Tgrt Haber
Dünya - Dünya
1 saat 57 dakika önce

Türbülansa giren uçaktaki yolcular ve mürettebat Singapur'a geri döndü!

Singapur Havayolları'na ait Londra-Singapur seferini yapan uçak, ölümle sonuçlanan şiddetli türbülans nedeniyle Bangkok'a acil iniş yapmıştı. Mürettebat ve yolcular bu sabah Singapur'a döndüler.
 - ''Enkazı Akıncı değil, İran İHA'ları buldu''
2 saat 1 dakika önce

İran'dan şoke eden yalanlama: Helikopter enkazını Akıncı değil İran İHA'ları buldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasında enkazı, Türk AKINCI İHA'sının bulmasını İranlı yetkililer reddetti. Helikopter enkazının İran İHA'larıyla bulunduğunu söylediler. 
Dünya - Dünya
2 saat 36 dakika önce

Korkunç ölüm! Talihsiz kadın kendi köpeklerine yem oldu

İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusundaki evinde kendisine ait iki köpeğin saldırısına uğrayan 50'li yaşlardaki Angeline Mahal isimli kadının yaşamını yitirdiği bildirildi. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, saldırının ertesi günü yaptığı açıklamada, "American Bully XL" cinsi köpeklerin toplum için tehlikesinin açık olduğunu belirterek, bu türün yıl sonuna kadar yasaklanması için acil talimat verdiğini bildirmişti.
Dünya - Dünya
2 saat 45 dakika önce

Ordu hakkında söyledikleri Putin'i kızdırdı! Rus Tümgeneral tutuklandı

Geçen yıl Temmuz ayında görevden alınan Tümgeneral Ivan Popov, "geniş çaplı dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklandı. Popov, soruşturma kapsamında 2 ay tutuklu kalacak.
 - Dev hortumlar kamerada
2 saat 57 dakika önce

Dev hortumlar kamerada: Çok sayıda can kaybı var

ABD’nin Iowa eyaletinde etkili olan hortum kameralara saniye saniye yansıdı. Büyük bir yıkıma yol açan hortum nedeniyle birçok kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Bazı kişiler ise hortumu cep telefonu ile görüntüleyebilmek için hayatlarını adeta hiçe saydı...
 - Dehşet anlarının ayrıntıları
3 saat 14 dakika önce

Türbülansa giren uçaktaki dehşet anlarının ayrıntıları! Ölen kişi yönetmen çıktı

Singapore Airlines'a ait yolcu uçağında türbülans sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 30'dan fazla kişinin yaralandığı dehşet anlarına dair ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 
 - Reisi için Tahran'da mahşeri kalabalık
3 saat 57 dakika önce

Reisi'nin Tahran'daki cenaze töreni için mahşeri kalabalık, on binler toplandı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve üst düzey yetkililer için Tahran'da on binlerce kişi saf tuttu. Cenaze namazını, İran dini lideri Ali Hamaney kıldırdı. 
Dünya - Dünya
4 saat 7 dakika önce

İngiltere'de 'enfekte kan' skandalı: Binlerce kişiye HIV ve hepatit virüslü kan verdiler

İngiltere “enfekte kan” skandalını konuşuyor. 30 bine yakın hastaya HIV ve hepatit virüsü taşıyan enfekte kan verilmesiyle ilgili soruşturma raporuna ilişkin İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "İngiliz devleti için bir utanç günü" dedi. İngiltere “enfekte kan” kurbanlarına milyarlarca pound tazminat ödeyecek.
Dünya - Dünya
4 saat 27 dakika önce

Facebook'ta bebek satışının önüne geçilemiyor! Filipin hükümeti harekete geçti

Yeni doğmuş bebekler evlatlık olarak Facebook'ta satılıyor ve hiçbir engel yok. Filipin hükümeti, bu konu üzerine harekete geçti.
 - İrlanda, Norveç ve İspanya Filistin'i tanıyor
4 saat 28 dakika önce

İrlanda, Norveç ve İspanya resmen duyurdu: Filistin'i devlet olarak tanıyacaklar!

Önce İrlanda ardından Norveç ve İspanya Filistin'i devlet olarak tanıyacaklarını resmen duyurdu. Gelişmenin ardından İsrail'in ilk hamlesi, İrlanda ve Norveç'teki misyonlarını geri çekmek oldu.
 - Reisi'nin düşen helikopterinin son anları
4 saat 38 dakika önce

Reisi'nin öldüğü helikopterdeki son anları özel kalem müdürü anlattı

İran Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Gholam Hossein Esmaili, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopterdeki son anları anlattı. 
Dünya - Dünya
7 saat önce

Mahalleyi basıp katliam yaptılar: 10 ölü

Meksika'nın Guerrero eyaletinde, bir mahalleyi basan silahlı çete elemanları arkalarında 10 ceset bırakarak kaçtı.
Dünya - Dünya
7 saat 17 dakika önce

Hong Kong ajanı parkta ölü bulundu! Otopsi sonucu bekleniyor

İngiltere'de, Hong Kong istihbarat servisi için ajanlık yapmakla suçlanan eski Kraliyet Donanması mensubu Matthew Trickett, bir parkta ölü bulundu.
Dünya - Dünya
7 saat 40 dakika önce

İsraillilerin yağmaladığı yardım kamyonları için rota arayışı! Pentagon açıkladı

Gazze'ye kurulan yüzen iskeleye ulaştırılan ancak Yahudi yerleşimciler tarafından yağmalanan yardımlar için alternatif rota aranıyor. Görüşmeleri ABD Savunma Bakanlığı yürütüyor.
Dünya - Dünya
8 saat 51 dakika önce

İsrail güçleri Cenin'e saldırdı, ölüleri taşıyan ambulansı alıkoydu

Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin, ölen Filistinlinin cenazesini hastaneye götürürken ambulansı alıkoyduğunu duyurdu.
Dünya - Dünya
9 saat 33 dakika önce

Trump 'sus payı' davasında yargıcı suçladı

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın ilişki yaşadığı yetişkin film oyuncusuna para ödemesinin ortaya çıkmasıyla başlayan 'sus payı' davasında yargıcı ön yargılı ve yozlaşmış olmakla suçladı.
 - Mal edinme ve kiralama şartları değişti!
13 saat 16 dakika önce

KKTC’de yabancılarla ilgili yeni karar: Mal edinme ve kiralama şartları değişti!

KKTC'de yabancıların mal edinme ve uzun vadeli kiralama şartları yeniden düzenlendi. Daha önce 3 milyon avro yatırımla 60 dönüm arazi alabilen yabancılar için arazi genişliği aynı kalırken yatırım miktarı 20 milyon avroya çıkarıldı. İşte öne çıkan düzenlemeler…
Dünya - Dünya
13 saat 24 dakika önce

İtalya Savunma Bakanı Crosetto hastaneye kaldırıldı

İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto katıldığı bir toplantıda fenalaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Crosetto tedavi altına alındı.
 - 'Tutuklayacağız'
13 saat 56 dakika önce

Norveç Netanyahu’yu tutuklamaya hazırlanıyor!

Norveç, hakkında tutuklama emri çıkarılması halinde Netanyahu’yu tutuklayacak. Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide’den konuyla ilgili açıklama geldi.
 - "Soykırım bakanı"
14 saat 11 dakika önce

Bilnken şoka uğradı: Soykırım bakanı!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Senato’ya ifade verdiği sırada protesto edildi. Gösteciler; Blinken’a “savaş suçlusu”, "soykırım bakanı", “eli kanlı kasap” ve "40 bin Filistinlinin kanı onun ellerinde" diye bağırdılar.
Sona Git