Tgrt Haber
BIST
10265.95
%-0.95
(-98.61)
Dolar
32.3365
%-0.77
(-₺0.25)
Euro
35.2266
%-0.83
(-₺0.29)
Sterlin
41.3829
%-0.64
(-₺0.27)
Altın
2452.422
%0.42
(₺10.28)
Bitcoin
$70735
%0.37
Ethereum
$3804.3
%-0.18
AVAX
36.18
%1.12
 - 9 günlük tatil müjdesi yüzde 100 doldurdu
3 saat 11 dakika önce

9 günlük kurban bayramı tatiliyle yüzde 100 artış yaşandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan turizmcilerin yüzünü güldürdü

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramının 9 gün tatil olduğunu duyurdu. Bu müjde sonrası turizmde ciddi bir artış yaşandı. Bazı otellerde yüzde 100 artış yaşandı.
 - Enflasyon tek haneye düşecek
3 saat 17 dakika önce

Bakan Şimşek'ten ilk yıl değerlendirmesi: Program çalışıyor, enflasyon tek haneye düşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyadan "İlk yılın muhasebesi" başlığı altında göreve geldiği günden bu yana hayata geçirilen icraatları değerlendirdi. "Program çalışıyor ama kat edecek yolumuz var" diyen Şimşek, enflasyon hedefini ise "tek hane" olarak açıkladı.
 - TOGG'un yükselişi gözlerden kaçmadı
3 saat 23 dakika önce

Türkiye'nin 'en'leri açıklandı! Değerleri 14,7 milyar doları aştı: TOGG'un yükselişi gözlerden kaçmadı

Türkiye'nin en değerli şirketleri açıklandı. Listede ilk 20'ye giren markalar oldukça dikkat çekti. Şirketlerin toplam değeri 14,7 milyar doları geçerken TOGG'un yükselişi gözlerden kaçmadı.
Ekonomi - Ekonomi
4 saat 36 dakika önce

Bitcoin kritik eşiği kırdı, yükselişin arkasındaki neden ortaya çıktı

Kripto para piyasalarında FED iyimserliği ve ABD iş gücü piyasasındaki zayıflıkla beraber hareketlilik devam ediyor. Bitcoin, 70 bin dolar sınırını aşarak yeniden yükselişe geçti.
 - Bakan Işıkhan rakamlarla açıkladı
5 saat önce

325 avroluk desteğin ayrıntıları belli oldu, Bakan Işıkhan rakamlarla açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Işıkhan, “Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi’ne 12 bin 246 başvuru geldi” dedi.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 4 dakika önce

Zeytinyağı ihracatında yeni düzenleme! Sınırlı izin

Zeytinyağında 10 aydır devam eden ihracat yasağı esnetildi. Firmalara 50 bin tonluk bir kota hakkı tanındı. Bu yıl hem dünyada hem de Türkiye'de ürünün bol olacağı düşünülüyor. Bu nedenle fiyatlarda önemli bir değişim beklenmiyor.
 - Emeklileri sevince boğacak haber!
5 saat 28 dakika önce

Emeklileri sevince boğacak haber! Başvuranlara çifte ikramiye verilecek

Milyonlarca emeklinin gözü, Kurban Bayramı öncesi banka hesaplarına yatırılacak olan ikramiyeye çevrildi. Bazı belediyelerin de bayram öncesi ikramiye vermesi emeklileri sevince boğdu.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 32 dakika önce

Milyonlara yatırımcıyı ilgilendiriyor, borsa ve kripto için "işlem vergisi" iddiası

Hükümetin yeni düzenlemesinde hisse senetleri ve kripto varlıkların alım satımı üzerinden bir işlem vergisi alınacağı iddia edildi.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 57 dakika önce

Toplu taşımaya zam geldi! Bugünden itibaren geçerli olacak

Edirne'de toplu taşıma ücretlerine oy çokluğuyla zam geldi. Yüzde 37'lik zam oranına AK Parti heyeti tepki gösterdi. İşte bugünden itibaren geçerli olacak zamlı tarife...
 - Hükümetin yeni düzenlemesi belli oldu
5 saat 58 dakika önce

Borsa kazancına vergi ayarı! Hükümetin yeni düzenlemesi belli oldu

Hükümet az kazanandan az çok kazanandan çok vergi almayı almayı planlıyor. Yeni vergi paketiyle 200 milyar TL’lik kaynak sağlanması beklenirken borsa kazançlarına vergi de gündemde.
 - Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
6 saat 11 dakika önce

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Her şey değişiyor, farklı ödemeler olacak

Ev sahipleri ve kiracıları üzecek yeni bir kulis bilgisini geldi. Ekonomist Hatice Kolçak, emlak vergi uygulamalarının değiştirilebileceğini öne sürdü. Kolçak, birden fazla taşınmazı olanlar için emlak değerlerinin de yükselebileceğini söyledi.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 40 dakika önce

Türkler akın akın gidiyor! Döner ve kahve sudan ucuz

Türk turistlere Yunan adaları için bir hafta süreyle kapıda vize uygulamasının başlamasıyla vatandaşlar akın akın adalara tatile gidiyor. Türk kahvesi, döner gibi yiyecek içeceklerin de Türkiye'deki birçok tatil beldesinden daha ucuz olması dikkat çekiyor.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 53 dakika önce

VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla 11.595,00 puandan başladı.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat önce

İstanbul Havalimanı'nda bayramda rekor uçuş bekleniyor

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın Üst Yöneticisi (CEO) Selahattin Bilgen, "Bu sene Kurban Bayramı'nın etkisiyle hem yolcu hem de uçuş sayısı ile bu rekorları geçme hedefimiz var. Özellikle yolcu sayısı bakımından geçen yılki 266 binin üzerine çıkacağımızı düşünüyoruz." dedi.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 3 dakika önce

Araç sahipleri dikkat! Kredi kartıyla ödemede fark alınıyor

Milyonlarca araç sahibini ilgilendirecek bir haber geldi. Muayene istasyonlarında, kredi kartıyla ödeme yapan sürücülerden tahsilat farkı talep edilmeye başlandı.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 8 dakika önce

Litresi 400 bin TL'yi buldu! Amerika, Japonya ve Fransa Türk üretimi gül yağı için sıraya girdi

Sağlık ve kozmetik açıdan en çok kullanılan gül yağının litresi 400 bin TL'yi buldu. Amerika, Japonya ve Fransa Türk üretimi gül yağı için sıraya girdi. 4 tondan sadece 1 litre çıkıyor.
 - 500 TL'lik banknot çıkacak mı?
7 saat 11 dakika önce

85 milyonun aklındaki soru cevap buldu, Merkez Bankası Başkanı 500 TL'lik banknot için son noktayı koydu

Kamuoyunda ‘500 TL’lik banknotlar çıkacak mı? sorusu sık sık dillendiriliyor. Ekonomi yönetiminin konuya dair yaptığı açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 500 ve 1000 liralık banknotlar hakkında konuştu.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 41 dakika önce

İngiltere'de bir ilk: Yeni banknotlar dolaşıma girdi

İngiltere'de bir ilk olarak değerlendirilen yeni banknotlar dolaşıma girdi. İngiltere MB Başkanı Andrew Bailey, banknotların üzerindeki hükümdarın ilk kez değiştirildiğini söyledi. Banknotların üzerinde Kral Charles'ın portresi var.
 - Merkez'den FAST kararı
7 saat 42 dakika önce

Son dakika! Merkez Bankası'ndan FAST kararı, limit 2 milyon TL

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST ödemelerine yönelik açıklama yaptı. Buna göre, FAST sistemi 31 Mayıs 2024 tarihiyle kullanıma açılırken 2 milyon TL işlem limiti dâhilinde kullanılabilecek.
 - Bakın Türkiye kaçıncı sırada!
7 saat 48 dakika önce

2024 yılında dünyanın en çok altın alımı yapan ülkesi! Türkiye listeyi altüst etti

2024 yılı ekonomik olarak tüm dünyayı etkilerken altın üretimindeki dengeleri de değiştirdi. Yılın ilk yarısında altın alımında lider olan ülkeler listelerde gerilerken, gerideki ülkeler ise lider konumuna geldi. İşte 2024 yılının Nisan ayında dünyanın en çok altın alımı yapan ülkesi...
Sona Git