Tgrt Haber
 - Naci Görür uyardı!
7 saat 6 dakika önce

Deprem Uzmanı Naci Görür TGRT Haber'de açıkladı: Karlıova'da 7.0'nin üzerinde deprem bekleniyor

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, büyük depremin kapıda olduğunu belirterek, "Karlıova'da 7.0'nin üzerinde deprem bekleniyor" dedi. Prof. Görür, depreme karşı önlem çağrısında bulundu...
 - İşte ilk 10'a giren isimler
7 saat 48 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (26 Temmuz) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler.
 - Yunanistan'ı Türk korkusu sardı
8 saat 46 dakika önce

Yunanistan'ı Türkiye korkusu sardı: Bu tam bir savaş ilanı 

Yunanistan'ın Türk karasularını ihlal etmesine Türkiye'den hamle gecikmedi. Yunan Kathimerini gazetesinin iddiasına göre Türkiye'nin 5 savaş gemisi bölgede konuşlandırıldı. Emekli Yunan Korgeneral Ioannis Baltzois, Türkiye'nin bu hamlesini korku içinde karşılayarak, "Bu tam bir savaş ilanı" dedi. 
Gündem - Gündem
10 saat 41 dakika önce

Son dakika | Bingöl'de ürküten deprem! AFAD verileri açıkladı 

Son dakika haberi: Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'tan alınan verilere göre deprem yerin 11.88 kilometre altında gerçekleşti. Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
 - Eşinin gözünün önünde öldürmüştü
11 saat 21 dakika önce

Alacaklısını eşinin gözünün önünde öldürmüştü! Korkunç cinayetin sebebi ortaya çıktı 

Kırşehir’de polis memuru, alacak-verecek kavgası sonrası tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Polis memuru adliyeye çıkarken korkunç cinayetin sebebi ise ortaya çıktı. 
Gündem - Gündem
11 saat 37 dakika önce

Evleneceklere iyi haber! Damatlara ücretsiz smokin: Ünlü tekstil markasından evleneceklere destek 

Türkiye'nin ünlü giyim markasından evlenecek gençlere destek. Ünlü marka damatlara ücretsiz smokin sağlıyor.
Gündem - Gündem
11 saat 58 dakika önce

Adnan Polat'ın acı günü! Babası İbrahim Polat hayatını kaybetti

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat 93 yaşında hayatını kaybetti. Galatasaray Kulübü de Polat için başsağlığı mesajı yayımladı.
 - "Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin"
12 saat 55 dakika önce

Selçuk Bayraktar dünyaya seslendi! "Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin"

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için yazdığı makalede tüm dünyaya seslenerek; "Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin" dedi. İsrail Başbakanı Netenyahu'nun ABD Kongresinde ayakta alkışlanmasını da değerlendiren Bayraktar; 'Şeytan ve avaneleri yere inip ayin yapsa bu kadar cüretkar olamazlardı' ifadesini kullandı.
Gündem - Gündem
13 saat 7 dakika önce

Huzur ve istikrar Türkiye'yle sürer

İstanbul Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nihat Kırmızı ve Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin tarafından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a fahri doktora ünvanı takdim edildi…
 - Suikast şüphesi güçlendi
13 saat 27 dakika önce

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Suikast şüphesi güçlendi: 30 kişinin onayladığı rapor yalanlandı

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada yeni adli tıp raporu ortaya çıktı. Adli Tıp Genel Kurulu’nun 30 üyesi, “Kandaki karbondioksit oranı ölümden sonra da artar” diyen 2011 tarihli ‘raporu’ oybirliğiyle yalanladı.
Gündem - Gündem
14 saat 23 dakika önce

Tekirdağ'da korkutan yangın! Alevler otluk alandan geri dönüşüm tesisine sıçradı

Son dakika haberi: Tekirdağ Velimeşe’de yol kenarındaki otluk alanda çıkan yangın geri dönüşüm tesisine sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken dumanlar gökyüzünü kapladı.
Gündem - Gündem
14 saat 46 dakika önce

Tır bariyerlere saplandı: 6 büyükbaş hayvan telef oldu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde yağışında etkisi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır bariyerlerde asılı kaldı. Araç sürücüsünün yaralandığı kazada 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
Gündem - Gündem
14 saat 55 dakika önce

Yürekleri ağza getiren kaza! Yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı

Cihan Karaca, yol ortasında yaralı serçe görünce dayanamadı ve kurtarmak istedi. Aracı durdurup serçenin olduğu yere doğru ilerleyen Karaca'ya bir anda kamyon çarptı. Kaza anı kameraya saniye saniye yansıdı.
 - Çuvalda battaniyeye sarılı halde ceset bulunmuştu!
15 saat 22 dakika önce

Çuvalda battaniyeye sarılı halde ceset bulunmuştu! Telefon sinyali kan donduran olayı ortaya çıkardı

Adana'da çuval içinde battaniyeye sarılı halde kıyıya vurmuş erkek cesedi bulunmuştu. Ölen kişinin cep telefonunun Kars'ta sinyal vermesi korkunç olayı ortaya çıkardı. Katil, öldürdüğü arkadaşının telefonunu kullansın diye oğluna yollayınca kıskıvrak yakalandı.
Gündem - Gündem
16 saat 22 dakika önce

PKK'ya büyük darbe! 15 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda 15 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Gündem - Gündem
16 saat 38 dakika önce

İmama saldırmadan saniyeler önce! Oklu saldırganın görüntüleri ortaya çıktı

Bağcılar'daki Necattin Cami imamı Dursun Kuru'yu ok ile vuran Muhammet F.G'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Saldırgan görüntülerde kimseye aldırış etmeden yolda elinde yay ve okla camiye doğru ilerliyor...
 - AKOM saat vererek bir kez daha uyardı
16 saat 47 dakika önce

İstanbullular dikkat! AKOM saat vererek bir kez daha uyardı

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağışların yarın akşama kadar sürmesi bekleniyor. Yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin edildi.
 - İşte ilk 10'a giren isimler
17 saat 25 dakika önce

"Çözen Kazanır Ekstra" sonuçları (26 Temmuz) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışması ''Çözen Kazanır Ekstra'' ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır Ekstra'' yarışma programı hafta içi her sabah saat 11.00’da Aygül Aydın’ın sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler.
Gündem - Gündem
17 saat 26 dakika önce

İstanbul'da dev kaçakçılık operasyonu: 500 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul'un Fatih ilçesinde 12 adrese gerçekleştirilen operasyonda piyasa değerleri yaklaşık 500 milyon lirayı bulan dünyaca ünlü markaların adını taşıyan çanta, kol saati, ayakkabı, cüzdan, kemer ve gözlükten oluşan 10 bin 103 tane ürün ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
17 saat 49 dakika önce

İzmir'deki elektrik kaçağı faciası: Gözaltındaki 10 şüpheli adliyeye sevk edildi

Son dakika: İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Sona Git