Tgrt Haber
Gündem - Gündem
17 saat 49 dakika önce

TEM'de korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

TEM Otoyolu'nun Kocaeli-Sakarya geçişinde minibüsün hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu feci bir kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.
Gündem - Gündem
17 saat 56 dakika önce

Yurt dışı çıkış harcından muaf olanların listesi belli oldu

Yurt dışı çıkış harcı 150 TL'den 500 TL'ye çıkarılmasının ardından kimlerin bu harçtan muaf tutulacağı belli oldu. İşte yurt dışı harcında istisna kapsamında olanlara ilişkin ayrıntılar...
Gündem - Gündem
17 saat 56 dakika önce

Ankara'da akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlek çocuğu öldürdü

Ankara-Samsun yolunda benzerine az rastlanır korkun bir olay meydana geldi. 13 yaşındaki Berra Eraslan, yolda yürüdüğü esnada seyahat halindeyken fırlayan TIR tekerleğinin altında kaldı. Küçük kız olay yerinde hayatını kaybetti .
Gündem - Gündem
17 saat 59 dakika önce

Sultanbeyli'de maganda dehşeti! Baba ve engelli oğlu canını zor kurtardı

Sultanbeyli'de trafik magandaları yüzde 98 engelli oğlu ile hastaneden evlerine dönen babaya dehşeti yaşattı. Bijon anahtarlı saldırı sonucu yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırıldı.
Gündem - Gündem
18 saat 5 dakika önce

Çete lideri İstanbul'da yakalandı! Kırmızı bültenle aranıyordu

İstanbul’da aranan sahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu ticareti suçundan hapis cezası bulunan 63 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda İsveç tarafından kırmızı bültenle aranan Alexander Gustafsson da yakalandı.
Gündem - Gündem
18 saat 12 dakika önce

Yer Antalya! Başıboş köpekler yine dehşet saçtı! Bir anda bacağından ısırdı

Son aylarda Türkiye'nin gündeminden düşmeyen başıboş köpek sorunu devam ediyor. Bu kez yer Antalya oldu. Bir dükkan önünde esnaf tarafından bakılan sokak köpeklerinden birisi, genç bir kadını baldırından ısırdı. Neye uğradığını şaşıran kadın kanlar içinde yere yığıldı. Bölge sakinleri köpeklerin sürekli etraftakilere saldırdığını belirterek yetkililerin çözüm bulmasını istedi.
Gündem - Gündem
18 saat 21 dakika önce

Emniyet ve MİT'ten DEAŞ'a ortak operasyon: Örgüte eleman toplayan 9 kişi yakalandı

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonda, örgüte eleman temin etmeye çalışan 9 şüpheli yakalandı.
Gündem - Gündem
18 saat 52 dakika önce

Son dakika | Akdeniz'de deprem! Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi: Kandilli Rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre; Akdeniz'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - Seçil Erzan paraları bakın nereye koymuş
18 saat 54 dakika önce

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Kayıp milyonların nerede olduğu ortaya çıktı

Yüksek karlı özel fon vaadiyle Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu gibi futbolcuları dolandıran banka müdürü Seçil Erzan davasında yeni iddia ortaya atıldı. Kayıp paraların Seçil Erzan'ın evindeki kasada olduğu ve daha sonra nişanlısı Candaş Gürol'un evine taşındığı öne sürüldü. İşte olayın detayları...
Gündem - Gündem
19 saat 7 dakika önce

6 kişinin ölümüne sebep olmuş! Suç makinesi sahte kimlikle yakalandı!

İstanbul'da, sahte içki üretip piyasaya süren ve 6 kişinin ölümüne ilişkin farklı yerlerde görülen davalar kapsamında "kasten öldürme" ile "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçlarından 5 araması bulunan M.A.T., ağabeyine ait sahte kimlikle yakalandı. Zanlı tutuklanıp cezaevine gönderildi
Gündem - Gündem
19 saat 9 dakika önce

Büyükçekmece'de organize hırsızlık! Sevgilisiyle böyle çaldılar

Büyükçekmece'de sevgili çift bir kafenin kadınlar tuvaletinde unutulan telefonu çaldı. Şüphelilerin pişkin anları kameralara saniye saniye yansıdı.
 - Uzman isim 4 şehre dikkat çekip uyardı
19 saat 12 dakika önce

Tokat depremi sonrası uzman isimden ürküten açıklama! 4 şehre dikkat çekti

Son dönemlerde yurt genelinde yaşanan ufak çaplı depremlerin ardından uzman isimden ürküten bir uyarı geldi. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, geçtiğimiz gün Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremle ilgili değerlendirmede bulunarak 4 şehri işaret etti.
Gündem - Gündem
19 saat 13 dakika önce

Tüm mahalle ayağa kalktı! Her şey bir anda oldu: Polisler neye uğradığını şaşırdı

Esenyurt’ta gece saatleri yüksek sesle eğlenen çiftin evine polisin gitmesiyle cama çıkan alkollü kadın, 5'nci kattan aşağıya düşerek yaralandı.
 - Artvin'den acı haber!
20 saat 13 dakika önce

Artvin'den acı haber! AK Partili eski başkanın oğlu denizde ölü bulundu

Artvin'in Arhavi ilçesi açıklarında sabah saatlerinde balıkçılar tarafından dalgıç kıyafetli bir ceset bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu cesedi bulunan kişinin eski AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman'ın oğlu Ruknettin Toraman olduğu ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
20 saat 46 dakika önce

Yasa dışı bahise geçit yok! 41 ilde büyük operasyon: 82 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 kişinin yakalandığını duyurdu.
 - 22 Temmuz'da en sıcak gün yaşandı!
21 saat 7 dakika önce

Dünya 22 Temmuz'da en sıcak günü yaşadı! Derecesi rekor kırdı

Avrupa Birliği'nin iklim izleme kuruluşu Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S), 22 Temmuz Pazartesi gününün, dünya genelinde kaydedilen en sıcak gün olduğunu açıkladı. Verilere göre, küresel ortalama sıcaklık 17.15 derece Celsius olarak ölçüldü ve bu, bir gün önceki rekorun önüne geçti.
 - Cezalar yeniden belirleniyor
23 saat 19 dakika önce

Vergi düzenlemesinin 11 maddesi daha Meclis'ten geçti! Cezalar yeniden belirleniyor

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 11 maddesi daha kabul edildi. Kabul edilen maddelere göre, Vergi Usul Kanunu'nun ilgili hükümlerine uymayanlara yönelik cezalar yeniden belirleniyor.
 - Aralarında İstanbul ve Ankara da var
26 Temmuz 2024 - 03:59

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! 10 ilde sarı, 5 ilde turuncu alarm: Aralarında İstanbul ve Ankara da var

Meteoroloji'nin son raporuna göre aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 10 ilde sarı alarm verilirken, 5 il için de turuncu kodlu uyarı verildi. Yağışların çok kuvvetli olacağı tahmin edilirken, sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı. İşte 26 Temmuz il il hava durumu...
 - Üst düzey yöneticiler görevden alındı
26 Temmuz 2024 - 02:43

Sağlık Bakanlığında 2. revizyon: Bakan Yardımcısı ve üst düzey yöneticiler görevden alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sağlık Bakanlığı'nda atama ve görevden alma gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine Halim Özçevik atanırken, bazı üst kademe yöneticilerin görevlerinde de değişikliğe gidildi.
 - 1 saatlik yağış kazaları beraberinde getirdi
26 Temmuz 2024 - 02:28

Antalya'yı temmuz ayında sağanak vurdu, yollar göle döndü: Peş peşe kazalar yaşandı

Antalya'da aniden bastıran ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Antalyalılar sağanak yağışa hazırlıksız yakalanırken kazalar da meydana geldi. 
Başa Dön Sona Git