Tgrt Haber
Medya - Medya
19 Eylül 2023 - 15:49

Mine Tugay'dan Medcezir paylaşımı! Meşhur eve gitti, düğmeye bastı

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Medcezir dizisinin oyuncusu Mine Tugay, dizinin çekildiği eve gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncuya beğeni yağdı.
Medya - Medya
19 Eylül 2023 - 15:08

Bu sefer Hande Erçel'e yönetmeni sahip çıktı! Övgü dolu yazıya yorum yağdı

Bambaşka Biri dizisiyle ekrana dönen oyuncu Hande Erçel'in ilk bölümdeki oyunculuk performansı eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Erçel'e destek dizinin yönetmeninden geldi.
Medya - Medya
19 Eylül 2023 - 13:59

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncusu Cem Karaca filminde!

Başrolünde Devrim Özkan ve Ertan Saban'ın yer aldığı dizideki oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mustafa Açılan'ın yeni projesi belli oldu.
Medya - Medya
19 Eylül 2023 - 12:42

Afra Saraçoğlu ve Hande Erçel'in oyunculuk performansları kıyaslandı! Yorumlarda eleştiri yağdı

Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hande Erçel'in oyunculuk performansına eleştiriler peş peşe gelmişti. Yalı Çapkını'nın son bölümünde ise Afra Saraçoğlu'nun oyunculuk performansı eleştirildi.
Medya - Medya
19 Eylül 2023 - 10:03

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Zirvedeki isim bu hafta da şaşırtmadı

Yeni sezonla birlikte tüm diziler yayın hayatına başladı. Hafta başından itibaren en çok izlenen yerli diziler belli oldu. Zirvedeki isim ise hiç şaşırtmadı.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 16:51

Ata Demirer ve Esra Bilgiç'li diziye 3 isim dahil oldu!

Başrolünde Esra Bilgiç ve Ata Demirer'in yer aldığı "Bir İhtimal Daha Var" dizisinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. Diziye 3 oyuncu dahil oldu.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 15:52

Yalı Çapkını'nın kamera arkası görüntüleri sızdırıldı! Ferit ve Seyran'ın mutluluğu kısa sürdü

Yalı Çapkını yeni bölümüyle cuma günü izleyicisiyle buluştu. Günün en çok izlenen yapımı olan Yalı Çapkını'nın kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Tekrar evlenen Seyran ve Ferit'in mutluluğu ise kısa sürdü.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 14:05

Arka Sokaklar'a Tuzak dizisi oyuncusu katıldı! Rakiplerine göz açtırmayacak

18. sezonuyla ekrana geri dönen Arka Sokaklar, seyircisinden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna Tuzak dizisinin oyuncusu katıldı.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 13:10

Aytaç Şaşmaz'ın partneri belli oldu! ATV'nin iddialı dizisinin kadrosu ünlü doldu

Son olarak Darmaduman dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz'ın yeni projesi belli oldu. Tutsak dizisinde başrol oynayacak oyuncunun partneri ise Terzi dizisinden seçildi.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 11:32

Fatmagül'ün Suçu Ne oyuncuları buluştu! Dizideki düşmanlar karşılıklı oynadı

Kanal D ekranında yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin oyuncuları düğünde buluştu. 2010 yılında yayınlanan dizinin iki yıldızı tekrar bir araya geldi. Yakın arkadaş olan Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde karşılıklı dans etti
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 10:50

Pınar Deniz Yargı dizisi için imaj tazeledi! Hayranları ikiye bölündü

Yeni sezonun yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yargı dizisinde zaman atlaması olacak. 24 Eylül Pazar günü yeni bölümü yayınlanacak dizide Ceylin karakterini oynayan Pınar Deniz'in yeni imajı hayranlarını ikiye böldü.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 09:28

Kuruluş Osman'da Emre Bey'in partneri belli oldu!

ATV ekranında yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı diziye genç oyuncu Emre Bey Orhan rolüyle katıldı. Dizide Emre Bey'in partneri ise Camila Duarte Çakır oldu.
Medya - Medya
18 Eylül 2023 - 08:57

Halil İbrahim Ceyhan'dan "Emanet paylaşımı geldi! Bir daha Yaman Kırımlı olmayacak

Emanet dizisinde Yaman Kırımlı karakteriyle büyük bir hayran kitlesi elde eden oyuncu Halil İbrahim Ceyhan diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan oyuncuya, binlerce yorum geldi.
Medya - Medya
16 Eylül 2023 - 10:21

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema mutfak masraflarında tasarrufa gitti: 15 - 20 bin tamam gibi

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu dün başladı. Dizinin yeni bölümü sosyal medyada çok konuşulurken, daha önce harcamasıyla çok konuşulan Nursema karakterinin tasarruf çizelgesi yine gündem olmayı başardı.
Medya - Medya
16 Eylül 2023 - 09:51

Bizim Hikaye oyuncuları buluştu! Burak Deniz'in sürprizi Hazal Kaya'yı sevince boğdu

FOX TV ekranında yayınlanan Bizim Hikaye dizisi oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz uzun bir aranın ardından bir araya geldi. O anları Kaya paylaştı.
Medya - Medya
16 Eylül 2023 - 09:07

Veda sahnesiyle gözyaşlarına boğmuştu Kardeşlerim'in Doruk'u yeni diziye başlıyor!

Kardeşlerim dizisinde oynadığı Doruk karakteriyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan Onur Seyit Yaran, bu sezonda diziden ayrılmasıyla hayranlarını gözyaşına boğmuştu. Oyuncun yeni adresi belli oldu.
Medya - Medya
15 Eylül 2023 - 20:05

Ünlü sunucudan acı haber: Gökhan Abur hayatını kaybetti (Gökhan Abur kimdir?)

Son dakika haberi: NTV ekranlarında hava durumu bültenleriyle izleyici karşısına çıkan Gökhan Abur'dan acı haber geldi. Ünlü sunucu Abur akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Peki Gökhan Abur kimdir, hastalığı neydi? İşte ayrıntılar...
Medya - Medya
15 Eylül 2023 - 14:08

İzleyiciler tepki göstermişti! Kızılcık Şerbeti'nin afişinde Nursema gözüktü

Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle Show TV ekranında olacak. Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı ve dizinin önemli karakteri Nursema'nın yer almaması tepki çekmişti.
Medya - Medya
15 Eylül 2023 - 11:27

Kolpaçino'da Serdar Ortaç ve İbrahim Tatlıses sürprizi! Hep birlikte poz verdiler

'Kolpaçino' serisinin yeni filmi 'Kolpaçino 4'ün çekimleri başladı. Merakla beklenen filme 4 isim konuk oldu. İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç sette bir araya gelerek poz verdi.
Medya - Medya
15 Eylül 2023 - 10:46

FOX TV'nin iddialı dizisi başlıyor! Kirli Sepeti'nin afişi çıktı!

FOX TV'nin yeni dizisi kirli Sepeti, 24 Eylül Pazar günü izleyiciyle buluşacak. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrolünde yer aldığı dizinin afişi de ilgi gördü.
Başa Dön Sona Git