Tgrt Haber
BIST
10907.99
%0.12
(12.73)
Dolar
32.1912
%0.1
(₺0.03)
Euro
34.9066
%-0.2
(-₺0.07)
Sterlin
41.0047
%0.18
(₺0.07)
Altın
2501.864
%-0.36
(-₺8.99)
Bitcoin
$69700
%-0.05
Ethereum
$3710.3
%-1.12
AVAX
40.05
%-1.93
Ekonomi - Ekonomi
2 saat 59 dakika önce

TCMB'nin TL depo alım ihalesinde teklif belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) TL depo alım ihalesinde teklif tutarı belli oldu.
Ekonomi - Ekonomi
3 saat 21 dakika önce

Hepsiburada’da Büyük Mayıs indirimleri kampanyası başladı!

Hepsiburada bir hafta boyunca sürecek özel indirim kampanyasını başlattı. Özellikle evlilik hazırlığı yapanların hayatını kolaylaştıracak indirimlerle, mobilyadan küçük aletlerine, ev tekstilinden beyaz eşyaya uzanan bir çok kategoride büyük fırsatlar bulunuyor.
Ekonomi - Ekonomi
3 saat 35 dakika önce

İletişim Başkanlığı'ndan 'sahte zeytinyağı' haberlerine yalanlama: Bakanlığı karalamaya kalktılar

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan “Tarım ve Orman Bakanlığı, sahte zeytinyağına ruhsat vermeye başladı" haberlerini yalanladı. Yapılan açıklamada, "Bahse konu haberlerde iddia edildiği gibi ruhsat veya izin verilmesi kesinlikle söz konusu değildir" ifadeleri kullanıldı.
 - Halkbank'tan esnaf kredileri için açıklama
4 saat 59 dakika önce

Halkbank'tan açıklama geldi, esnaf kredi faiz oranlarının güncelleme kapsamı belli oldu

Esnaf kredileri hakkında açıklama yapan Halkbank güncellemelerin 1 Mayıs’tan itibaren geçerli olacağını ifade etti. Bankadan yapılan açıklamada “Esnaf kredileri faiz oranının yüzde 50'si, gelir kaybı uygulaması kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından karşılanarak esnafımıza önemli bir destek de sağlanmaktadır” denildi.
 - "Bu yıl sonunda 30'lu rakamları görecek"
5 saat 52 dakika önce

Son dakika! Bakan Şimşek enflasyon için tarih verdi

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, finansal okuryazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalıştıklarını açıkladı. Enflasyona ilişkin de konuşan Şimşek, "Sene sonunda 30'lu rakama inecek" dedi.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 53 dakika önce

Belediye başkanı duyurdu: 5 Bin TL bayram İkramiyesi hesaplara yatırılacak

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, kurban bayramı öncesi emeklilere verilecek 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı müjdesini verdi.
 - TCMB faiz kararı ne olacak?
6 saat 23 dakika önce

ABD'li dev bankadan Türkiye için dolar ve faiz tahmini geldi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın yarın açıklayacağı faiz kararı piyasaların gündeminde. Türkiye’nin para politikalarına yönelik adımları küresel kurumlar tarafından da takip ediliyor. ABD’nin önde gelen yatırım bankalarından Morgan Stanley’den faiz, dolar ve enflasyon tahmini geldi.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 59 dakika önce

Ev işçilerine müjde: Sosyal güvence geliyor

Ev ve bakım işçilerinin sosyal güvence altına alınması için çalışma başlatıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde Hak-İş temsilcilerinin de yer aldığı bir komite oluşturuldu.
 - Altın alırken kar ettirecek tüyoyu verdi
7 saat 3 dakika önce

Gramında 10 lira kar! İslam Memiş altın alırken kar ettirecek tüyoyu verdi

Gram altın fiyatları serbest piyasalarda 2 bin 500 TL seviyelerini geride bıraktı. Jeopolitik riskler ve merkez bankalarının alımları altını desteklemeye devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda yatırımcıların gözdesi olan has altın hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 10 dakika önce

Bu iddia çok konuşulacak: Kuyumcu ve doktorlara vergi cezaları yolda

Hazine ve Maliye Bakanlığının vergi denetimlerini artırması ve birçok sektör firmasına ceza kesilmesinin ardından yeni bir iddia gündeme geldi. "Sırada kuyumcu ve doktorlar var" diye Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör "Önümüzdeki günlerde başta kuyumcular ve doktorlar olmak üzere yüksek kazanç sağlamalarına rağmen çeşitli yollarla vergi kaçıranlar tek tek ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 20 dakika önce

Dardanel 2023'te 6,5 milyar TL ciroya ulaştı

Dardanel 2023 yılı finansal raporunu açıkladı. Buna göre 2023 yılında 6,5 milyar TL ciroya ulaşan şirket 1 milyar TL brüt kar ve 377,9 milyon TL toplam kapsamlı gelir (kar) elde etti. 
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 28 dakika önce

Son dakika! İstihdam endeksi geçen yıla göre yükseldi

Son dakika! Türkiye İstatistik Kurumu işgücü girdi endekslerini açıkladı. Buna göre, Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında istihdam endeksi, 2024 yılı I. çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %3,4 arttı.
 - Biden'ı 'akaryakıt' korkusu sardı
7 saat 43 dakika önce

Biden'ı benzin korkusu sardı, akaryakıt fiyatlarını düşürecek adımı attı

Küresel riskler sürekli olarak petrol fiyatlarını yukarı yönlü beslerken ABD Başkanı Biden’ı da korku sardı. Ülkede artan petrol fiyatlarının seçimlerde elini zayıflatmasını istemeyen ABD Başkanı yeni bir hamle yaptı.
 - Sahte yetkili servislere 15 milyon TL ceza
7 saat 53 dakika önce

Son dakika! Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Sahte yetkili servislere 15 milyon lira ceza kesildi

Son dakika haberi.. Ticaret Bakanlığı, şikayetlerin ardından yürütülen incelemeler neticesinde; son iki yılda sahte yetkili servislere 15 milyon TL para cezası uyguladığını duyurdu.
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 56 dakika önce

Borsa İstanbul, Beşiktaş hisselerine kısıtlama getirdi

Borsa İstanbul, Beşiktaş Futbol Yatırımları (#BJKAS.E) paylarına 22 Mayıs - 21 Haziran 2024 tarihleri arasında kredili işlem yasağı getirdi.
 - 'Gerçeği yansıtmıyor'
8 saat 26 dakika önce

'Yapı Kredi satılıyor' iddialarına Koç Holding 'Gerçeği yansıtmıyor' dedi

Yapı Kredi Bankası’nın hisselerinin First Abu Dhabi Bank’a satılacağına dair iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Koç Holding’den yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat 13 dakika önce

Altın düşüşte! İşte 22 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Haftaya yükselişle başlayan altın bugün düşüşe geçti. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 22 Mayıs 2024 altın fiyatları.
Döviz - Döviz
10 saat 24 dakika önce

Dolar kuru düşüşe devam ediyor! 22 Mayıs 2024 döviz kurları belli oldu

Dolar kurundaki durgunluk devam ediyor. Mart ayında Kapalıçarşı'da Bir ara 33 lirayı aşan dolar fiyatı 32 lira seviyesine her geçen gün yaklaşıyor. İşte 22 Mayıs 2024 döviz kurları... 
 - Mağazalar kantarın topuzunu kaçırdı!
11 saat 41 dakika önce

Mağazalarda torba fiyatı uçtu! Kafasına göre fiyattan satıyorlar

Mağazalardaki alışveriş poşeti fiyatları markalar tarafından keyfi biçimde zamlanıyor. Marketlerden 25 kuruşa alınan poşetlerin, kozmetik ve giyim gibi mağazalarda 10 liraya varan fiyatlarla satılması tepki çekiyor.
 - 'TCMB'den ek önlemler gelebilir'
23 saat 47 dakika önce

ABD'li dev bankadan TCMB faiz tahmini: Ek önlemler gelebilir

Bankacılık devi JPMorgan Merkez Bankası mayıs ayı faiz kararına ilişkin öngörüde bulundu. ABD'li dev banka TCMB'nin faizi sabit bırakacağını ancak ek önlemler alabileceği tahmininde bulundu.
Sona Git