Tgrt Haber
 - Borcun tahsilatı için seçenekler belirlendi
1 saat 57 dakika önce

Bakanlık SGK'ya borcu olan belediyeler için formülleri belirledi

Belediyelerin biriken SGK prim borçları için hükümet harekete geçti. Bakanlık tahsilatın yapılabilmesi için seçenekleri belirledi. Taksitlendirme ya da taşınmaz devri de formüller arasında bulunuyor.
 - Turuncu kod verildi! 14 ile dikkat
2 saat 51 dakika önce

Meteoroloji bu defa turuncu kod verdi! AFAD da uyardı, bu 14 ilde yaşayanlar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 27 Temmuz için yayınladığı hava durumu raporuna göre 7 il için sarı kod, 7 il için de daha şiddetli yağış beklendiğinden turuncu kod verildi. AFAD yaşanabilecek sıkıntılar için vatandaşları uyardı. İşte il il beklenen hava durumu raporu....
Gündem - Gündem
4 saat 33 dakika önce

Hem alkollü araç kullandı hem de görüntüleri inkar etti, polis izletince çark etti

Nevşehir'de bir sürücü alkollü kullandığı araçla kaza yapınca, aracı kendisinin kullanmadığını söyleyerek inkar etti. Polis sistemden görüntüleri izletince her şeyi itiraf etmek zorunda kaldı.
Gündem - Gündem
6 saat 2 dakika önce

Çöplükteki yangın bal deposuna sıçradı: 6 bin teneke bal zarar gördü

Köyceğiz'de çöp toplama alanından başlayıp bal deposu ve lojistik deposuna sıçrayan yangın sonrası bal, zeytin yağı ve gıda malzemeleri zarar gördü.
 - Davet gönderildi, alkışlarla karşılanacak
6 saat 5 dakika önce

TBMM'den alkışlanan Netanyahu için karşı hamle! Davet gönderildi, alkışlarla karşılanacak

Filistin'de binlerce insanın ölümüne sebep olan İsrail yönetiminin lideri Netanyahu'nun ABD'de alkışlarla karşılanması sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi karşı hamle yaparak Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Meclis'te alkışlamak için davet etti.
Gündem - Gündem
8 saat 24 dakika önce

Beyazıt'ta feci ölüm! Tramvay yolunda birden başı döndü

Fatih'te tramvay beklerken birden başı dönen şahıs, raylara düşerek feci biçimde hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
10 saat 4 dakika önce

Muğla'da bal depolama ve paketleme tesisinde büyük yangın 

Son dakika haberi: Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan bal paketleme tesisinde yangın çıktı. Yangının tesis çevresindeki çöplükte başladığı ve yayıldığı bildirilirken çevre iş yerlerine sıçramaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
 - Naci Görür uyardı!
10 saat 58 dakika önce

Deprem Uzmanı Naci Görür TGRT Haber'de açıkladı: Karlıova'da 7.0'nin üzerinde deprem bekleniyor

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, büyük depremin kapıda olduğunu belirterek, "Karlıova'da 7.0'nin üzerinde deprem bekleniyor" dedi. Prof. Görür, depreme karşı önlem çağrısında bulundu...
 - İşte ilk 10'a giren isimler
11 saat 41 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (26 Temmuz) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler.
 - Yunanistan'ı Türk korkusu sardı
12 saat 39 dakika önce

Yunanistan'ı Türkiye korkusu sardı: Bu tam bir savaş ilanı 

Yunanistan'ın Türk karasularını ihlal etmesine Türkiye'den hamle gecikmedi. Yunan Kathimerini gazetesinin iddiasına göre Türkiye'nin 5 savaş gemisi bölgede konuşlandırıldı. Emekli Yunan Korgeneral Ioannis Baltzois, Türkiye'nin bu hamlesini korku içinde karşılayarak, "Bu tam bir savaş ilanı" dedi. 
Gündem - Gündem
14 saat 33 dakika önce

Son dakika | Bingöl'de ürküten deprem! AFAD verileri açıkladı 

Son dakika haberi: Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'tan alınan verilere göre deprem yerin 11.88 kilometre altında gerçekleşti. Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
 - Eşinin gözünün önünde öldürmüştü
15 saat 13 dakika önce

Alacaklısını eşinin gözünün önünde öldürmüştü! Korkunç cinayetin sebebi ortaya çıktı 

Kırşehir’de polis memuru, alacak-verecek kavgası sonrası tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Polis memuru adliyeye çıkarken korkunç cinayetin sebebi ise ortaya çıktı. 
Gündem - Gündem
15 saat 30 dakika önce

Evleneceklere iyi haber! Damatlara ücretsiz smokin: Ünlü tekstil markasından evleneceklere destek 

Türkiye'nin ünlü giyim markasından evlenecek gençlere destek. Ünlü marka damatlara ücretsiz smokin sağlıyor.
Gündem - Gündem
15 saat 50 dakika önce

Adnan Polat'ın acı günü! Babası İbrahim Polat hayatını kaybetti

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat 93 yaşında hayatını kaybetti. Galatasaray Kulübü de Polat için başsağlığı mesajı yayımladı.
 - "Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin"
16 saat 47 dakika önce

Selçuk Bayraktar dünyaya seslendi! "Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin"

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için yazdığı makalede tüm dünyaya seslenerek; "Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin" dedi. İsrail Başbakanı Netenyahu'nun ABD Kongresinde ayakta alkışlanmasını da değerlendiren Bayraktar; 'Şeytan ve avaneleri yere inip ayin yapsa bu kadar cüretkar olamazlardı' ifadesini kullandı.
Gündem - Gündem
16 saat 59 dakika önce

Huzur ve istikrar Türkiye'yle sürer

İstanbul Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nihat Kırmızı ve Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin tarafından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a fahri doktora ünvanı takdim edildi…
 - Suikast şüphesi güçlendi
17 saat 19 dakika önce

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Suikast şüphesi güçlendi: 30 kişinin onayladığı rapor yalanlandı

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada yeni adli tıp raporu ortaya çıktı. Adli Tıp Genel Kurulu’nun 30 üyesi, “Kandaki karbondioksit oranı ölümden sonra da artar” diyen 2011 tarihli ‘raporu’ oybirliğiyle yalanladı.
Gündem - Gündem
18 saat 15 dakika önce

Tekirdağ'da korkutan yangın! Alevler otluk alandan geri dönüşüm tesisine sıçradı

Son dakika haberi: Tekirdağ Velimeşe’de yol kenarındaki otluk alanda çıkan yangın geri dönüşüm tesisine sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken dumanlar gökyüzünü kapladı.
Gündem - Gündem
18 saat 38 dakika önce

Tır bariyerlere saplandı: 6 büyükbaş hayvan telef oldu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde yağışında etkisi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır bariyerlerde asılı kaldı. Araç sürücüsünün yaralandığı kazada 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
Gündem - Gündem
18 saat 48 dakika önce

Yürekleri ağza getiren kaza! Yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı

Cihan Karaca, yol ortasında yaralı serçe görünce dayanamadı ve kurtarmak istedi. Aracı durdurup serçenin olduğu yere doğru ilerleyen Karaca'ya bir anda kamyon çarptı. Kaza anı kameraya saniye saniye yansıdı.
Sona Git