkilemiyor. Bu kime artı yazar diyecek olursanız tabi ki de; Okan Buruk’a. Hoca kendisini tamamen takıma, şampiyonluğa ve rekorlara adamış durumda. Unutmayın iyiler mutlaka kazanır…

Fener’e aynı tarife hesabı

Derbiye gelecek olursak. Karagümrük mücadelesinin ardından takıma 2 gün izin veren Okan Hoca, bugün öğrenicilerini Florya’da toplayacak. Hocanın tek düşüncesi ise geçen sezonki tarifeyi Fenerbahçe’ye uygulamak. Yani şampiyonluk için 1 puan yetiyor, beraberliğe oynayalım düşüncesi asla yok. Florya’da kazanmak için sahaya çıkmanın planları yapılıyor. Eskiden takımlar büyük maçlarda tesislerinde kampa girerlerdi. Şimdi ise idman biter oyuncular evinin yolunu tutar fakat 1 kişi hariç. O kişi de Okan Hoca. Ne zaman büyük maç oynayacak olsa en iyi şekilde kendisini hazırlar. Sabahlara kadar rakip takımı analiz eder ve kağıt üzerinde en güçlü oyuncularına forma verir. Bu derbi hoca için tam anlamıyla final. Noktayı koyup işi Konya’ya bırakmak istemeyecektir. Fenerbahçe derbisinden sonraki hafta son maçına Konya deplasmanında çıkacak olan Galatasaray’da hesaplar 105 puan ile rekor kırarak şampiyonluk yaşamak...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tansel15 Mayıs 2024 17:00

Okan hoca , İrfan hoca ile birlikte en iyi yaptığı şeyi yapıp rakibini analiz edecektir. Taraftarın önünde özellikle şampiyonluğun ilanı oyuncuları ekstra motive edecektir. Kalbimiz, ruhumuz Florya’da.