Tgrt Haber
Otomobil - Otomobil
05 Haziran 2022 - 14:29

Renault’dan yenilenmiş araç hamlesi: İkinci el otomobil satılacak

Türkiye’de geniş kullanıcı kitlesi bulunan Renault, yenilenmiş araç satışı için kolları sıvadı. Şirket CEO'su, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Otomobil - Otomobil
03 Haziran 2022 - 11:10

TOGG CEO’sundan heyecanlandıran açıklama: ‘İlk ürünümüz TOGG olmayacak’

Türkiye’nin yerli otomobili için geri sayım başlarken, TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’ın açıklamaları ise kafaları karıştırdı. Karakaş, ilk ürünün TOGG olmayacağını belirtti.
 - TOGG için şarj müjdesi
01 Haziran 2022 - 18:07

Yerli otomobil TOGG için şarj alt yapısı müjdesi: Sipariş verildi

2023'te tüketicilerle buluşmak için caddelere çıkacak olan yerli otomobil TOGG'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Togg Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobilin teknik olarak en büyük ihtiyacı olan şarj alt yapısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Karakaş, "Biz aşağı yukarı, bir uçtan bir uca baktığımız zaman bin tane şarja en az ihtiyacı olması gerektiğini düşünüyoruz. Onların siparişini verdik ve şu an nerelere kurulacağı üzerinde çalışmalar yapıyoruz." dedi.
 - Makyajlı tasarımla geliyor
29 Mayıs 2022 - 15:24

Skoda, Makyajlanan Tasarımıyla Yeni Kroq Modelini Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Skoda, makyajlanan tasarımıyla yeni Karoq modelini Türkiye’de satışa çıkardı. Üç versiyonda gelen araç, 800 bin'in üzerinde fiyat etiketine sahip.
Otomobil - Otomobil
23 Mayıs 2022 - 11:30

TOGG, Almanya’da Test Edilirken Görüntülendi: İşte Son Hali

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, SUV modeliyle Almanya’da kamuflajlı bir şekilde test edilirken görüntülendi.
Otomobil - Otomobil
23 Mayıs 2022 - 10:55

Elon Musk, Sürücüsüz Tesla İçin Tarih Verdi: Çok Yakında!

Starlink için Brezilya'ya giden Elon Musk, sürücüsüz Tesla ilgili soruları yanıtladı. Ünlü milyarder, bunun çok uzakta olmadığını belirterek tahminde bulundu. İşte detaylar...
 - Dizel ve benzinli araçlara son yakın
11 Mayıs 2022 - 23:08

Dizel ve benzinli araçların sonu geliyor! Yasaklanacakları tarih belli oldu

Avrupa Birliği, iklim değişikliği ve çevreye olumsuz etkilerinde dolayı yeni benzinli ve dizel otomobilleri yasaklamaya hazırlanıyor. Yeni düzenlemeyle birlikte, 2035'te itibaren yeni benzinli ve dizel otomobillerin satışları yasaklanacak. 2050 yılına kadar ise bütün araçların sıfır emisyonlu olması hedefleniyor
 - Bayram yaklaşırken 'tam zamanı'
25 Nisan 2022 - 18:10

Ramazan Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik: Araç almak için tam zamanı

Ramazan Bayramı öncesi ikinci el otomobil pazarında büyük yoğunluk yaşanıyor. Galericiler, ikinci el otomobile tatil hazırlığı yapan vatandaşların yoğun talepte bulunduğunu söyledi. Taleplerin artacağını belirten galericiler, ikinci el otomobil almak için tam zamanları olduğunu aktardı. Ayrıca geçen aya göre ikinci el otomobillerde fiyatların yüzde 4 yükseldiği öğrenildi.
Otomobil - Otomobil
21 Nisan 2022 - 11:16

Tesla, rekor kârı ile tahminleri alt üst etti: İşte Musk’ın cebine giren para

Elon Musk, otomobil markası Tesla sayesinde servetine servet katmaya devam ediyor. Son açıklanan mali veriler, Tesla'nın beklentinin üzerinde kâr ettiğini gösteriyor.
 - 'Çip krizi yanında hafif kalacak'
20 Nisan 2022 - 15:55

Otomotiv sektörünü bekleyen yeni tehlike: Çip krizi yanında hafif kalacak

Dünya devi otomobil markaları gelecek yıllarda dizel ve benzinli araç üretimini durdurup tamamen elektrikli modellere geçme planı yaparken ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Rivian'ın CEO'su RJ Scaringe’den piyasayı endişelendiren bir açıklama geldi. Sektörü ilerde çok büyük tehlikelerin beklediğini söyleyen Scaringe, asıl krizin bataryalarda yaşanacağını belirtti.
Otomobil - Otomobil
19 Nisan 2022 - 12:08

Otomotiv devi Stellantis, Rusya'daki üretimi durdurdu

Otomotiv devlerinden Stellantis, ABD başta olmak üzere birçok ülke tarafından Rusya'ya uygulanan küresel yaptırımların lojistik sıkıntılarına yol açtığını için üretimi durdurma kararı aldıklarını açıkladı.
Otomobil - Otomobil
11 Nisan 2022 - 15:04

İkinci el araç piyasasında hareketlilik: Ramazan Bayramı öncesi stok yapılıyor

Durgun seyreden ikinci el otomobil piyasasında Ramazan Bayramı öncesi hareketlilik başladı. Fiyat artışından şikayetçi olan oto galericiler müşteriler için stok yapıyor. Oto galericiler, ''Devletin bu suni artışlara karşı bir önlem alması gerekiyor.'' dedi.
Otomobil - Otomobil
08 Nisan 2022 - 17:30

Tesla'dan akıllara durgunluk veren hata!

Elektrikli araç üreticisi Tesla, bu kez akılalmaz bir hata ile gündemde. Üretici şirket, Çin'de satılan 125 bin 785 adet Model 3 otomobili üretim hatasından kaynaklanan güvenlik riskleri sebebiyle geri çağırdı.
Otomobil - Otomobil
08 Nisan 2022 - 10:39

İçten yanmalı motorlar tarih oluyor! Volkswagen, üretimi durduracak

Alman otomotiv devi Wolkswagen, 2030 yılına kadar içten yanmalı motorlu araçların yüzde 60’nın üretiminin durdurulacağını açıkladı.
 - Pistin tozunu attırdılar
06 Nisan 2022 - 10:13

Bakan Nebati ve Varank, TOGG ile pistin tozunu attırdılar: Bu müthiş bir duygu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerli imkanlarla üretilen milli gururumuz TOGG’un direksiyonunun başına geçtiler. Pistin tozunu attıran iki bakan, test sürüşü sonrası çok gururlu olduklarını söyledi.
Otomobil - Otomobil
03 Nisan 2022 - 09:21

Adım adım büyüyor: Tesla rekorları alt üst ediyor

Tesla'nın 2022 yılının ilk çeyreğinde rekor araç teslimatına ulaşacağı bildirildi. Açıklamalara göre geçen yıla oranla elektrikli araçlara talep ikiye katladı.
Otomobil - Otomobil
22 Mart 2022 - 15:28

Otomatik vitesli Fiat Egea 2022 modellerinin fiyatı belli oldu

Fiat, bir süredir beklenen otomatik vitesli Egea modellerini internet sitesi üzerinden satşa çıkardı. Birden fazla seriye sahip olan modeller, 500 bin TL üzeri fiyatıyla araç alacakları hüsrana uğratıyor.
Otomobil - Otomobil
16 Mart 2022 - 14:01

Türkiye’nin en ucuz otomobili Citroen Ami’nin fiyatı belli oldu

Citroen’in tamamen elektrikli sürüş özelliği ile Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili olma özelliğine sahip Citroen Ami’nin satış fiyatı belli oldu. Mini elektrikli araç en ucuz otomobil olmasının yanı sıra Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden (MTV) de muaf tutulacak.
Otomobil - Otomobil
16 Mart 2022 - 09:18

Mercedes’i yaptırım telaşı sardı: 2.2 milyar dolarlık yatırımı risk altında

Alman otomotiv devi Mercedes, Rusya’ya bulunan 2.2 milyar dolarlık yatırımların savaş nedeniyle risk altında olduğunu duyurdu. Volkswagen'den geçtiğimiz günlerde gelen açıklamada ise savaşın Avrupa’yı daha fazla etkileyeceği belirtilmişti.
Otomobil - Otomobil
07 Mart 2022 - 09:24

Japon otomobil devinden skandal itiraf: Hileli araç sattık

Japon otomobil devi Toyota’ya bağlı kamyon üreticisi Hino Motors, sattıkları araçların motorlarında hile yaptıklarını itiraf etti. Firma, skandal olay sonrası birkaç ülkeye sevkiyatların durdurulduğunu açıkladı.
Başa Dön Sona Git