Tgrt Haber
Magazin - Magazin
12 saat 45 dakika önce

Müjde Uzman'ın yayınladığı videoyla dalga geçmişti! Yapımcıdan açıklama geldi: Gereği yapılacaktır

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncusu Müjde Uzman, sosyal medya hesabından 'Tükendim' diyerek yayınladığı videoda geçirdiği zor dönemlerden bahsetmişti. Dizinin makyözü Esra Okumuş kısa bir süre önce ise kendisinin tükenmesiyle ilgili dalga geçen video çekmesiyle tepki toplamıştı. Dizinin yapımcısından açıklama geldi.
Magazin - Magazin
13 saat 40 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nde ayrılık rüzgarı! Yeni sezonda kimse kalmayacak

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finaline günler kala ayrılık haberleri gelmeye başladı. Dizide Sönmez karakteriyle yer alan usta oyuncunun diziden ayrılacağı öne sürüldü.
Magazin - Magazin
14 saat 35 dakika önce

Oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı programına katıldı

Demet Özdemir, canlı yayınlanan Müge Anlı programına katıldı. Programı büyük bir ilgiyle takip ettiğini söyleyen Demet Özdemir, tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Magazin - Magazin
14 saat 57 dakika önce

Beşiktaş kutlamalarında Zeki Demirkubuz'u görenler Nuri Bilge Ceylan'a küfretti

Dün oynanan ve Beşiktaş’ın galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma sonrası taraftarlar sokaklara akın etti. Şampiyonluk kutlamasına katılan yönetmen Zeki Demirkubuz’u gören taraftarlar, kavgalı olduğu Nuri Bilge Ceylan’a küfür etmeye başladı.
Magazin - Magazin
15 saat 42 dakika önce

Boşanacakları iddia edilmişti! Volkan ve Zeynep Demirel çifti ilk kez konuştu

Boşanma iddiaları sonrası ilk kez muhabirlerin sorularını cevaplayan Zeynep ve Volkan Demirel çifti, "Her evlilikte olduğu gibi tartışmalarımız oluyor, ama ayrılık ve boşanma yok." dedi.
Magazin - Magazin
16 saat 6 dakika önce

Kirasını ödemediği için evden çıkarılmıştı! Ev sahibi fenomenin evde bıraktığı enkazı paylaştı

Ünlü fenomen ve yazar Pucca’nın ev sahibi şubat ayında ünlü ismin 16 aydır kira ödemediğini belirterek evi tahliye etmediğini belirtmişti. 3 ay sonra evden çıkan Pucca’nın ev sahibi evi kullanılmaz halde buldu.
Magazin - Magazin
19 saat 55 dakika önce

Kızılcık Şerbeti makyözü 'tükenmişlikle' dalga geçti, Müjde Uzman'dan yanıt geldi

Müjde Uzman, kendisinin tükenmesiyle ilgili dalga geçen video çeken Kızılcık Şerbeti makyözüne sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 20:42

Formula 1'e Türk şarkıcı damga vurdu! Oyun açılışına son parçası eklendi 

Önümüzdeki hafta Formula 1'in oyunu olarak çıkış yapması beklenen F1 24'ün erken erişiminde, Türk şarkıcı INJI'nin gündem olan şarkısı 'Bellydancing' parçası eklendi. 
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 17:25

Can Yaman, Dubaili ailenin 1 milyon euroluk teklifini geri çevirdi

Kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman, yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Yaman, son olarak kendisiyle tanışmak isteyen Dubaili bir ailenin 1 milyon euroluk yemek teklifini reddetti.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 17:01

Sağlık sorunları yaşayan Türkan Şoray'dan yeni haber geldi

Bir aydır zatürre tedavisi gören Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkan Şoray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini sevindirecek haberi verdi.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 16:28

Oyuncu Mert Fırat Esenyurt Belediye Başkanı Özer’i makamında ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkanı Dr. Ahmet Özer’i makamında ziyaret eden oyuncu Mert Fırat, yeni dönemde yapılması planlanan kültür ve sanat projelerine yönelk
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 16:04

Kate Middleton’a hakaret niteliğinde dergi kapağı! ‘Kim bu’ dedirtti

Sağlık sorunlarıyla uğraşan Galler Prensesi Kate Middleton son günlerde Zambiyalı ressam Hannah Uzor’un çizdiği ve dergi kapağına konulan portre ile gündemde. Kate’ hiç benzemeyen portre, ünlü ismin hayranlarını şok etti.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 15:14

Sahneye alkollü çıkan Serdar Ortaç, ayakta durmakta güçlük çekti

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, alkollü sahneye çıktı. Yanındakilerin desteği ile ayakta duran şarkıcı “Bu alkolün Allah belasını versin” dedi.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 14:13

Yüzyüzeyken Konuşuruz gitaristi Can Tunaboylu'nun darp davası başladı

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun gitaristi Can Tunaboylu'nun yargılandığı dava başladı.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 12:36

Ray Donovan Türkiye'ye uyarlanıyor! Baba rolünü Haluk Bilginer oynayacak

Dünyada büyük ilgi gören Ray Donovan dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Amerika’da 7 sezon süren dizinin başrol karakteri Mickey Donovan’ı usta oyuncu Haluk Bilginer oynayacak.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 11:09

Kıvanç Tatlıtuğ, 12 milyon liralık teklifi elinin tersiyle itti

Son olarak Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, gelen teklifleri değerlendirirken Kuveyt'ten gelen 12 milyon liralık teklifi elinin tersiyle geri çevirdi.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 10:43

Metin Akdülger Sandık Kokusu’ndan ayrıldı, kavga iddiası gündeme geldi

Sandık Kokusu dizisinin başrol oyuncusu Metin Akdülger’in diziden ayrılması büyük ses getirirken, kavga iddiası dikkat çekti. Sezon öncesi Akdülger diziden ayrılırken, rol arkadaşı Uğur Yücel ile kavga ettiği öne sürüldü.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 10:20

Fırat Tanış ilk kez şiddet iddiaları hakkında konuştu

Oyuncu Fırat Tanış, sevgilisi İklim Tamkan’a psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme gelmişti. İlk kez konuyla ilgili konuşan Tanış, "Ayrılık yaşadık ama böyle bir şey olması mümkün değil" dedi
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 09:58

Evrim Alasya 'Ekibin üstünde kara bulutlar dolaşıyor' sözlerine verdiği cevapla alkışları topladı

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, katıldığı etkinlikte ekip arkadaşlarının neden olmadığı sorusuna 'Yoğun set programlarından dolayı bugün burada değiller" diyerek gelebilecek diğer soruların önüne geçti. Ekip arkadaşları hakkındaki sözleri takdir toplayan oyuncu, alkışları topladı.
Magazin - Magazin
23 Mayıs 2024 - 09:35

Heavy metal efsanesi Judas Priest İstanbul'a geliyor

1969'da kurulan İngiliz heavy metal grubu Judas Priest, İstanbul'da konser verecek.
Sona Git