Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
4 saat 22 dakika önce

Adana Yüreğir ilçesi 05.56’da , Çukurova ve Seyhan ilçesi 05.57’de bayram namazı kılacak

Türkiye Gazetesinin takvimine göre 16 Haziran 2024 Pazar gününe denk gelen Kurban Bayramı bayram namazı saatleri merak edilmekte. Adana bayram namazını kaçta kılacak, hangi hayvanlar kurban edilir?
Aktüel - Aktüel
4 saat 24 dakika önce

Bayram namazı Adana Karaisalı ve Pozantı ilçesinde 05.57’de kılınacak

4 gün sürecek olan Kurban Bayramı’na saatler kala bayram namazı ibadetini yerine getirmek isteyen müslümanlar tarafından il ve ilçelerde bayram namazı saatleri merak ediliyor. Adana’da bayram namazı saat kaçta?
Aktüel - Aktüel
4 saat 26 dakika önce

16 Haziran 2024 Pazar günü olan Kurban Bayramı namazını İstanbul Ümraniye ve Pendik ilçeleri 06.11’de kılacak

Büyük faziletli günlerden biri olan Kurban Bayramı’nda müslümanlar bayram namazı ibadetini yerine getirmek için il ve ilçelerde bayram namazının kaçta kılınacağını merak etmekte. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta kılınacak, kurbanda vekalet nasıl verilir?
Aktüel - Aktüel
4 saat 26 dakika önce

Kurban Bayramı bayram namazını Adana İmamoğlu ilçesi 05.54’de, Karataş ilçesi 05.57’de kılaca

Türkiye Gazetesi’nin takvimine göre 16 Haziran 2024 Pazar gününe denk gelen Kurban Bayramı bayram namazı saatleri il ve ilçelere göre farklılık göstermekte. Adana bayram namazını kaçta kılacak, bayram namazı nasıl kılınır?
Aktüel - Aktüel
4 saat 36 dakika önce

16 Haziran Pazar günü olan Kurban Bayramı’nda bayram namazı İstanbul Bağcılar, Bahçelievler ve Sultangazi ilçelerinde 06.12’de kılınacak

16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nda ibadetlerini yerine getirmek isteyen müminler bayram namazı saatlerini araştırmakta. İstanbul’da bayram namazı kaçta kılınacak, kurban kesmede zenginliğin ölçüsü nedir?
Aktüel - Aktüel
4 saat 46 dakika önce

16 Haziran Pazar günü olan Kurban Bayramı’nda bayram namazı Ankara Çankaya ve Keçiören ilçelerinde 05.59’da, Yenimahalle ilçesinde 06.00’da kılınacak

Müslüman alemi için önemli günlerden biri olan Kurban Bayramına saatler kaldı. Bayram namazının il ve ilçelerde kaçta kılınacağı merak ediliyor. Ankara ilçelerinde bayram namazı kaçta kılınacak, hangi hayvanlar kurban edilir?
Aktüel - Aktüel
4 saat 48 dakika önce

Kurban Bayramı bayram namazını Tekirdağ Marmaraereğlisi 06.16’da, Hayrabolu ilçesi 06.19’da kılacak

Zilhiccenin 10.gününe denk gelen Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 tarihinde kutlanacak. İl ve ilçelerde bayram namazı saatleri merak edilmekte. Tekirdağ Marmaraereğlisi bayram namazını kaçta kılacak, bayram namazı nasıl kılınır?
Aktüel - Aktüel
4 saat 51 dakika önce

Kurban Bayramı’nda Tekirdağ Saray ilçesi 06.15’de, Şarköy ilçesi 06.20’de bayram namazını kılacak

Bayramın ilk günü 2 rekat olarak cemaatle kılınan bayram namazı, güneş doğduktan 50 dakika sonra cemaatle kılınır. Tekirdağ Saray ilçesi saat kaçta bayram namazı kılacak, Şarköy ilçesinde bayram namazı ne zaman?
Aktüel - Aktüel
4 saat 56 dakika önce

Kurban Bayramı namazı İstanbul Esenyurt ve Küçükçekmece ilçelerinde 06.13’de kılınacak

Müslümanların Allahü Teala’ya teslimiyetlerini gösteren Kurban Bayramı bu sene 16 Haziran Pazar günü kutlanacak. Kurban Bayramına saatler kala bayram namazı saatleri merak edilmekte. İstanbul bayram namazı saat kaçta?
Aktüel - Aktüel
5 saat 2 dakika önce

Kızıl Goncalar dizisinin Affan'ı Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'nde Firaz rolü ile Nursema’nın partneri olacak

Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti dizisine Firaz rolüyle katılıyor ve Nursema'nın partneri olacak. Kızıl Goncalar'daki performansıyla dikkat çeken Yüzgüleç, yeni dizisinde büyük ilgi görüyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 4 dakika önce

Kurban Bayramı bayram namazını Tekirdağ Çorlu ilçesi 06.16’da, Süleymanpaşa ilçesi 06.19’da, Çerkezköy ilçesi 06.15’de kılacak

16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nın ilk günü müslümanlar bayram namazı ibadetini yerine getirecekler. Tekirdağ bayram namazını kaçta kılacak?
Aktüel - Aktüel
5 saat 7 dakika önce

Bayram namazını Aydın Bozdoğan ve Köşk ilçesi 06.23’te kılacak

Türkiye Gazetesi takvimine göre 2024 yılında Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü kutlanacak. Kurban Bayramı’nda bayram namazı ibadetini yerine getirmek isteyen Müslümanlar il ve ilçelerde bayram namazı saatlerini araştırıyor. Aydın Bozdoğan ilçesinde bayram namazı kaçta, Köşk ilçesinde bayram namazı kaçta kılınacak?
Aktüel - Aktüel
5 saat 14 dakika önce

Aydın Çine ilçesi 06.24’de, Germencik ilçesi 06.25’de bayram namazını kılacak

Bayram namazı yılda iki kez cemaatle kılınır. Kurban Bayramı namazına saatler kala bayram namazının saat kaçta kılınacağı merak ediliyor. Aydın Germencik bayram namazını saat kaçta kılacak, Aydın Çine ilçesi bayram namazı ne zaman?
Aktüel - Aktüel
5 saat 16 dakika önce

Konya Çumra ilçesi 06.05’de, Seydişehir ilçesi 06.09’da bayram namazı kılacak

Müslümanların birliktelik içinde olduğu bayram günlerinde Müslümanlar bayram sabahı cemaatle namaz kılarak birbirleriyle kaynaşıp ve mümin kardeşleriyle ilişkilerini pekiştirecek. Konya’da bayram namazı saat kaçta, bayram namazından önce ne yapılmalı?
Aktüel - Aktüel
5 saat 16 dakika önce

Kurban Bayramı’nın bayram namazı Ankara Mamak ilçesinde 05.59’da, Etimesgut ilçesinde 06.00’da ve Sincan ilçesinde 06.01’de kılınacak

16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nın ilk günü müslümanlar bayram namazı ibadetini yerine getirecekler. Ankara bayram namazını kaçta kılacak, kurban nasıl kesilir?
Aktüel - Aktüel
5 saat 17 dakika önce

Aydın Söke ilçesi 06.26’da, Didim ilçesi 06.28’de, İncirliova ilçesi 06.25’de bayram namazı kılacak

Kurban Bayramı’na saatler kala il ve ilçelerin bayram namazı saatleri merak konusu oldu. Aydın ilçelerinin bayram namazı saatleri haberimizde yer almakta. Aydın Söke ilçesi bayram namazı saatleri, Didim bayram namazı saati. İncirliova ilçesinde bayram namazı saat kaçta?
Aktüel - Aktüel
5 saat 26 dakika önce

Kurban Bayramı’nda Konya Ereğli ilçesi 06.00, Akşehir ve Beyşehir ilçeleri 06.09’da bayram namazı kılacak

16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı için Diyanet İşleri Başkanlığı bayram namazı saatlerini yayımladı. Konya’da bayram namazı saat kaçta?
Aktüel - Aktüel
5 saat 26 dakika önce

2024 Kurban Bayramı bayram namazı İstanbul Maltepe ilçesinde 06.11’de, Üsküdar ve Başakşehir ilçelerinde 06.12’de kılınacak

Zilhiccenin 10.gününe denk gelen Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 tarihinde kutlanacak. İl ve ilçelerde bayram namazı saatleri merak edilmekte. İstanbul bayram namazını kaçta kılacak, bayram namazı nasıl kılınır?
Aktüel - Aktüel
5 saat 33 dakika önce

16 Haziran Pazar günü Aydın Efeler ilçesi 06.24’de, Nazilli ilçesi 06.22’de ve Kuşadası ilçesi 06.27’de bayram namazı kılacak

Kurban Bayramı’nda bayram namazının ne zaman kılınacağı merak ediliyor. Kurban Bayramı’na saatler kala bayram namazının hangi ilde saat kaçta kılınacağı araştırılıyor. Aydın Efeler bayram namazı, Aydın Nazilli ilçesinde bayram namazı saatleri. Kuşadası bayram namazını ne zaman kılacak?
Aktüel - Aktüel
5 saat 36 dakika önce

Konya Karatay ilçesi 06.03, Selçuklu ilçesi 06.05 ve Meram ilçesi 06.06’da bayram namazını kılacak

Erkeklere vacip olan bayram namazı, cemaatle beraber kılınır ve bayram hutbesi sünnettir. Konya bayram namazını ne zaman kılacak?
Sona Git