Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
3 saat 33 dakika önce

Aydın'daki yangın söndürme çalışmasında uçağın düştüğü Bafa Gölü nerede?

Aydın'ın Didim ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale eden Muğla Orman Müdürlüğü'ne ait yangın uçağı Bafa Gölü'ne düştü. Vatandaşlar tarafından uçağın düştüğü Bafa Gölü'nün nerede olduğu merak ediliyor. Bafa Gölü, Muğla'ya bağlı Kapkırı köyünde bulunuyor. Bakan Yumaklı da uçağın bilinmeyen bir sebeple kırıma uğradığını belirterek, "Uçakta görev yapan üç personelimiz sağlıklı şekilde kurtarılmıştır" ifadelerini kullandı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 16 dakika önce

7 Days to Die, 25 Temmuz'da 1.0 sürümü ile çıkış yapacak

7 Days to Die, 25 Temmuz'da 1.0 sürümü ile çıkış yapacak. Uzun süredir erken erişimde olan oyun, nihayet kararlı sürümüyle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 34 dakika önce

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin final yaptığı iddia edildi

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 13 Haziran Perşembe günü sezon finali yaptı. Henüz ikinci sezon onayı almayan dizinin aslında final yaptığı iddia edildi.
Aktüel - Aktüel
5 saat 35 dakika önce

SED yardımları 7 Haziran 2024 tarihinde yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekilen SED yardımı ödemelerinin 7 Haziran 2024 itibarıyla yatırıldığını açıkladı.
Aktüel - Aktüel
8 saat önce

EURO 2024 bugün başlıyor: İlk maç Almanya ve İskoçya arasında olacak! İşte, Avrupa Futbol Şampiyonası maç programı ve yayınlanacağı kanal

Almanya’da toplam 51 maçın yapılacağı EURO 2024, bu akşam Münih Futbol Arena’da oynanacak Almanya - İskoçya maçıyla başlayacak. 24 Milli takımın katılımıyla düzenlenen turnuva 14 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek.
Aktüel - Aktüel
8 saat 37 dakika önce

16 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar günü için özel sözler ve en yeni hediye fikirleri

İlk kez 1910 yılında ABD’de kutlanan Babalar Günü, baba sevgisinin vurgulandığı önemli bir gün. Ona verebileceğiniz hediyeler ve sözler sevginizi göstermenize yardımcı olur.
Aktüel - Aktüel
8 saat 50 dakika önce

Fenerbahçe hazırlık maçları 6-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho yönetiminde yapacağı ilk hazırlık maçlarının tarihleri ve rakipleri belli oldu. Sarı-lacivertliler Avusturya'daki kampta 3 hazırlık maçı oynayacak.
Aktüel - Aktüel
8 saat 56 dakika önce

Ortalama ile sınıf geçen öğrenciler sorumluluk sınavına girecek

2024 eğitim öğretim yılı ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler için bugün sona erdi. Karnelerinde ortalama ile geçti ifadesini gören öğrenciler sorumluluk sınavına girip girmeyeceklerini araştırmaya başladı. MEB 2023-2024 eğitim öğretim yılında yönetmelikte değişikliğe gitmişti. İşte uygulamanın detayları...
Aktüel - Aktüel
8 saat 59 dakika önce

A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün maça çıkmıyor! Filenin Sultanları maç takvimi

Voleybol Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında A Milli Kadın Voleybol Takımı Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldiği müsabakada 3-1 skorla galip oldu. Filenin Sultanları'nın maç takvimi merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 41 dakika önce

Azerbaycan'da akraba evlilikleri yasaklandı! Türkiye ne durumda?

Azerbaycan'da akraba evliliklerini yasaklayan yeni düzenleme yürürlüğe girdi. Bundan sonra aynı deden olan hala, dayı, teyze ve amca çocuklarının evlenmesine izin verilmeyecek.
Aktüel - Aktüel
10 saat 31 dakika önce

Bayramda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü ücretli olacak

Kurban Bayramı'nda İstanbul'dan başka şehirlere gidecek olan vatandaşlar tarafından 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Köprü ve otoyollarla ilgili karar resmi gazetede yayımlandı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 37 dakika önce

İzleyen bir kişiye 70 bin TL ödülün verileceği Siccin 7, 16 yaş ve üzeri seyirciler için uygun

Senaristliğini ve yönetmenliği Alper Mestçi'nin üstlendiği Siccin serisinin yeni filmi Siccin 7, 14 Haziran tarihinde vizyona girecek. Filmi sinemada izlemek isteyenler tarafından kaç yaş üstü olduğu merak ediliyor. İşte film hakkında merak edilen detaylar...
Aktüel - Aktüel
11 saat 46 dakika önce

Kurban Bağışı 2024

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü görevi gören Vuslat, 22 yıllık tecrübe ve güven ile gerçekleştirdiği kurban çalışmalarına bu yıl “Kardeşliğe Vesile Kurban” çağrısı ile başladı.
Aktüel - Aktüel
12 saat 10 dakika önce

Kurban kardeşliğe çağrı

Dünyada milyonlarca insan açlıkla mücadele ediyor. Özellikle doğal afetlerin, savaşların ve iç çatışmaların olduğu bölgelerde insanlar hatırlanmayı bekliyor. Bu Kurban, Türkiye ile birlikte 60 ülkede milyonlarca kişiye kurban emanetlerinizi ulaştıracağız ve ihtiyaç sahiplerini sevindireceğiz. Gelin, bu yıl da iyiliği paylaşalım, kardeşliğimizi birlikte yayalım.
Aktüel - Aktüel
13 Haziran 2024 - 18:05

Mutfak Bahane isimli yemek programını Derya Taşbaşı sunuyor

Hafta içi her gün 14.00 itibarıyla başlayan birbirinden lezzetli tarifler ve keyifli sohbetlerle dolu Mutfak Bahane yemek yarışmasını oyuncu Derya Taşbaşı sunuyor.
Aktüel - Aktüel
13 Haziran 2024 - 17:22

Fenerbahçe'ye yeni transfer olan Levent Mercan'ın istatistikleri

Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından ilk transferini yaptı. Karagümrük'te forma giyen 23 yaşındaki Levent Mercan sarı-lacivertlilerle 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Aktüel - Aktüel
13 Haziran 2024 - 16:57

İzmir'de 2024 yılı kurban kesim yerleri açıklandı! Karşıyaka, Bornova ve Konak'ta kurulacak

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte İzmir'de yaşayan vatandaşlar kurban kesim yerlerini araştırmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri tarafından belirlenen kurban kesimhanelerinin yerleri açıklandı.
Aktüel - Aktüel
13 Haziran 2024 - 16:07

PTT bayramda kapalı olurken 20-21 Haziran tarihlerinde ise hizmet vermeye devam edecek

Kurban Bayramı bu sene 16 Haziran Pazar günü başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bilgilere göre bayram tatiline 2 gün daha eklenerek idari izin 9 güne çıkarıldı. Vatandaşlar tarafından PTT'nin bayramda çalışıp çalışmadığı merak edildi.
Aktüel - Aktüel
13 Haziran 2024 - 15:05

Hacı Sabancı 10 Ekim 2021 tarihinde Nazlı Kayı ile evlendi

Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğlu iş insanı Hacı Sabancı'nın ne zaman evlendiği merak konusu oldu. Ünlü iş insanı Nazlı Kayı ile 10 Ekim 2021 yılında sade bir nikah töreni ile evlendi.
Aktüel - Aktüel
13 Haziran 2024 - 14:05

Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörünün Nuri Şahin olduğu iddia edildi

Antalyaspor ile yollarını ayıran Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a teknik direktörü yardımcısı olarak transfer olmuştu. Şimdi ise iddialara göre Nuri Şahin alman devinin yeni teknik direktörü oldu.
Sona Git