Tgrt Haber
Magazin - Magazin
5 saat 46 dakika önce

Polis, Matthew Perry ölümüyle ilgili yeni soruşturma başlattı

Ekim 2023 yılında hayatını kaybeden Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesine yol açan ketamini nereden temin ettiğini soruşturuyor.
Magazin - Magazin
6 saat 17 dakika önce

Ali Koç, Galatasaray Fenerbahçe derbisinin stresini gecelerde attı

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç ile ortak olduğu marka için düzenlediği geceye Ali Koç da katıldı. Koç derbi gerginliğini gecede eşiyle beraber attı.
Magazin - Magazin
7 saat 4 dakika önce

Sabancı ailesinde tarihi köşk krizi! İcra yoluyla el konuldu

Hacı Ömer Sabancı’nın oğlu İhsan Sabancı’nın kızı olduğu ortaya çıkan Sevilay Sabancı Çınar, mahkeme kararıyla ailenin mirasına ortak olmuştu. Sevilay Sabancı Çınar'ın borçları nedeniyle ortağı olduğu 97 yıllık Atlı Köşk'ün 1/48 hissesinin 62 milyon 500 bin liraya icrayla satışa sunuldu.
Magazin - Magazin
7 saat 48 dakika önce

Asi dizisi oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım yıllar sonra buluştu

Bir dönem izlenme rekoru kıran Asi dizisi oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım, yıllar sonra Cannes'da bir araya geldi.
Magazin - Magazin
8 saat 4 dakika önce

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti setinde astım krizi geçirdi

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın dün yaptığı paylaşımda ‘Hayatımda ilk defa tükendim’ diyerek sevenlerini endişelendirmişti. Oyuncunun pazar günü sette astım krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Magazin - Magazin
9 saat 35 dakika önce

Cansu Canan Özgen'in oğluna bakıcısı şiddet uyguladı! Parkta herkes gördü

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in oğlunun parkta bakıcısı tarafından şiddete uğradığı iddia edildi. Parkta gören komşuları çifti arayarak olayı haber verince taraflar mahkemelik oldu.
Magazin - Magazin
13 saat 9 dakika önce

Güldür Güldür'ün efsane isimlerinden biri Onur Buldu geri dönüyor

Güldür Güldür programı yeni sezonda bir bir eski efsane kadroyu bir araya topluyor. Onur Buldu'nun da ekibe geri döneceği öğrenildi.
Magazin - Magazin
23 saat 49 dakika önce

Emrah Altıntoprak, Doğukan Güngör'ün verdiği röportajı böyle ti'ye aldı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mustafa rolüyle yer alan Emrah Altıntoprak, geçtiğimiz gün sevgilisiyle yakalanan Doğukan Güngör'ün tepkisini taklit etti.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 16:09

Pelin Akil, boşanma iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Oynadıkları Arka Sıradakiler dizisinde tanışan Pelin Akil ile Anıl Altan çifti 2016 yılında evlendi. Mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftin boşanmaya karar verdiği iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Akil, “Tartışmalar oluyor, boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" dedi.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 14:02

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteriyle yer alan Müjde Uzman, bu sabah ilaçlar almasına rağmen uyuyamadığını belirterek hastalığından bahsetti. Tükenmişlik sendromuna yakalanan Müjde Uzman, tüm yaşadıklarını bir anlattı.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 13:32

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay çifti kızlarına kavuştu

Oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti kızlarını kucaklarına aldı. Çift bebeklerinin ismini ise Mira Milena adını verdi.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 12:08

5 katlı malikanesini satmaktan vazgeçen Fatih Ürek, sebebini açıkladı

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, 5 katlı malikanesini 100 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evini satmaktan vazgeçen Ürek, ev boyasının 500 bin TL tutmasına ise sitem etti.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 11:42

Ameliyata alınan Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkuttu

Survivor yarışmasında yarışan Hakan Hatipoğlu, İstanbul'a döner dönmez ameliyat masasına yattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isme 'Geçmiş olsun' mesajı yağdı.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 11:04

Ünlü futbolcu Çağlar Söyüncü evliliğe ilk adımı attı

Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu Çağlar Söyüncü, moda tasarımcı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlandı. Çiftin törenine birçok futbolcu da katıldı.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 10:24

Birce Akalay 'Çok ayıp' dedi, Esra Dermancıoğlu'ndan cevap gecikmedi

Cannes'a giden ünlüleri eleştiren Esra Dermancıoğlu, "İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim." dedi. Birce Akalay, konuyla ilgili 'Çok ayıp' derken iki isim arasında polemik büyüdü.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 09:42

Demet Evgar, Bahar dizisinde kendi gelinliğini giydi

Reyting rekorları kıran Bahar dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmandaki detay gözlerden kaçmadı. Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın düğününde giydiği gelinliği dizide de giydiği görüldü.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 09:30

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Sakla Beni dizisi sitemi: Artık yeter

İbrahim Selim'in sunuculuğunu üstlendiği programa katılan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 26. bölümde final yapan Sakla Beni dizisi hakkında konuştu. Kaygılaroğlu, "Dizinin başında yurt dışından geldim güle oynaya geldim, son gülüşüm havalimanında...” dedi.
Magazin - Magazin
21 Mayıs 2024 - 09:09

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın düğün kareleri ortaya çıktı

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sade bir törenle evlendi. Sosyal medya hesabından soyadını değiştiren Pamuk'tan ilk düğün kareleri de geldi.
Magazin - Magazin
20 Mayıs 2024 - 20:11

Cem Yılmaz, Gora 4 Gora sürprizini açıkladı: "Üzgünüm, bekleyemem"

Cem Yılmaz iki filmiyle Türk komedi filmleri arasına adını yazdıran Gora'nın yeni filminin geleceğini sosyal medya hesabından açıkladı.
Magazin - Magazin
20 Mayıs 2024 - 16:59

Banu Parlak, Dilan Polat davasıyla ilgili şikayetini geri çekti

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sahibi olduğu güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat’a açtığı davayı geri çekti. Paylaşım yapan Parlak, "Nilda'nın bana 'Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı' demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır." dedi.
Sona Git