Tgrt Haber
BIST
10676.65
%-1.07
(-115.88)
Dolar
32.2511
%0.14
(₺0.05)
Euro
35.0023
%0.27
(₺0.09)
Sterlin
41.0886
%0.43
(₺0.18)
Altın
2446.43
%-0.76
(-₺18.79)
Bitcoin
$69264
%0.44
Ethereum
$3759.3
%0.62
AVAX
38.07
%-0.21
 - Türkiye'de ilk pazar kuruldu!
6 saat 11 dakika önce

Türkiye'de ilk pazar kuruldu! Artık bir ‘tık’la kurbanlık hissesi almak mümkün

Türkiye’nin ilk dijital kurbanlık pazarı kuruldu. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler internette üzerinden ‘kurban hissesi’ni alabiliyor. Artık bayramda kesim için sıra beklemek yok. Bayramın ilk günü hem kesim yapılacak hem de hisse sahiplerine pay edilerek, etler parçalanıp evlerine teslim edilecek.
 - ‘Beyaz altın’ mesaisi başladı!
6 saat 47 dakika önce

‘Beyaz altın’ mesaisi başladı! Çiftçi bu seneki fiyattan 'umutlu'

Çiftçinin ‘beyaz altını’ ya da ‘pırlantası’ olarak anılan pirinçte zorlu mesai başladı. Tarlalarındaki 'keşan' adını verdikleri alanlara su salan üretici çeltikleri toprakla buluşturmaya başladı. Hasat için 5 aylık süreçte bakımları yapacak çiftçi bu sene alım fiyatlarında beklentisini yükseltti.
 - '377 milyar dolarlık gelir hedefliyoruz'
7 saat 11 dakika önce

Ticaret Bakanı Bolat rakam verdi: 377 milyar dolarlık ihracat ve döviz geliri hedefliyoruz

Ticaret Bakanı Bolat 2024 için rakam verdi. Bolat, dünyanın en fazla ihracat yapan ülkeleri arasına yükseltmeyi amaçladıklarını belirterek “Bu yıl Türkiye olarak toplamda 377 milyar dolar ihracat ve döviz geliri hedefliyoruz” diye konuştu.
 - "Hedefimiz kalıcı tek hane"
7 saat 38 dakika önce

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Hedefimiz kalıcı tek hane

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, hedefin enflasyonu tek haneye düşürmek olduğunu söyledi.
 - Hem ağır para, hem de hapis cezası var
7 saat 41 dakika önce

TESK'ten karekodlu plaka uyarısı: İnternetten ve sosyal medyadan satın almayın

Plakalarda karekod uygulaması yılbaşında başladı. 5 ayı aşkın süredir devrede olan uygulama ile 1 milyon araç karekodlu plaka satın aldı. Yeni sistemin işe yaradığını vurgulayan TESK Başkanı Palandöken’den internet ve sosyal medyada satılan plakalar ile ilgili uyarı geldi.
 - Ehliyeti olanlar dikkat!
8 saat 2 dakika önce

Ehliyeti olanlar dikkat! Son uyarı geldi!

İçişleri Bakanlığı eski tip ehliyetlerin değiştirilme süresini uzatmıştı. Süre 31 Aralık 2024'te sona erecek. Yenilenmeyen sürücü belgeleri ise geçersiz sayılacak.
 - Asgari ücrete 'ara zam' mesajı!
8 saat 20 dakika önce

Asgari ücrete ara zam mesajı! MHP lideri Bahçeli’den kritik adım geldi

Milyonlarca çalışanın büyük umutlarla beklediği asgari ücrete ara zamda yeni bir gelişme yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli’den hükümete asgari ücrete yapılacak ara zam için kritik mesaj geldi.
Ekonomi - Ekonomi
8 saat 45 dakika önce

Çelik evlere talep arttı

Betonarme evler yerine çelik evlere talebin arttığını belirten Marmara Yapı’nın sahibi Yakup Yılmaz, ’’Devir, çelik devri’’ dedi.
 - İŞKUR 81 ilde köylere iniyor!
10 saat 3 dakika önce

İŞKUR köylere iniyor! 81 ilde proje başladı, hem işsize hem de işverene merhem olacak

İŞKUR işsizliğe ve işçi bulma sorununu ortadan kaldıracak kritik çalışma başlattı. İŞKUR köylerde bulunan işsizlere tek tek ulaşıp, işverenle aynı masada anlaşmaya çağırıyor. Proje başladı, danışmanlar sahaya indi.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat 14 dakika önce

A101 market taksitle "Kurbanlık" satışına başlayacak! 30 Mayıs'ta A101'de VOLTA moped motor ve daha birçok ürün var

A101 market zinciri Kurbanlık için arayışa geçen vatandaşlara kolaylık sağladı. Kurbanlık satışlarını kurallarıyla beraber paylaştı. Öte yandan 30 Mayıs'ta gelecek VOLTA moped motordan diğer birçok ürünü de duyurdu. A101 30 Mayıs aktüel kataloğu...
 - Emeklilik sisteminin sırtındaki yük artacak!
10 saat 26 dakika önce

Emeklilik sisteminin sırtındaki yük artacak! Doğum oranındaki kritik detay, SGK’yı etkileyecek

Doğum hızındaki düşüş emeklilik sistemi baltalayacak en kritik sorunların başında geliyor. SGK sisteminin sürdürülebilirliği için yapısal reformların şart olduğunu dikkat çeken uzmanlar, sorunun derinleşmeden acilen önlem alınması gerektiğini dikkat çekiyor.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat 34 dakika önce

Bakan Uraloğlu rekor rakamı açıkladı: Bakü-Tiflis-Kars hattında bugüne kadar 1 milyon 470 bin ton yük taşındı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bakü-Tiflis-Kars hattında bugüne kadar 1 milyon 470 bin ton yük taşındı” dedi.
 - Tanesi 40 bin TL'ye dayandı
11 saat 6 dakika önce

Hem yatırımcıların hem de kuyumcuların gözdesi! Tanesi 40 bin TL'ye dayandı

Hem yatırımcıların hem de kuyumcuların gözdesi olan gremse altının fiyatı 40 bine dayanmış durumda... Gremse altın, nadir bulunması ve yüksek kalitesi nedeniyle değerine değer katıyor. Gremse altın adeta yatırımcı için bir bir cazibe merkezi haline gelmiş durumda...
 - Anneler için çalışma hayatı değişiyor!
11 saat 13 dakika önce

Doğum izni süresi, evden ve yarı zamanlı çalışma devreye alınacak! Çalışmalar resmen başlıyor

Kadınların çalışma hayatına katılımını sağlayarak, iş yaşamında kalabilmesi için hükümet reform sayılacak yeni düzenleme için harekete geçti. Çalışan anneler için yeni düzenlemeler yolda! Doğum ve doğum sonrası için yeni plan devreye alınacak. Anne adaylarına doğum izni süresi, evden ve yarı zamanlı çalışma geliyor.
 - 'Emekli için takvimlendirme yapılacak'
12 saat 27 dakika önce

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri için tarih değişiyor! Bakan Işıkhan’dan ödeme takvimi açıklaması geldi

Milyonlarca emeklinin haziran ayı maaşı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri için çalışma yapılıyor. Ödemelerin öne çekileceği konuşulurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan açıklama geldi. Bakan Işıkhan maaş ve ikramiye ödemeleri için takvimlendirme çalışması yaptıklarını duyurdu.
 - TPAO'dan kamulaşma kararı!
12 saat 55 dakika önce

TPAO'dan kamulaşma kararı! Batman, Siirt, Diyarbakır ve Mardin'de bulunan sahalar ilk sırada yer aldı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının 5 şehirde bulunan sahalarında kamulaştırma başladı. İlk sırada Batman, Siirt, Diyarbakır ve Mardin yer aldı.
 - Akaryakıt fiyatlarında rakamlar değişti!
13 saat 44 dakika önce

Akaryakıt fiyatlarında rakamlar değişti! Benzin indirimi pompaya yansıdı

Akaryakıt pompa satış fiyatlarına güncelleme geldi. Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma fiyat değişikliğine neden oldu. İstasyonlarda benzinin litre fiyatında 1 lira 54 kuruşluk indirim pompaya yansıtıldı.
Ekonomi - Ekonomi
15 saat 36 dakika önce

Altında sert düşüş! İşte 25 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları bu hafta inişli çıkışlı bir seyir izledi. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 25 Mayıs 2024 altın fiyatlarında son durum...
 - Bakan Bayraktar'dan doğalgaz müjdesi
24 Mayıs 2024 - 20:17

Bakan Bayraktar'dan doğalgaz müjdesi!

Son dakika haberi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin doğalgaz üretiminde yeni seviyesini açıkladı. Üretimin günlük 5 milyon metreküpe ulaştığını söyleyen Bakan Bayraktar, "2 milyon haneye yetecek kadar doğalgaz üretiyoruz." dedi. Bayraktar ayrıca, temmuzda Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfi olabileceğini açıkladı.
 - Piknik yaparken göktaşı buldu!
24 Mayıs 2024 - 17:26

Piknik yaparken göktaşı buldu! Evlenmek için açık arttırmayla satışa çıkarttı

Tarlada piknik yaparken göktaşı bulan genç, bulduğu göktaşının önce analizini yaptırdı, şimdi de satışa çıkardı. İçinde 20 tür element bulunan göktaşını açık artırmaya çıkaran Muhammed Özkan, elindeki taşı sattıktan sonra sevdiği kız ile evleneceğini söyledi.
Sona Git